Selülitten Nasıl Kurtulurum?

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Selülitten Nasıl Kurtulurum?

Soru: Detoks Diyeti uygulayarak selülit’ten kurtulmanın mümkün olduğunu duydum.Bu doğru mu?

Cevap: Üzgünüm Molly – Detoxifyınq ile selülitten kurtulmak bir yalan. Bu sadece cüzdanınızdan boşuna para gitmesini sağlar.
Selülit, değişik bir pakette duran eski yağdan başka bir şey değildir. Selülit, bağ dokusu ile birbirine geçirilmiş, ona süzme peynir ve çukur görüntüsü veren kolejin olarak adlandırılır.

Maalesef, Selülit kadınların %85’inde soy çekimidir. Hatta zayıf kadınlarda bile selülit olabilir. Kimi tıp uzmanları kısmen kadınsal hormonlardan kaynaklandığını düşünürler.

Selülitten kurtulmak için, kilo vermeniz ve egzersizlerle kas tonunuzu geliştirmeniz gerekmektedir.

Liposakşın, bunu gerçekleştirmenin bir yoludur, fakat bunun yanında uygun bir yeme planı, düzenli bir egzersiz ağırlık antrenmanını içeren bir programı – ve biraz da sabrı öneriyorum.

Bir hap alır veya banyoda oturur gibi seksi veya baştan çıkarıcı değildir (ya da diğer kaçık tedavilerden herhangi biri) ama estetik ameliyatın yetersizliğini gösteren gelişmeleri görmeniz için tek yoldur.

Selülit: Doğal Selülit Çareleri
Eğer selülitli iseniz kulübümüze hoş geldiniz.Kadınların %80’inden fazlası pürüzlü ve bozuk tene /sahiptir.Selüliti, her ölçüdeki ve formdaki kadınlarda gördüm.Peki böyle iğrenç bir konu ile ilgili iyi bir haber nedir?Bu görüntüyü ortadan kaldırmak için doğal ve etkili yollar vardır.
Kafein, çoğu selülit tedavisinde ilk bileşendir.Aynı şekilde, kafein sabahları açılmamızı sağlar, aynı zamanda da yağ hücrelerinizin hareketlenmesine yardımcı olur. Bu yüzden , kahvecilerinize koşun kızlar ve yüksek oktanlı şeyleri hedefleyin.

Ünlü modeller ve güzellik yarışmacıları büyük bikini/mayo yürüyüşünden önce ne yaparlarsa onu yapın. Banyonuzun zeminini gazeteyle kaplayın, kahve telveleri kullanarak küvetinizin ucuna oturun, kahve telvesinin hala sıcak olduğundan emin olun fakat sürmeniz için uygun sıcaklıkta olsun.Eğer soğumuşsa, hafifçe mikrodalgada ısıtın.

Ellerinizle veya eldiven yardımıyla bacaklarınızın selülitli bölgesine iyice sürün.Zemin gazeteyle kaplı olmasına rağmen yinede kalıntı/leke kalacaktır.
Tamamen temizlemek için bölgenin etrafına deniz yosunu sarmalısınız.Sağlıklı yiyecekler satan dükkanlarda veya doğal ürünler satan süpermarketlerde deniz yosunu bulamazsanız, folyo kullanın.Üst bacağınızı tamamen sarın ve birkaç dakika beklemeye bırakın.
Tedaviye yoğunlaştırmak için, eski moda bir oklava alın ve selülitlerin yok olmasına destek olmak için bölgede yuvarlayın.Folyoyu açın, üzerinde kalan telveleri gazetenin üzerine silkeleyin ve bölgeyi iyice durulayın.
En iyi sonucu almak için, bu tedaviyi haftada en az iki kere uygulayın.

Selülitle Nasıl Savaşılır?
İş selülite geldiği zaman, mucize beklemeyin.Fakat, sağlıklı beslenme, egzersiz alışkanlıkları ile stres azaltma ve arada sırada spa tedavileri birleştirmek pürüzsüz bir tene neden olabilir.
Masaj boyunca kan dolaşımındaki hızlanma/artma kesinlikle bir yardım sağlar. Endermoloji, yumuşak ve ipeksi bırakarak teni pul pul döker.Hızlanmış kan dolaşımı, aynı zamanda doğal enerji artışını sağlar.
Selüliti engellemenin ve selülitle mücadelenin temeli, egzersiz, sağlıklı bir diyet, stres azaltma ve tam kan dolaşımının birleşimi ile vücudu arındırmaktır.
“Detoks diyeti” selülitle mücadeleye başlamak için iyi bir yoldur. Bu, çok fazla taze meyve, sebze ve tam tahıl ürünleri anlamına gelir. Aynı zamanda da kahveyi, sodayı, sigarayı ve alkolü yaşamınızdan uzak tutmanız anlamına gelir.Yağ oranı düşük diyet, liflerde yüksek ve karışık karbonhidratlar, önemlidir, çünkü bu yiyeceklerin vücutta parçalanması çok kolaydır, kullanın ve kurtulun.Şekerin, nişastanın, tuzun, baharatların ve hayvan yağlarının vücuttan atılması zordur.Yağ oranı düşük diyet, toksinleri azaltır ve dokularda oluşan toksinlerden kurtulmada yardımcı olur.Vücudunuzun istenmeyen toksinlerden ve fazlalıklardan kurtulmasına yardımcı olmak için çok fazla su için, günde 2 litre yeterli.Egzersiz tam kan dolaşımına yardımcı olmada son derece önemlidir. Kasları ve kaslarla çevrelenen dokuyu sıkılaştırır.

Masaj, sadece lüks için değildir. Aynı zamanda, selülitle mücadele etmeye ve selülitten korunmaya yardımcı olur. Masaj, kaslarınızı çalıştırarak ve yağ dokularını çözen kan dolaşımını ve lift sistemini harekete geçirerek vücudunun doğal eğilimini düzeltmesine yardım olur. Masaj, iyi bir egzersiz ile harekette geçirilmesi zor olan bölgeleri hedefler (iç diz ve uyluklar) . Yağları çözmek ve toksinlerden kurtulmak için her gün bir kaç dakika boyunca dairesel hareketlerle bedeninizi ovabildiğiniz kadar ovarak bacaklarınıza hafifçe masaj yapmayı deneyin. Bir kaç dakika boyunca masaj fırçasını veya eldivenini kullanarak cildinizi ovarak kan dolaşımını artırırın. Artan hareketlerle, ayaklarınızdan başlayarak hafifçe ovun. Banyodan önce bu günlük hareketi yapmak, cildinizin canlanmasına ve kendini geliştirmesine yardımcı olur. Village Beauty üyesi Sandra Harris, aynı zamanda Lipofactor adında cilde uygulanan sıkılaştırma ürününü tavsiye ediyor. ‘Bu gerçekten iş yarayan tek üründür. Bu ürün, selülit görüntüsünü büyük ölçüde azaltır.’ Gerilim sadece kasları etkilemez, aynı zamanda kasların tutulmasına sebebiyet veren bağ dokusuna da neden olur. Gerilim, iyi atık eliminasyonunu engelleyerek dokuyu tıkar. Rahatlama ve nefes alma, tamam anlamıyla vücudun rahatlamasına ve çalışmasına yardımcı olur. Doğru nefes alma, gerilimi azaltır; vücuda oksijen katar ve vücudu arıtmaya yardımcı olur.

Liz Neporent


alıntıdır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst