"Seyirci benim ayağımı tanıyor"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
"Seyirci benim ayağımı tanıyor"
Şarkıcı Seda Sayan, nasırlı ayağına kına yaktırıp reklamda oynadı

563093_detay.jpg

Sayan, “Dublör kullanamazdım, çünkü ayağım tanınıyor” dedi.

HT MAGAZİN / SEÇKİN ŞENVARDAR

Şarkıcı Seda Sayan, bir ev tekstil markasının reklam kampanyasının yüzü oldu. Banyoda bornozla kamera karşısına geçen Sayan, firmanın teklif ettiği ayak mankenini istemeyince üzerinde nasır bulunan küçük parmağına Hint kınasıyla dövme yaptırdı. Firmayla iki aylık sözleşme imzalayan Sayan, önceki gün yapılan basın toplantısını, üzerine uzandığı yatakta gerçekleştirdi. “Beni yatağa attınız” diyerek gazetecilerle şakalaşan Sayan, “Nasırlı olduğu için pek beğenmediğim ayağımın bir gün reklam filminde ekrana geleceğini hiç düşünmemiştim. Çocuk yaşlardan beri sahnede olduğum için parmağımda nasır var. Hint kınasıyla nasırı kapattık” diye konuştu. Sayan, gazetecilerin “Çekimlerde başka birinin ayağı kullanılsa olmaz mıydı?” sorusuna ise “Olmaz. Çünkü seyirci benim ayaklarımı tanıyor” diye cevap verdi. Sanatçının bu sözleri basın mensupları arasında gülüşmelere neden oldu. Öte yandan Sayan’ın koluna yaptırdığı ve son sevgilisi Atilla Altay’- ın adının yazılı olduğu dövmesi de dikkatlerden kaçmadı. Sayan’ın dövmesinde ‘Atilla The End’ yazıyor. Aynı dövmeyi Atilla Altay da yaptırdı. Altay’ın dövmesinde de Seda The End’ yazıyor. Çiftin birlikteliği Sayan’ın Onur Şan’dan boşanmasının hemen ardından başlamıştı. Çift, birlikteliklerini mümkün olduğunca gözlerden uzak yaşamaya gayret ediyor.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bu seda da sapıttı ya senin ayağını nerden tanıyacaz biz manyak:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Öyle deme kız tanıyan tanır :lululu::lululu:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
eee dogru demis aslinda,artik o kadar biktirdiki,her an ekranlarda,tanimamak mumkun degil,,,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar