SoSyetikShekiLL
Yeni Üye
NasiL tanistik sizinLe paylasmak istiom..
Günlerden neydi HatirLamiom
Birgün sitedeyim 100 odaLi bir sitede Geyik Odasinda Öle dinLiodum Milleti can SIKINTISI yane odaya Etikiye Tepki die bir nik Girdi gördüm Neyse tam ekrana bakmiyordum Bi ses duydum Ilgimi cekti baktim Mikte Etkiye Tepki xD Konusmasi Kendinden emin Ukala Olmasi süper biseydi . Genelle Nikini yazdim Efendim dedi yok bisey didim
bi iki Kere öle oLdu . O ara odada Kavga cikti küfürler falan kendisi Bir nik yazdi dedim Lan acaba msnimi neyse dedim ekLim
ekLedim xD Sonra ben baska odadayim Kafami dinLicem dedi ve gitti . Bende kendisi gittikden sonra gezim dedim
100 odayi
Baktim bi odada mikde Sakin SaLLan Sarkisini calio tabi ben iLk defa duydugum icin dedim Sarki cok süper ismi ne ? Yazdi Ama cidden buLamadim dedim zaten buLamiom , Yollasana bana dedim Tamam dedi Tam msnini vercekdi ekLedim dedim
Senmiydin derken KabuL eddi yolladi . Bu sekiLde konusmaya basLadik iki hafta Öle msnde sitede sonra ben daha GeLmicem kendi siteme gidiyorum artik dedi . Hih Beni davet edmiosun yane dedim Link atti gittik . Aradan iki üc hafta gecti Yavas yavas yakinLastik CanimLa basladi baya bi zaman sonra Asqim OLdu :X Aradan 4 ay Gecti ayriLdik . : ( iki Ay ayri KaLdik sonra Birlestik o gün bügün 2 senemiz OLdu 15 ekimde . Hergün Yeniden a$ik OLuom...-hmm-hmm-hmm
Seni Seviyorum aSqim-hmm

Günlerden neydi HatirLamiom
Seni Seviyorum aSqim-hmm