Sefa ile Sevgi

Katılım
5 Aralık 2009
Mesajlar
22
Tepki
20
Puan
3
Yaş
43
Konum
Almanya
NasiL tanistik sizinLe paylasmak istiom..
Günlerden neydi HatirLamiom :D Birgün sitedeyim 100 odaLi bir sitede Geyik Odasinda Öle dinLiodum Milleti can SIKINTISI yane odaya Etikiye Tepki die bir nik Girdi gördüm Neyse tam ekrana bakmiyordum Bi ses duydum Ilgimi cekti baktim Mikte Etkiye Tepki xD Konusmasi Kendinden emin Ukala Olmasi süper biseydi . Genelle Nikini yazdim Efendim dedi yok bisey didim :p bi iki Kere öle oLdu . O ara odada Kavga cikti küfürler falan kendisi Bir nik yazdi dedim Lan acaba msnimi neyse dedim ekLim :D ekLedim xD Sonra ben baska odadayim Kafami dinLicem dedi ve gitti . Bende kendisi gittikden sonra gezim dedim:p 100 odayi :D Baktim bi odada mikde Sakin SaLLan Sarkisini calio tabi ben iLk defa duydugum icin dedim Sarki cok süper ismi ne ? Yazdi Ama cidden buLamadim dedim zaten buLamiom , Yollasana bana dedim Tamam dedi Tam msnini vercekdi ekLedim dedim:D Senmiydin derken KabuL eddi yolladi . Bu sekiLde konusmaya basLadik iki hafta Öle msnde sitede sonra ben daha GeLmicem kendi siteme gidiyorum artik dedi . Hih Beni davet edmiosun yane dedim Link atti gittik . Aradan iki üc hafta gecti Yavas yavas yakinLastik CanimLa basladi baya bi zaman sonra Asqim OLdu :X Aradan 4 ay Gecti ayriLdik . : ( iki Ay ayri KaLdik sonra Birlestik o gün bügün 2 senemiz OLdu 15 ekimde . Hergün Yeniden a$ik OLuom...-hmm-hmm-hmm

Seni Seviyorum aSqim-hmm:utan::utan:
 
Katılım
19 Şubat 2010
Mesajlar
76
Tepki
41
Puan
18
Yaş
53
Konum
almanya
cok guzel canim..benimde var bir internet askim atsam atamiyorum satsam satamiyorum "bilmiyorum seninle sonumuz ne olacak "..sarkisini dinliyorum...:sarki:
 
OP
SoSyetikShekiLL
Katılım
5 Aralık 2009
Mesajlar
22
Tepki
20
Puan
3
Yaş
43
Konum
Almanya
Bi Bucuk Sene BekLedik Sonra Realde Görüstük Sanal Gözüyle hic Bakmadim Sonucta O Monitorun Karsisindakide DuyquLari Hisleri var . Allah insallah Seninde Gönlüne Göre Verir :gulegule: Tanistigima m. OLdum :panter:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Mutluluklar. İnşallah hep böyle güzel olur ilişkiniz. -hmm
 

diloş

Yeni Üye
Katılım
14 Şubat 2011
Mesajlar
8
Tepki
12
Puan
3
Konum
batman
merhaba benimde bir internet askim var realdede gorustuk ve yeni askere ugurladim simdi onu beklicem onu cok seviyorum allahim nazardan saklasin. allah tum sevenleri kavustursunhic ayirmasin insallah sizede mutluluklar dilerim.
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
internette o kadar olayalr oluyor hanimlar yaa nasil güveniyorsunuz ben olsam korkardim dikkat edin derim ben herkes sizin gibi degil
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst