Sevgililer Gününe Özel Kombin Önerileri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Kadınlar hayatının her döneminde güzel bir görünüme sahip olmak ister. Her gün bakımlı görünmek isteyen kadınlar özellikle Sevgililer Günü’nde buna daha çok önem verirler.

Günlük yaşamınızda bile bazen giyim konusunda sıkıntılar yaşarken, Sevgililer Günü gibi özel bir günde ne giyeceğinize karar vermek zor olabilir. Ancak bu konuda dert etmenize gerek yok. Sizin için hazırladığımız kombin önerileriyle fazla çaba harcamadan şık bir görünüme ulaşıp sevgilinizin ayaklarını yerden kesebilirsiniz.
Sevgililer Günü şık ve seksi görünebileceğiniz 5 kombin

A17N0z.jpg

Siyah rengin cazibesi

Soğuk havaların etkisini göstermeye devam ettiği Sevgililer Günü’nde üşümeden kendinizi şık ve seksi hissedebileceğiniz bir kombine ihtiyacınız olacak. Siyah deri mini eteği ince askılı şifon bir bluzle giyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Kıyafetinizi tamamlamak için topuklu ayakkabıları tercih edin.

Siyah çizmelerle giyeceğiniz siyah mini bir elbise ise oldukça seksi durabilir. Elbisenizi açık renk bir palto, siyah şapka ve küçük bir çanta ile tamamlayarak hoş bir kombin oluşturabilirsiniz. Taşlı kolye veya küpelerle de görünümünüze ışıltı katabilirsiniz.

0Eng4R.jpg

Sevimli pembe

Naif ve sevimli bir renk olan pembe yılın bu romantik gününde tercih edilebilecek en iyi renklerden biri. Açık renk yırtık kot pantolonunuzun üzerine pembe salaş bir hırka giyerek cool bir görünüm elde edebilirsiniz. Feminen yanınızı vurgulamak istiyorsanız, tercihinizi derin v yakalı bir trikodan yana kullanın. Makyajınızda uçuk pembe tonları kullanarak partnerinizi doğallığınızla büyüleyin.

Her ne kadar sevgililer günü için pek çok kişi kırmızı ya da siyah rengi tercih etse de parlak pembe renkli bir elbise ile de şık ve seksi bir görünüme kavuşmak mümkün. Pembe renkli mini elbiseleri deri siyah ceket ve bootie’lerle kombinleyerek hoş bir hava yakalayabilirsiniz.

Sezonun trendi pudra rengi kabanlar ise bir başka alternatif olabilir. Sade ve şık bir görünüm için, pudra rengi kabanınızın içine beyaz veya açık gri tonlarında bir triko tercih edebilirsiniz.

4arQZp.jpg

Dantel elbiselerle gelen romantizm

Sevgililer Günü’nde klasik ve çarpıcı bir görünüm yakalamak istiyorsanız, seçiminizi dantel elbiselerden yana yapabilirsiniz. Her tarafı dantel olan modellerin yanı sıra küçük dantel detaylı elbiselerle şık bir görüntüye kavuşun. Vücudu saran modeller ile seksi ve iddialı bir görünüm elde ederken, yaka kısmı ve kolları dantelli modellerle romantik bir stil yakalayabilirsiniz. Dudaklarınızda bordo veya kırmızı ruj kullanarak cazibenizi artırın.

JQAN7W.jpg

Diz üstü çizmelerin seksi havası

Diz üstü çizmeler sade olduğu kadar feminen bir havaya sahip. Mini kot elbisenizin altına ince siyah çorabınızla diz üstü çizmelerinizi giyerek şık ve seksi bir kombine imza atabilirsiniz. Koyu renk bir şal ve büyük bir çanta ile de görünümünüzü tamamlayın.

Şık bir kumaş elbise ya da mini eteğin altına giyeceğiniz topuklu çizmelerle hoş bir görünüm yakalayıp sevgilinizin aklını başından alabilirsiniz.

OoAN3z.jpg

Dekoltesiz olmaz

Şık ve abartılı olmayan bir dekolte her zaman bakışları üzerinize çeker. Sevgililer Günü’nde partnerinizi büyülemek istiyorsanız, seçiminizi dekolteli kıyafetlerden yana yapabilirsiniz. Sevgilinizle birlikte baş başa romantik bir yemek için sırt veya göğüs dekolteli dizüstü elbise ideal bir seçim olabilir.
Sadece yemeklerde değil, bir eğlence yerine gittiğiniz zaman ya da evde bir masa hazırladığınızda da rahatlıkla dekolte parçalar giyebilirsiniz. Derin V yakalı bir bluzu mini etekle giyerek seksi bir görünüm elde edebilir, yırtmaçlı eteklerle iddianızı ortaya koyabilirsiniz. Kombininizi zarif bir stiletto veya topuklu çizmelerle tamamlayın.
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst