Sıkıcı bir adamla neden birlikte olursunuz?

KraLiçe

Daimi Üye
Katılım
30 Eylül 2011
Mesajlar
2.625
Tepki
3.576
Puan
113
Konum
Saray'dan Tatlım
Test_3500.jpg

Farkında olduğumuz da olur olmadığımız da… Bazen asla bize göre olmayan, sıkıcı adamlarla birlikte oluruz. Peki bunu kendimize neden yaparız? İşte sizin cevabınız. Testimizin bilimden zerre kadar nasip almadığını unutmayınız.
 
OP
KraLiçe

KraLiçe

Daimi Üye
Katılım
30 Eylül 2011
Mesajlar
2.625
Tepki
3.576
Puan
113
Konum
Saray'dan Tatlım
Çevresi için
Sizin için toplumsal çevre çok önemli. Sıkıcı bir adamla, sıkıcı da olsa etkili bir çevresi olduğu için birlikte olabilirsiniz. Sizin için bu bir aşama sanki. İçinden geçer, bu arada kendinizi oyalayacak başka şeyler bulur ve belki de o atmosfere birazcık neşe de katarsınız. Ama o kadar çok çaba sarfetmeniz gerekiyor ki bazen, o sıkıcı adamlarla ne işiniz olduğunu bazen siz bile sorguluyorsunuz.
 

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
Huzur için
Sıkıcı adamlar garip bir şekilde huzur da verebiliyorlar. Çünkü öyle allengirli işleri olmuyor. Ne yapacakları, hangi konuda ne düşünecekleri önceden kestirilebiliyor. Bu da sizi ilişkiniz hakkında fazlaca düşünmek zorunda bırakmıyor. Dolayısıyla tuhaf, dingin bir huzura kavuşmuş oluyorsunuz. Evet biraz canınız sıkılıyor ama olmadık sorunlardan değil, durağanlıktan. Tabii tercih sizin, kim karışır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst