Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla gittim geldim baktım hepside birbirinden güzel ve lezzetlı duruyor katılan arkadaşların ellerine sağlık ama tulumba tatlısı dahada hoşuma gittiği içim oyumu ona verdimherkese başarılar:cicek::cicek:
kızlar oldukça çekişmeli gidiyo yarışlmamız hakeden kazansın hepsinde ayrı ayrı emek var ellerimize sağlık gacılarrrrrrrrrr
yafffffffff bu bana yapılmaazzzzzzzzzzzz ben buraya geldikçe tatlı krizim tutuyo gelmedimmi aklımda kalıyyiiiiiii yiyemiyomda napcemmmmmmm yaaaaaaaaa
hepinizin ellerine kollarına sağlık arkadaşlar hepsi güzel görünüyor:catalbicak:
kestane şekerini hep merak etmişimdirim inşallah burdan gördüğüm kadarıyla denemek isterim birgün:catalbicak:
iyice inceleyip sora karar vericem
incim hepsi birbirinden güzel tarifler
oyumu kullandm hayırlısı olsun hak eden kazansın dicem ama hepsi hak edio bence ama 1 tanesini secmemiz gerekir tabiki neyseki ben kullandm deişk geldi ilk defa böle bi tarif gördüm denice yapanın elerine sağlık
2.adayımda belli
yapıpta çok yeme kuşum, çok azıcık tadarsın,allah korusun sağlık daa önemli cnm,
yapılan tatlıların bi çoğu pratik tatlılar,
bikaç tanesi azcık oyaza gibi ama,
canı çeken yapıp yesin yaa:dusun:
yahu ne zormus hala daha bir turlu karar veremedim hangi tatliya oy versem diye ikide bir bakip bakip agzimin suyu akiyo :catalbicak:boynu bukuk cekip gidiyorum:gitme: