Sevgililer Günü'nde 5 Adımda Kendinize Aşık Edin!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
VrPOjZ.jpg


Sevgilinizi kendinize aşık etmek, onun gözünde çok daha çekici hale gelmek aslında oldukça kolay. Önerilerimize kulak verdiğiniz takdirde sevgilinizin etrafınızda pervane olmaması için hiçbir geçerli sebep yok.

Gülümseyin

Gülümseme bütün taktiklerin en başında yer alıyor. Mutlu ve huzurlu bir kadından daha güzel bir şeyin olamayacağını erkekler neredeyse her fırsatta dile getiriyor. Tabii ki sürekli olarak sesli kahkahalar atmanızdan bahsetmiyoruz. Ancak bir kadına en yakışan şeyin içten bir gülümseme olduğu bir gerçek. Bir erkek somurtkan ve negatif düşüncelere sahip bir kadına ne kadar süre katlanabilir ki?

Doğal olun

İlgi çekmeyi her kadın sever, ancak yapmacık tavırlarla bunu sadece bir anlığına yakalayabilirsiniz. Doğal olduğunuz takdirde sevgilinizin size karşı daha rahat olmasını sağlarsınız. Üstelik düşüncelerinizi özgürce söylemek, tepkilerinizi sınırlamamak sizin için de büyük bir avantaj. Yapmacık olduğunuz takdirde bir süre sonra bu durumdan sıkılacak, kendiniz olmak isteyeceksiniz. Ancak karşı tarafa başka bir imaj çizdiğinizden aranızdaki samimiyet gün geçtikçe yok olacak. Unutmayın karşınızdaki erkeği uzaklaştırmak değil, kendinize aşık etmek istiyorsunuz.

Ses tonunuz önemli

Diksiyonu düzgün, kelimelerini özenle seçen, kaba saba konuşmayan, kısa ve net konuşan bir kadın olursanız söylediklerinizi her zaman için karşı tarafa dinletebilirsiniz. Kelimelerin yuvarlanarak ağzınızda kaybolmasına izin vermeyin. Ses tonunuzu iyi ayarlamalı, bağırarak konuşmamalısınız. Hatta gizemli hava yaratmak için ses tonunuzu biraz kısabilirsiniz.

Güçlü olun

Herkes gibi sizin de kusurlarınız ve hatalarınız olabilir. Kimse dört dörtlük değildir. Ancak hatalarınıza ve kusurlarınıza kafayı takmak yerine, onları kabullenmeli ve ders çıkarmalısınız. Başarılarınızı farkına varmalı, eksikliklerinizin üzerinde durmamalısınız. Yaşadığınız problemler karşısında hemen pes etmek yerine, çözüm odaklı olmalısınız. Unutmayın ki hiçbir şey sizden daha önemli değil. Kısacası kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve dimdik ayakta durmaktan çekinmeyin.

Hobi edinin

Erkek arkadaşınızın ilgisini çekebilmek için kendinize has zevkleriniz olmalı. Dalış yapmak, dağ yürüyüşlerine katılmak ya da tenis oynamak gibi farklı deneyimler, alışkanlıklarınızın dışına çıkmanızı sağlar. Böylece dünyanızı genişletmiş ve hayata farklı gözlerle bakıyor olacaksınız.

oO05Jb.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 90
  • 2.jpg
    2.jpg
    180 KB · Görüntüleme: 86

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst