Şirinler Nasıl Çoğaldı ?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
Allah seni:saplak: davul olma e mi:ko

Bi tane Şirine var hepsi ondan olmayacağına göre ki Şirine başta kötüymüş Gargamel yapmış onu..Şirin baba iyiye çevirmiş..

Şirin baba iksir yapıp çoğaltmıştır..:ko

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
Soruyu neden sordum fikrim yok :D:D

halen bile senin kaş konusu aklıma geldikçe gülesim geliyor oda garip soru olmuştu buda :ko

bunlar gargamelin gazabından sağ kalanlardır :D diğerlerini gargi emmi yahnilerini yapıp yemiştir

şirineyide tebrik etmek lazım :D okadar erkeğin içinde sağ kalıyor

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.332
Şirinler Nasıl Çoğaldı ?:ko

Ayyy nerden çıktı bu soru İnsanlar Alemindeki Burcu gibi cevaplayayım mı :kahkaha:

8m1EPr.jpg

Deokman : Şirinler nasıl çoğaldı?

Burcu : Şirinler nasıl mı çoğaldı? Ben nerden bileyim be o onların özel hayatı aldı verdi sihirledi yedi meseleleri karışık beni onlara karıştırmayın

Deokman : Olmaz Burcu fikir yürüt bakalım

Burcu : Aslında bunların hiçbiri kardeş değiiiil hatta mümkümmatı yoook!!!! Bir gün aşağı mahalledeki komşular Şirine'yi çağırmış hamama gitmişler. Hepsinin de peştemali maviiii! Şirine ne anlasın bütün çocukları mavilerle yıkayıncaaaa oooo çocuklar karışmış :cilgindans: göbek başında dolma yiyen anneleri vay bana vaylar bana ortalığı birbirine katmışlar :cilgindans: ama hepsi maviş olunca kimse kendi çocuğunu tanıyamamış :ilknur: çocukları pay edemeyince de ortada mı kalsınlar hepsi hooop şirinacezeye...

Deokman : Şirinacezeye mi? O da ne?
hqdefault.jpg

Burcu : Rengi atanları koruma ve şirince bakıma sokma derneği...hiç kimse bilmiyor mu bu anlattıklarımı ya :uzgun:

Deokman : :ne: Şirinaceze kimin peki?

Burcu : Tapusu mu? Hee onu biliyom o Şirin babada :tskler: ama asıl soru şirinler şehrinin tapusu kimde? Şüpheci şirin düşünüyor Şirin baba tapu nerde:cilgindans: Nerdeeee :cilgindans:nerde başlarlar aramayaaaa:cilgindans: yatağın altına bakarlar halının altına bakarlar ama yok toplaşıp müftüye giderler :gul:

Deokman : :ne: Müftü kim?

Burcu : Gargameeeel! Oooo ama o burnunu bu işe soktu mu yandık işin içinden kırklansakta çıkamayız en iyisimi kaç kaçççç kaaaaç bırak ne halleri varsa görsünler :gidiyom:

@sıladayım koş bir içimdeki burcu eksikti :kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.264
Şirinler nasıl çogaldı :D
Kedi tom jerry için okadar yerden uçtu düştü ölmedi o tuhaf gelmiyorsa şirinlerin çogalmasımı tuhaf geliyor :D
Bence bunlar tüp şirin yani bi piknik tüp almışlar balon misali gazla çogalmışlar mantıklı

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.264
şirinler şimdinin çizgifilmi diilki deom :D senelerin serüveni bitmeyen tadı var :kahkaha:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ayyy nerden çıktı bu soru İnsanlar Alemindeki Burcu gibi cevaplayayım mı :kahkaha:

8m1EPr.jpg

Deokman : Şirinler nasıl çoğaldı?

Burcu : Şirinler nasıl mı çoğaldı? Ben nerden bileyim be o onların özel hayatı aldı verdi sihirledi yedi meseleleri karışık beni onlara karıştırmayın

Deokman : Olmaz Burcu fikir yürüt bakalım

Burcu : Aslında bunların hiçbiri kardeş değiiiil hatta mümkümmatı yoook!!!! Bir gün aşağı mahalledeki komşular Şirine'yi çağırmış hamama gitmişler. Hepsinin de peştemali maviiii! Şirine ne anlasın bütün çocukları mavilerle yıkayıncaaaa oooo çocuklar karışmış :cilgindans: göbek başında dolma yiyen anneleri vay bana vaylar bana ortalığı birbirine katmışlar :cilgindans: ama hepsi maviş olunca kimse kendi çocuğunu tanıyamamış :ilknur: çocukları pay edemeyince de ortada mı kalsınlar hepsi hooop şirinacezeye...

Deokman : Şirinacezeye mi? O da ne?
hqdefault.jpg

Burcu : Rengi atanları koruma ve şirince bakıma sokma derneği...hiç kimse bilmiyor mu bu anlattıklarımı ya :uzgun:

Deokman : :ne: Şirinaceze kimin peki?

Burcu : Tapusu mu? Hee onu biliyom o Şirin babada :tskler: ama asıl soru şirinler şehrinin tapusu kimde? Şüpheci şirin düşünüyor Şirin baba tapu nerde:cilgindans: Nerdeeee :cilgindans:nerde başlarlar aramayaaaa:cilgindans: yatağın altına bakarlar halının altına bakarlar ama yok toplaşıp müftüye giderler :gul:

Deokman : :ne: Müftü kim?

Burcu : Gargameeeel! Oooo ama o burnunu bu işe soktu mu yandık işin içinden kırklansakta çıkamayız en iyisimi kaç kaçççç kaaaaç bırak ne halleri varsa görsünler :gidiyom:

@sıladayım koş bir içimdeki burcu eksikti :kahkaha:

Allah seni ne etmesin emi Deokman sabah sabah çatladım gülmekten
Ama o içindeki Burcuyu durdur yoğsam seni ben durdurcam sabah sabah bune çene canım aaaaaa:cilgindans::cilgindans::cilgindans:

@Deokman

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Şirinler nasıl çogaldı :D
Kedi tom jerry için okadar yerden uçtu düştü ölmedi o tuhaf gelmiyorsa şirinlerin çogalmasımı tuhaf geliyor :D
Bence bunlar tüp şirin yani bi piknik tüp almışlar balon misali gazla çogalmışlar mantıklı

:ko:ko:ko:ko:nazo::nazo::nazo::nazo::kptmya::kptmya::kptmya:Bak işte bu mantıklı bi tespit ayyy çatladım gülmekten yaaaaaa:nazo::nazo:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.332
Allah seni ne etmesin emi Deokman sabah sabah çatladım gülmekten
Ama o içindeki Burcuyu durdur yoğsam seni ben durdurcam sabah sabah bune çene canım aaaaaa:cilgindans::cilgindans::cilgindans:

@Deokman

Deokman mı :ne: benim ayol o :hihi:

Soru komik olmaya komik de nk'm kız o burcu ne öyle :kptmya:nurhayat bitti burcu başladı

Valla soruya baktım baktım ciddi yanıt bulamadım aklıma Burcu geldi dedim anca o çözer bu işi :kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Deokman mı :ne: benim ayol o :hihi:

Valla soruya baktım baktım ciddi yanıt bulamadım aklıma Burcu geldi dedim anca o çözer bu işi :kptmya:

Bak düşün okadar çene beni ne hale getiriyor isimleri bilem karıştırıyorum:nazo::nazo::ko:ko
Ama artıkın enerjimi toplamış halde geldim ne Nurhayat nede Burcu lu halin beni bezdiremez yani:ko:ko
:ne::ne::ne İnşallah dediğim laf başıma iş açmaz:bayil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar