Şen Piliç Saba :D

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405

[FONT=verdana,geneva]
sen-pilic.jpg
Türkiye’de düzenlenen ödül törenlerini çok seviyorum. Çünkü “Ayna Ayna” için bir sürü malzeme çıkıyor. Altın Kelebek de öyle oldu. Kıyafet değerlendirmesi için birinci sırayı Saba Tümer’e vermek istedim.
[FONT=verdana,geneva]Kahkahasını sigortalatan Saba Tümer; son günlerde piliç reklamıyla da karşımıza çıkıyor biliyorsunuz. Acaba, reklamdaki rolüne kendini fazla mı kaptırdı?

[FONT=verdana,geneva]Saba Tümer’e demişler ki;

• [FONT=verdana,geneva]Fazla kilolarını gizlemek için siyah giy.
  • [FONT=verdana,geneva]Kilolarını dengeli göstermek için tamamı bol kıyafetler seç.
  • [FONT=verdana,geneva]Kalçaların genişse göğüs dekoltesi kullan, ilgiyi oraya topla.
  • [FONT=verdana,geneva]Ödül töreni olduğu için kırmızı rujunu eksik etme.
  • [FONT=verdana,geneva]Bu yıl doğal dalgalı saçlar moda, mutlaka bu şekli kullan.
sen-pilic2.jpg

[FONT=verdana,geneva]Sonucunda ne olmuş?

• [FONT=verdana,geneva]Davetlerin klişesi siyahın ağına düşmüş.
  • [FONT=verdana,geneva]Bol ve uçuşan kıyafetiyle olduğundan daha kilolu görünmüş.
  • [FONT=verdana,geneva]Kırmızı ruju ve dalgalı saçları görüntüsünü basitleştirmiş.
  • [FONT=verdana,geneva]Aksesuarlarını yerinde kullanmadığı için göğüs dekoltesi abartı görünmüş.
sen-pilic3.jpg

[FONT=verdana,geneva]Özetle, Saba Tümer tam bir şen piliç olmuş.
[FONT=verdana,geneva]Arzu Karabulut
Yüksek Topuklar – Moda Editörü

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
dekolte çok kötü saç ruz hiççç hoş değil bence bu kadına cıvıl cıvıl şeyler daha çok yakışır

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Kim ne derse desin ben bu kadını beğeniyorum-hmm Şen kahkası bence şuan birçok insanda olmadığı için göze batabiliyor olabilir; ama kahkaha bence bir insana verilen en büyük hediyedir. Sonuna kadar arkasındayım hemşomun:)

Ama bu kıyafeti yakıştıramadım kendine. Programında daha güzel şeyler giyiyor:eek:

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
bende çok seviyorum. ama kıyafet hakkaten olmamış yakışmamış.dekolteyide taşıyan giysin bırak saba ya-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar