Sibel Can’ı görünce şoke olacaksınız!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Sibel Can’ı görünce şoke olacaksınız!
HT Magazin yazarı Esin Övet yazdı...

583055_detay.jpg

Hiç üşenmeyin, arşivlere girin bakın. Sibel Can, bu yıl ya kilolarıyla ya da boşanma haberleriyle gündeme gelmiş. Neyse, bu haberlerden o da bıkmış olacak ki, toplamış bavulu Londra’nın yolunu tutmuş. Şimdi Londra’da ve kampta. Geçen gün konuştum. Hatta bir ara görüntülü telefon ile görüntüsünü gösterdi ama çok değil. Sibel Can tam tamına 15 kilo vermiş. Hedefi 10 kilo daha vermekmiş. 10 kilo daha verdikten sonra ortaya çıkacakmış. Zaten ocak ayında yeni albüm çıkarıyor. Yeni görüntüsü ile herkesi şoke edecek, benden söylemesi. Yani bu sefer de zayıflığıyla konuşturacak. Ben gözlerime inanamadım. Gerçekten ilk önce tanıyamadım. Küçücük ve incecik kalmış. Sürekli spor yapıp, yediklerine içtiklerine dikkat ediyormuş. Ve özellikle kabak çorbasını çok sık tüketiyormuş. Vallahi çok iyi yapmış, çünkü son zamanlarda ipin ucunu fazlasıyla kaçırmıştı sanırım. Ya tamam, biz onu kilolarıyla da seviyoruz ama zayıf hali daha güzel. Şimdi daha sağlıklı ve daha fit olmuş. Fıstık gibi görünüyordu. Yani hazır olun, 2011 Sibel Can yılı olacak gibi. Ve sanıyorum yazın yine tangalı bir yakalanmaya daha şahit olacağız. Bence de olalım. Sibel Can, geçtiğimiz yaz meydanı çok boş bırakmıştı.

1 MİLYON LİRA KAYBI VAR
Sibel Can, yılbaşı gecesi Antalya'da sahne alacağı haberlerini yalanladı ve yeni albümü yayınlanıncaya kadar hayralarının karşısına çıkmayacağını söyledi. Sabah'ın haberine göre, bu kararından dolayı Ramazan ve Kurban Bayramları'nda da sahneye çıkmayan Can'ın üç ay içinde 1 milyon liralık kayba uğradığı söyleniyor.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bu kadında bi alıyo bi veriyo anlamadım gitti dkkat et her zaman hem imkanlarında var yüz spor yap londra ya ne gerek var kesin bişeyler yaptırıyodur

S

Saffarri

Misafir
ya bu kadin zayiflayip aniden ortaya cikiyor sonra gozlerimizin onunde sismanliyor))) sonra yine kayboluyor bikac ay))) sonra tekrar zayif ortaya cikiyor)) cok guluyorum, tabiki gulunecek bisey degil:sinifsinif: ama napim komik oluyo:gulegule:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375

Kabak diyetiyle 2 ayda 15 kilo verdiğini söyleyen Sibel Can'ın Londra'da estetik ameliyat olduğu iddia edildi.

Her albüm öncesi kilo vermesiyle tanınan Sibel Can, Şubat ayında çıkartmaya hazırlandığı albüm için yine fazlalıklarından kurtuldu. 3 ay önce Londra'da yaşayan kızı Melissa'nın yanına giden şarkıcı, burada yine boş durmadı. Takvim'in haberine göre, İngiliz bir diyetisyenin programını uyguladığını söyleyen Can, 2 ayda tam 15 kilo vermeyi başardı.
Kabak çorbasını hergün içtiğini söyleyen Sibel Can sayesinde, kabak satışlarında da patlama yaşanmıştı. Ancak ünlü şarkıcı hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Söylenenlere göre Sibel Can, Londra'da karın, bel ve kalça bölgesinde yoğunlaşan yağlarını aldırmak için bıçak altına yattı.

İşte zayıflamasındaki gerçek kızlar Sbel bunu hep yapıyor her yeni albümünde bıçak altına yatıp yağlarını aldırıyor sonrada şu diyeti yaptım zayıfladım bu diyeti yaptım zayıfladım diyor yaa allah aşkına kendinizi kandırdığınız gibi bu milletide kandırdığınızımı sanıyorsunuz bukadar sık kilo alıp vermek vücutta hiç mi defarmasyon yapmıyor yapmayın allah aşkına kendinizi kandırdığınız gibi milleti de kandırmayın milltin bu gibi laflara zaten karnı tok

Benden de ammada magazin yorumcusu olurmuş he:kptmya::kptmya::kptmya:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
yani,,bunlar boyle,dogum yaparlar 2 ay sonra incecik cikarlar ortaya,sonrada derler,diyet yaptim spor yaptim,
salliyolar iste,cocuk cikiyo ertesi gunu estetikcilere kosuyolar,para oldumu zayiflikta kolay,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar