Şebnem Schaefer Biyografi

GÜLÇİN

Daimi Üye
Katılım
5 Eylül 2008
Mesajlar
2.308
Tepki
2.169
Puan
113
Konum
Doyduğum Yerdeyim.
25464025ab2nl0.jpg



Tam adı Jennifer Şebnem Macide Simone Schaefer'dir. 9 Şubat 1984'te Almanya'nın Frankfurt şehrinde dünyaya gelmiştir.
Annesi Türk, babası ise bir Almandır. Kova burcudur. 2003 yılında liseyi Almanya&Apos'da bitirmiştir. Aynı yıl Frankfurt'ta Johan Wolfgang Goethe Üniversitesine girmiş, ana bölüm olarak 2 yıl Türkoloji ve yan bölüm olarak Psikanaliz okumuştur.
2005 yılında anabölümünü değiştirerek şuan da okuduğu Kültürantrapoloji ve Avrupa Etnolojisi'ne geçmiştir.
Mankenlik mesleğine 15 yaşında başlamıştır.
İyi derecede Almanca, İngilizce, Latince ve Fransızca bilmektedir bunun yanında Türkoloji eğitimi sırasında Temel Arapça eğitimi de almıştır.
Hobileri atlar, bale ve dans etmektir. En sevdiği danslar Standart, Latin ve Oryantaldir.

rgrlfon7sxf5c60w75akysp8.jpg


Ölçülerine gelirsek eğer;
Boy: 1.81m
Kilo: 58
Göğüs: 90 cm
Bel: 63 cm
Kalça: 91 cm
Saç Rengi: Sarı
Göz Rengi: Ela
Beden: EU 36-38
Ayak: 39

Jennifer Sebnem Schaefer
 
OP
GÜLÇİN

GÜLÇİN

Daimi Üye
Katılım
5 Eylül 2008
Mesajlar
2.308
Tepki
2.169
Puan
113
Konum
Doyduğum Yerdeyim.
Sebnem_05.jpg


Şebnem Schaefer Ve Annesinin Şenol İpek Hakkında Açtığı Hakaret Davası Başladı
Manken Şenol İpek'in özel bir televizyon kanalında eski sevgilisi Şebnem Schaefer ve annesi hakkında hakarette bulunduğu iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması görüldü.

Manken Şenol İpek'in özel bir televizyon kanalında eski sevgilisi Şebnem Schaefer ve annesi hakkında hakarette bulunduğu iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması görüldü.

İstanbul 1.Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, müşteki Şebnem Schaefer ve annesi Fatma Lale Schaefer katılırken, tutuksuz yargılanan sanık Şenol İpek gelmedi. Şebnem Schaefer mahkemede verdiği ifadede, mankenlik yaptığını, sanık Şenol İpek'le 2005 yılının Mayıs ayında tanıştıklarını söyledi. İpek'le 1 yıl süre ile nişanlı kaldıklarını dile getiren Schaefer, anlaşamadıklarını ve ayrıldıklarını ifade etti. Schaefer, "Bir süre sonra iddianamede tarihinde belirtilen olay günü bir magazin programında
benim ve annem hakkında hakaret edici sözler ve benzetmelerde bulunmuştur. Kendisinden şikayetçiyim. Cezalandırılmasını isterim" dedi.

Ünlü mankenin annesi Fatma Lale Schaefer ise "Sanık, olay günü iddianamede belirtilen televizyon programındaki konuşmasında röportaj sırasında sanki kendisi kızımla birlikte yatak odasında bulunmuş ve ben de bundan haberdar olmakla kalmayıp yatak odasındaki birlikte oluşlarını kameraya almışım gibi yakışıksız, küçük düşürücü sözler sarf etmiştir. Ben de sanıktan davacı ve şikayetçiyim" diye konuştu.
Şenol İpek'in avukatı Çınar Alçınar, suçlamaları kabul etmediklerini, savunmalarını yazılı olarak sunmak için süre istediklerini dile getirdi.
Mahkemede heyeti, sanık vekilinin yazılı savunma yapması için duruşmayı erteledi. Şebnem Schaefer, adliye çıkışı basın mensuplarının yönelttiği soruları yanıtsız bıraktı.

Sebnem_11.jpg


Şebnem Schaefer ile annesi ifade verdi

Manken Şenol İpek'in, bir televizyon programındaki sözlerinin hakaret içerikli olduğu iddiasıyla yargılandığı davada, manken Şebnem Schaefer ile annesi ifade verdi.

İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Şenol İpek katılmadı. Müştekiler Jennifer Simone Macide Şebnem Schaefer ile annesi Fatma Lale Schaefer ise duruşmada hazır bulundu.

Duruşmada ifade veren manken Schaefer, 2005 yılından itibaren tanıştıklarını söylediği Şenol İpek ile yaklaşık 5 ay arkadaşlık ettikten sonra 1 yıl kadar nişanlı kaldıklarını kaydetti.

İpek ile daha sonra anlaşamayarak ayrıldıklarını anlatan Schaefer, İpek'in katıldığı bir televizyon programında kendisine ve annesine hakaret içeren sözler söylediğini, bazı benzetmelerde bulunduğunu ve bu nedenle kendisinden şikayetçi olduğunu bildirdi.

Fatma Lale Schaefer da Şenol İpek'ten şikayetçi olduğunu ifade ederek, ''Televizyon programındaki röportajında, sanki kızım ile yatak odasında bulunmuş ve ben de bundan haberdar olmakla kalmayıp, yatak odasındaki birlikte oluşlarını kameraya almışım gibi yakışıksız ve küçük düşürücü sözler sarf etmiştir'' dedi.

Sebnem_10.jpg


Duruşma, eksikliklerin giderilmesi amacıyla ertelendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Şenol İpek'in, bir televizyon programında Jennifer Simone Macide Şebnem Schaefer'a ilişkin yaptığı açıklamaların hakaret unsurları taşıdığı belirtiliyor.

İddianamede, İpek'in, ''hakaret'' suçundan 4 ay ile 2,5 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

Sebnem_09.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst