Seda Sayan nikahta sınırları aştı !

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Seda Sayan kendi rekorunu tazeliyor. Genç sevgilisi ile sınır ötesinde nikah masasına oturdu.

155063.jpg

Seda Sayan yedinci kez nikah masasına oturdu. Habertürk gazetisinin özel haberine göre Sayan, dört aydır aşk yaşadığı tekstilci Atilla Altay'la İstanbul'da imam nikahı kıydıktan sonra önceki gün Amerika'nın kumarhaneler kralı Las Vegas'ta evlendi.

İMAM NİKAHI KIYDIRAN İMAMA UMRE SÖZÜ

İkili iki ay önce ünlü sanatçının Astoria Rezidance'daki tekstilci Gürsel Oğuz'un şahitliğinde imam nikahı kıydı. Sayan nikahı kıyan imamı umreye yollama sözü verdi. Sayan ile Altay üç gün önce resmi nikah için Amerika'ya uçtu.

İLK KEZ YURT DIŞINDA

Önce New York'a giden Sayan ile Altay burada alışveriş yaptıktan sonra Amerika'nın kumarhaneler şehri Las Vegas'a geçti. Sayan ile Altay yıldırım nikahıyla las Vegas'ta evlendi.

Daha önce altı kez Türkiye'de nikah masasına oturan Sayan, ilk kez yurt dışında nikah kıydı...

Sayan'ın evlilikleri

Seda Sayan ilk evliliğini 1987 yılında Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç ile yaptı.

Kılıç ile altı ay evli kalan Seda Sayan 1990'da Sinan Engin ile evlendi. Engin ile 5 yıl evli kalan ünlü sanatçının bu evlilikten Oğulcan adlı oğlu oldu.

Trafik ışıklarında tanıştığı Soner Yapcacık ile 1998 yılında nikah masasına oturup bir yıl evli kalan sanatçı, dördüncü evliliğini Tuncay Kıratlı ile yaptı.

Sayan 2004'te Gökhan Şükür ile evlenip ayrıldıktan sonra 2008'de Onur Şan ile dünya evine girdi.

Alıntıdır!

M

Manken

Misafir
İstediği kadar evlensin bana bir zararı yok.:icelim: Evli insanları değil bekar erkekleri seçiyor.:kupa:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Ben zaten beğenmiyordum, şimdi nefret ediyorum:D

Sonuçta beni özel hayatı bağlamaz; ama evlilik kurumunu bu kadar basit birşeymiş gibi görmelerine kızıyorum. 1 ay beraber ol, evlen, geçinemedin boşan :alsana:

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
iğrenç yaaa nefret ediyorum bu kadından....çocuklara gençlere kötü örnek bence... evliliği oyuncak haline getirdi....kocalarıda ünlü olmak için kabul edip evleniyorlar bununla deli deli....birde hal türkiye nin en güvenilr sanatçısı seçmiyorlarmı deli oluyorum resmen asla izlemiyorum proglamlarını...........:sok:sok

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
gözü doymuyo hatunun
bir türlü dikis tutturamadigina göre
sorun erkeklerde diil kendinde bence
Allah akil fikir versin
sözde evleniyo ama evlilige saygisi yok bence sadece formalite icabi
boyunca cocugu var nerdeysse gelin getiricek eve ondan bile utanmiyo artik:alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar