Sıladayım Canım Arkadaşım...Bizlerin duaları ile yine bizlerle olacak

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Biliyorumki hanımefendi ailesi olarak sıladayım arkadaşımızı yalnız bırakmayacağız.

Evet canlarım sitemizin yardımsever,şakacı,iyi kalpli kimine göre ablası,kimine göre dostu,sırdaşı...sıladayım canım arkadaşımıza maalesefki beyin zarı iltihabı teşhisi konmuşşş:mendil:

Ve nete girmesi,tlf ile konuşması yasaklanmış..Sizlerden isteğim canımız biricik arkadaşımız için dualarımızı esirgememiz.

En kısa sürede eski sağlığına kavuşmuş bir şekilde yine aramıza dönecek benim canım arkadaşım.Ne badireler atlattı benim canım arkadaşım bunu da atlatacak ben inanıyorum.
Seni Seviyoruz ve her zaman dualarımızda olacaksın...

H

Hera

Misafir
Sıladayım rabbim eşine çocuklarına ve bizlere Bağışlasın acil şifalar diliyorum Allahım evinde Hastanede Şifa Bekleyen herkese Yardımcı olsun acılarını dindirsin Sağlık versin Amin..

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Bu güzel içten temennileiniz için teşekkür ederim canlarım..

Halen bir gelişme yok sanırım lütfen haber alan arkadaşlarım bizleride bilgilendirirlerse sevinirim.
Tekrar çok geçmiş olsun canım sılam büyük sabırla iyi haberlerini bekliyoruz canımın içi.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Aslı'm canım arkadaşım gece gece bana öyle güzel bir haber verdiki.En azından haberdar oldum kendisinden tam hastalığının nedenini öğrendim ve hemen sizlerlede paylaşmak istiyorum sizlerde benim kadar meraktasınız çünkü:
Sıladayım arkadaşımızın mesajı:

Ben geldim kızlar hepinizi okadar çok özledimki hepinizi çoook seviyorum
Hepinizin kandili mübarek olsun

sizleri uzun zamandır habersiz bıraktığım için beni affedin canlarım Okypete ile sizlere haber göndermişdim ogün uzun konuşamadım doktorum tam teşhisi koymamışdı ama bilgisayarda telefonla konuşmakda yasak dedi doktorum bende ne buraya gelebildim nede telefonlarınıza dönebildim telim sessizdeydi sonradan gördüğümde arayamadım eşim yanımdaydı hep halende öyle şuan dışarı çıktı bende fırsatı buldum gelip sizleri haberdar edeyim dedim canlarım biliyorum hepinizi merakda bıraktım kolumdaki ağrılar dahada şiddetli olunca kendi hastalığımı takip eden doktorumu aradım acaba kemik iliği defarmasyonu olabilirmi diye çünkü ileriki evrelerde hastalığımda bu rahatsızlık olucakdı acaba o mu başladı diye düşündüm doktorum beni hastaneye çağırdı ve şikayetlerimi dinledi beni nürolojıye yönlendirdi belirtiler beyin zarında iltihaplanmayı gösteriyor dedi biliyorsunuz ben FMF hastasıyım bu hastalık karın zarında iltihaplanmadan dolayı şiddetli ağrılara yol açıyordu bu iltihaplanma beynime vurmuş şuan beynimde iltihaplanma var daha öncede beyin kanamasından ameliyat olmuşdum hatırlarsanız ve ozamanlarda yasakdı bilgisayar telle konuşmak ama ben söz dinlemeyen hasta dikkate almadım ve bu dikkate almamak bana kötü olarak döndü doktorum şimdi beni ilaçla tedaviye aldı üzüntü stres yani
beyne basınç yapıcak herşey yasak dedi oyüzden sizlerden belli bir süre ayrı kalmak zorundayım bu beni hernekadar üzsede :uzgun:ama arada bir gelirim sizlerle konuşmak sohbet etmek beni çok rahatlatıyor kızlar ilaçlarım oldukca fazla ve beni çok bitkin yapıyor eşim rahatsızlığım yüzünden tayinini tekrar buraya istedi kabul görcek sanırım
ellerimi fazla kullanamıyorum kızlar sağlığımın hiç kıymetini bilmememişim kızlar keşke dinleseydim doktorumu benim için dua edin hepinizi çok çok seviyorum canımcımlarım benim

Şu an bizlerinde desteğine daha çok ihtiyacı var canlarım kalbimiz seninle birtanem.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.450
Sılam güçlü kadın dinlenip toparlanıp eskisi gibi neşesiyle sohbetiyle sempatisiyle aramıza dönecek inşallah :ask: Acil şifalar diliyorum bir an önce sağlığına ve bizlere kavuşması dileğiyle...
smilies-38148.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar