Sevgilisinden Ayrıldığına Pişman Olanlar

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
sad_lonely_woman_desktop_wallpaper-724x453.jpg


Ayrılıklar hayatın bir parçası ve sevgilimizden, nişanlımızdan yahut eşimizden bile bir sebepten dolayı ayrılabiliyoruz. Ancak ayrılık kararı bazen doğru bir karar olurken, bazen de bunun çok yoğun pişmanlıklara sebep olduğu bir gerçek. Dolayısıyla sevgilimden ayrıldığım için pişmanım diyenlerin adedi de oldukça fazla. Eğer siz de kendinizi böyle bir durumun içerisine hissediyorsanız, ayrılık bir hata mıydı değil miydi sorusuna bir cevap arayalım.


Pek çok kişi aslında bir ilişki içerisinde olmayı özler ve bunu sevgilisini özlediğine yorar. Halbuki bir süre yalnızlık çektikten sonra yeni birisiyle ilişkiye başlamanız, ilişkiyi özlediğiniz konusunda size gerekli işareti verecektir. Bilhassa çok uzun sürmüş olan ilişkilerin ardından böylesi yoksunluk belirtileri göstermeniz çok normal. Eski sevgilinizi arayarak ondan özür dilemeden önce tam olarak neyi özlediğinize bir karar vermeye çalışın. Eğer başka bir insanla eski sevgiliniz olmadan güzel vakit geçirebiliyorsanız, onu değil bir ilişkiyi özlemiş olmanız çok muhtemel.

Kör ölür badem gözlü olur atasözümüz aslında biten ilişkilerde iyi bir yol gösterici oluyor. Çünkü pek çok kişi geçmişe baktığında eski sevgilisi ile güzel anlarını hatırlar ancak kötü günleri biraz gözardı eder. Halbuki onu düşündüğünüz zaman kötü geçirdiğiniz zamanları da düşünmeli ve gerçekten o günlerin kötü olup olmadığını kararlaştırmalısınız. Aksi taktirde tek yaptığınız şey kendinizi kandırmak olacaktır ve bu nedenle yanıltıcı bir hissiyat içerisine girmemeye dikkat edin. Gerçekten kötü günlerin geri gelmesini istediğinize emin misiniz?

Bazen çiftler birlikte bir geleceklerinin olmadığını farkederler ve bu yüzden ayrılırlar. Bir tarafın başka bir şehir hatta ülkede yaşamak istemesi, maddi manevi imkansızlıklar, ailelerin tavırları gibi pek çok konu bu hususta belirleyici hale gelir. Dolayısıyla ayrılığınız böyle bir sebepten kaynaklandıysa ve şimdi birlikte olsanız bile bu zorlukların üstesinden gelebileceğinize inanmıyorsanız, hiç boşuna uğraşmayın ve pişmanlığınıza bir son verin.

Uzun süren birlikteliklerde karşımızdaki kişi bize uygun olmasa bile ona olan alışkanlıklarımız bizi ona tekrar çeker. Halbuki sizin için hiç bir şekilde uygun olmayan bir insanla birlikte olmuş olmanız çok muhtemel. Ayrılığın ardından yeterince süre geçtiğinde bunu siz de farkedeceksiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst