Serenay Yeni Rolüyle Şaşırtacak!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
MWPzVN.jpg



Serenay Sarıkaya Direk Dansçısı Oluyor!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin'le rol alacağı yeni aşk filminde, direk dansçısını canlandıracak. Sarıkaya film için gitar dersleri de alıyor.


Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin'le rol alacağı yeni aşk filminde, bir direk dansçısını canlandıracak. Daha önce rol aldığı dizilerde şarkı söyleyen ünlü oyuncu, bu kez gitar da çalacak.

DİREK DANSÇISI OLUYOR

Tutkulu bir aşk öyküsünü konu alan filmdeki rolü için hazırlıklarına hız veren oyuncu, yaklaşık iki haftadır gitar dersi alıyor. Senaryosu sır gibi saklanan filmde Hafta sonu dergisinin haberine göre, Sarıkaya, bir direk dansçısını canlandıracak. Güzel oyuncunun son zamanlarda moda olan dansla ilgili bir yıldır ders aldığı biliniyor.

ŞARKILARI KENDİSİ SESLENDİRECEK

Önümüzdeki günlerde çekimlerine start verilecek filmin müziklerini Sezen Aksu'nun yapacağı da iddialar arasında. Ünlü sanatçı, filmde Serenay Sarıkaya'nın seslendireceği konuşulan şarkının çalışmaları için yakında stüdyoya girecek.

YAPIMCI KETCHE

Yapımcılığını BKM, yönetmenliğini ise "Bu İşte Bir Yalnızlık Var" ve "Romantik Komedi"de de imzası bulunan Hakan Ketche üstlenecek.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu kıza bir türlü ısınamadım ya Kerem de varmış bu da demek oluyor ki hiç benlik bir film değil :findikim:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst