Şehzadeyle Sevişecek

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft2mm885268.jpg

Muhteşem Yüzyıl' dizisine önümüzdeki haftalarda 'Şehzade Mustafa' rolüyle katılacak olan Mehmet Günsür'ün cariyesi rolünü Ilıcalı'nın programıyla ünlenen Gizem Akın'ın kaptığı ortaya çıktı

Dizide bir süredir Şehzade Mustafa'nın aşk yaşayacağı oyuncu için arayış sürüyordu. 'Var Mısın Yok Musun' ve 'Survivor' yarışmalarıyla ünlenen Akın geçen hafta alışveriş yaparken görüntülendiğinde dizi için görüşmeye gittiğini açıklamıştı.

Daha sonra rol için Türkiye eski güzellerinden Ceren Hindistan ve oyuncularla da görüşüldüğü ortaya çıktı. Ancak yarışı kazanan Akın oldu. Yapılan seçmeler sırasında devreye ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın girdiği öğrenildi. İddiaya göre Ilıcalı, Akın için dizinin yapımcısı Timur Savcı'yı aradı. Savcı da meslektaşı Ilıcalı'yı kırmayarak rolü Gizem Akın'a verdi.

H

Hera

Misafir
Hayırlısı olsun : bakalım nasıl oynayacak rolün içine girebilecekmi çok çalışması lazım kısa bir zamanı var tecrübe yok izleyelim görelim diyorum..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yeni bi saadet ısıl faciası olacak bence. nasıl ki viktorya rezalet oynandı bu da öyle olacak. insallah yanlırımm cünkü ayy bişi olsada su diziden cıksa diye dua ediyoruz sonra. bir sürü oyunculuk egitimi alan insan niye alınmıyor da yarısmaya katılıp da kendini gösterdi diye bi anda her kadroya dahil olabiliyolar anlamıyorum gercekten.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
yeni bi saadet ısıl faciası olacak bence. nasıl ki viktorya rezalet oynandı bu da öyle olacak. insallah yanlırımm cünkü ayy bişi olsada su diziden cıksa diye dua ediyoruz sonra. bir sürü oyunculuk egitimi alan insan niye alınmıyor da yarısmaya katılıp da kendini gösterdi diye bi anda her kadroya dahil olabiliyolar anlamıyorum gercekten.

onu şöyle bir denklemle açıklayabilirim.
torpil +ılıcalı+ eli yüzü düzgün olmak= kadroda rol:))))))))))

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
hayırlısı olsun ama pek başarabilecegini sanmıyom

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar