Şirinler Nasıl Çoğaldı ?:ko
Soruyu neden sordum fikrim yok
Soruyu neden sordum fikrim yok
Senin cevabını alalım @Deokmancım
halen bile senin kaş konusu aklıma geldikçe gülesim geliyor oda garip soru olmuştu beçeruda :ko
bunlar gargamelin gazabından sağ kalanlardırdiğerlerini gargi emmi yahnilerini yapıp yemiştir
şirineyide tebrik etmek lazımokadar erkeğin içinde sağ kalıyor
karbon kağıdıyla mı ,fotokopiyle mi çoğaldılar yoksa
Ayyy nerden çıktı bu soru İnsanlar Alemindeki Burcu gibi cevaplayayım mı :kahkaha:
Deokman : Şirinler nasıl çoğaldı?
Burcu : Şirinler nasıl mı çoğaldı? Ben nerden bileyim be o onların özel hayatı aldı verdi sihirledi yedi meseleleri karışık beni onlara karıştırmayın
Deokman : Olmaz Burcu fikir yürüt bakalım
Burcu : Aslında bunların hiçbiri kardeş değiiiil hatta mümkümmatı yoook!!!! Bir gün aşağı mahalledeki komşular Şirine'yi çağırmış hamama gitmişler. Hepsinin de peştemali maviiii! Şirine ne anlasın bütün çocukları mavilerle yıkayıncaaaa oooo çocuklar karışmış :cilgindans: göbek başında dolma yiyen anneleri vay bana vaylar bana ortalığı birbirine katmışlar :cilgindans: ama hepsi maviş olunca kimse kendi çocuğunu tanıyamamış :ilknur: çocukları pay edemeyince de ortada mı kalsınlar hepsi hooop şirinacezeye...
Deokman : Şirinacezeye mi? O da ne?
Burcu : Rengi atanları koruma ve şirince bakıma sokma derneği...hiç kimse bilmiyor mu bu anlattıklarımı ya :uzgun:
Deokman : :ne: Şirinaceze kimin peki?
Burcu : Tapusu mu? Hee onu biliyom o Şirin babadaama asıl soru şirinler şehrinin tapusu kimde? Şüpheci şirin düşünüyor Şirin baba tapu nerde:cilgindans: Nerdeeee :cilgindans:nerde başlarlar aramayaaaa:cilgindans: yatağın altına bakarlar halının altına bakarlar ama yok toplaşıp müftüye giderler :gul:
Deokman : :ne: Müftü kim?
Burcu : Gargameeeel! Oooo ama o burnunu bu işe soktu mu yandık işin içinden kırklansakta çıkamayız en iyisimi kaç kaçççç kaaaaç bırak ne halleri varsa görsünler :gidiyom:
@sıladayım koş bir içimdeki burcu eksikti :kahkaha:
Şirinler nasıl çogaldı
Kedi tom jerry için okadar yerden uçtu düştü ölmedi o tuhaf gelmiyorsa şirinlerin çogalmasımı tuhaf geliyor
Bence bunlar tüp şirin yani bi piknik tüp almışlar balon misali gazla çogalmışlar mantıklı
Allah seni ne etmesin emi Deokman sabah sabah çatladım gülmekten
Ama o içindeki Burcuyu durdur yoğsam seni ben durdurcam sabah sabah bune çene canım aaaaaa:cilgindans::cilgindans::cilgindans:
@Deokman
Soru komik olmaya komik de nk'm kız o burcu ne öylenurhayat bitti burcu başladı
:ko:ko:ko:ko:nazo::nazo::nazo::nazo:Bak işte bu mantıklı bi tespit ayyy çatladım gülmekten yaaaaaa:nazo::nazo:
Deokman mı :ne: benim ayol o
Valla soruya baktım baktım ciddi yanıt bulamadım aklıma Burcu geldi dedim anca o çözer bu işi