Şık Dekoratif Ürünler

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Şık Dekoratif Ürünler

Piramit saat, kapıdaki ayak, dallı budaklı kablo klipsleri, LED ekranlı ayna ve ışıklı musluk... Farklı tasarımlara sahip birçok ürün evlerin havasını değiştiriyor.

Piramit saat

Akreple yelkovanın rutin hareketlerinden sıkılanlar için gizemli bir masa saati. Piramit saat sıradan akrep ve yelkovanlı mekanik saatlerden çok farklı bir düzende çalışıyor. 3 hareketli parçasından en üstteki saniyeyi, altındaki dakikayı ve en alttaki de saati gösteriyor. Size sadece tabanda bulunan Zaman Çizgisi hizasındaki saat ve dakika değerini okumak kalıyor. Üstelik her 3 saatte bir tüm parçalar orijinal hizalarına gelerek tam bir piramit görüntüsünü oluşturuyor. Piramit saatin internet satış fiyatı ise 29,90 TL.

Suyunuzun rengini belli edin

Star Wars evrenini size yaşatabilecek bir ışın kılıcı henüz icat edilmediyse de nispeten onu çağrıştıracak bir musluğunuz olabilir. Hogwild ışıklı musluk sayesinde diş fırçalamak ya da el yüz yıkamak bambaşka bir eğlenceye dönüşüyor. Isıya duyarlı sensörleri ile suyun soğukluğuna göre mavi, sıcaklığına göre de kırmızı yanan ışıklı musluğun internet satış fiyatı 29,90 TL.

attachment.php
attachment.php


Evde kablo kirliliğine son!

Teknolojik aletler evlerin vazgeçilmezi. Her ne kadar kablosuz teknoloji günden güne kendisini hissettirsene herkesin evinde çok sayıda kablo göze çarpıyor. Üstelik atıl durumda bulunan kablolar adeta gizli bir gücün müdahalesine uğruyormuşçasına siz onları yalnız bıraktığınız anda birbirlerine dolanıveriyorlar. Tasarım ürünlerinde dünyaca ünlü marka Monkey Business kablo kirliliğine karşı “renkli” bir çözüm getiriyor. İlkbahar dalı kablo klipsleri ile kablolarınız evin dört bir yanını saran ve üzerinde minik serçeleri barındıran kablo dallarına dönüşüyor. Monkey Business İlkbahar dalı kablo klipslerinin internet satış fiyatı 12,90 TL.

Adekor-aksesuaryna ayna, mesajlarımda ne var ve saat kaç söyle bana

Sabah kalktığınızda hem saati hem tarihi hem de 4000 karaktere kadar yazdığınız mesajı gösteren, uzaktan kumanda ile kontrol edip bilgisayarınıza bağlayabileceğiniz bir LED ekranlı ayna artık var. Suck UK LED mesaj aynası sayesinde, unutmak istemediğiniz şeyleri aynaya rujla not almanıza gerek yok. Yalnızca 2,5 kg ağırlığındaki Suck UK LED mesaj aynasının internet satış fiyatı ise 989 TL.

Takoz ayağa düştü!

Her başarılı erkeğin arkasında nasıl bir kadın varsa başarıya açılan her kapının arkasında da bir kadının ayakkabısı vardır. Kapıdaki Ayak kapanmasını istemediğiniz kapıların ardında güvenle duran bir topuklu ayakkabı. 18 cm x 12,5 cm boyutlarında, siyah ve kırmızı renklerindeki Kapıdaki Ayak’ın internet satış fiyatı 26,90 TL.


Kaynak: iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • dekor-aksesuar.jpg
    dekor-aksesuar.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 44
  • dekor-aksesuar-k.jpg
    dekor-aksesuar-k.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 45

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Çok güzel ve değişik tasarımlar. Sağol canım -hmm
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst