Şirin bundan sana ne

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
spacer.gif

21 Aralık 2011
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

15292450.jpg

Okan Bayülgen’in eşi Şirin Ediger’in Amerika’da doğum yapan ünlülerin isimlerini vererek, “Burada doğuranlar geri zekâlı mı oluyor, memleketimizin nesi eksik?” şeklinde twitter’a bir yazı yazması, bu yazıda eski eşi Arzu Balkan’ın da adının geçmesi Tamer Karadağlı’yı kızdırdı.

spacer.gif

“Böyle Bir Şey Var Mı?” programında bu konuya da değinen Karadağlı, şunları söyledi: Kızımın Amerika’da doğmasından kime ne? Ben sana kızının adını niye koydun diyor muyum? Sana ne? İki pasaportu olacak. Bunun artılarını kullansın istiyorum. Çünkü hepimiz Türk pasaportuyla yurt dışına çıkarken çok sıkıntılar yaşıyoruz. Ben kızımın bu tür sıkıntılar yaşamasını istemiyorum, bu kadar. Türk parası Amerika’ya akıyor gibi mevzulara girersek eğer yani milliyetçilik duygularına, o zaman ben de sana niye kızını Fransız mürebbiyelerle okutuyorsun, niye Fransız markası gözlük takıyorsun, niye bilmem ne marka arabaya biniyorsun diye sorarım? Yani buralara girersek sonu yok. Ben böyle olmasını istedim. Bundan da sana ne!”

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
İsim vermesi ve eleştirmesi yanlış olmuş.Sen kendi adına karar verebilirsin herkesin kendince bir sebebi vardır.

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.138
Yurtdışını tercih edenlerden bazıları sanki Türkiye'de doğuranlardan daha üstünlermiş gibi anlatır ya röportajlarda ona takıldı herhalde magazincilerde sürekli sorduysa siz niye tercih etmediniz diye sinirle falan yazdı diye düşünüyorum kesin bişey tetiklemiştir durup dururken niye yazar ki insan böyle bişey...bencede isim vermeside yanlış olmuş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar