Senosi Göğüs Spreyi

canan07

Yeni Üye
Katılım
8 Aralık 2009
Mesajlar
5
Tepki
5
Puan
3
Yaş
35
Konum
antalya
Kullanan var mı arkadaşlar?sanırım geçici bi büyüme saglıyo bu sprey öyle okumuştm
 

ozelisler

Yeni Üye
Katılım
26 Mayıs 2011
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Konum
istanbul
B-Success Göğüs Büyütme Hapı kullanıyorum. Etkisi olursa sizinle paylaşacağım.

-Success bir yandan göğüs bölgesini sıkılaştırıp gererken aynı zamanda göğüs dokusunun büyümesini uyararak etki eder. Formülümüz göğüs dokusunun genişlemesine,büyümesine ve gelişmesine yardım eden 13 özel şifalı ot içermektedir. B-Success pahalı ve tehlikeli ameliyatlara güvenli ve etkili bir alternatiftir.

Ergenlik dönemi sırasında bir kadının vücudu doğal olarak yeni doku gelişimine yardım eden ös****** salgılar. Bu hormon kadının göğüslerinin boyutunu, şeklini ve sıkılığını belirler.Bu hormonun seviyesinin düşük olduğu durumlarda az gelişmiş göğüsler ortaya çıkacaktır. B- Success hormon içermeyen bitki ös******lerinde doğal olarak ortaya çıkan ve vücudunuzu yeni göğüs dokusunun büyümesi için uyaran pito-ös******ler içerir. B-Success güvenle doku büyümesini stimule eder ve sonuçta göğüsler daha büyük, sıkı ve dolgun olurlar.

B-Success göğüs ölçünüzü arttırmak için tamamen doğal bıçaksız bir yöntemdir. B-Success göğüs dokusunun düzenleyen hormonların üretimini çoğaltmanıza yardım eder. Nasıl sağlıklı beslenme vücudunuzu sağlıklı tutarsa B-Success de göğüslerinizin bakımını yapar. B-Success hormonları dengeleyici ve göğüs büyümesini uyarıcı etki yapar.

İl Tarım Müdürlüğü izni ile ithal edilmiştir.

Ürünün içeriğini dogalgogusbuyutme.net sitesinden aldım.
 
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
43
Tepki
26
Puan
18
Yaş
41
Konum
istanbul
ah canım benım ben baska baska yerlerde okadar cok okudumkı hangi birini sayayım otur seylere cok paralar harcadıklarını fakat hıc bır ıse yaramadıgını soyluyor arkadaslar ozellıkle uyarıcı mesajlar var okumadınmıkı sen paranı bosa harcama cope atma o krem ve hap lara:huhuu:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst