Şebeke (Kanald)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.762
Tepki
84.386
Puan
113
Konum
İstanbul
16806758.jpg


Şebeke yakında Kanal D'de başlıyor

Kanal D’de yakında “Şebeke” adlı, eğlence ve kahkahanın ardı arkasının kesilmediği yepyeni bir komedi-reality programı başlıyor.“Şebeke”de neler olacak?
Bir kadın ya da erkek, yeni partnerini ailesi ile ilk defa tanıştırmaya götürüyor. Kendisine tuzak kurulduğundan habersiz olan taraf, ilk karşılaşmayı mümkün olduğunca rahatsız hale getirecek olan ailenin bulunduğu ve içinde 32 gizli kameranın kayıt yaptığı eve giriyor. Böylece hayatının en eziyetli birkaç saatini yaşayacağı oyun da başlıyor. Çünkü aileyle yeni tanışacak olan partnerin bilmediği ufak bir detay var. Tanışılacak aile üyelerinin hepsi aslında profesyonel birer oyuncu.

5 saat dayanan, 10 bin TL ödül kazanıyor
Çift, eve girdiği andan itibaren zaman işlemeye başlıyor. Oyundan habersiz olan taraf, bu anormal aileye tahammül edip, işkenceden kurtulabilirse, 10 bin TL ödül kazanıyor. Yok eğer, evden uzaklaşır, gider ya da kaçmaya çalışırsa, ödülü kaybediyor. Partnerin, final ile yüzleştiği anda ise gerginlik de doruk noktasına ulaşıyor. Partner, kalacak ve ödülü kazanacak mı? Yoksa bu baskı, oyunun ve ilişkinin sonunu göremeden kaçmasına mı neden olacak? soruları ise program boyunca ve her an tansiyon yükselerek yanıt arıyor. Ekranların yeni eğlence programı “Şebeke”, çok yakında Kanal D’de başlıyor
Hürriyet

 
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.762
Tepki
84.386
Puan
113
Konum
İstanbul
Sebeke-logo154_1930_154.jpg

trans.gif

Şebeke

trans.gif

Türü: Eğlence
Tarih-Saat: 23.08.2012 23:00

trans.gif

Kanal D’nin, büyük beğeniyle izlenen komedi-reality programı “Şebeke”, bu akşam da kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Programın bu bölümünde; Can, Alperen ve Yasin “Şebeke”nin yeni kurbanları oluyor. “Şebeke”de neler oluyor? Bir kadın ya da erkek, yeni partnerini ailesi ile ilk defa tanıştırmaya götürüyor. Kendisine tuzak kurulduğundan habersiz olan taraf, ilk karşılaşmayı mümkün olduğunca rahatsız hale getirecek olan ailenin bulunduğu ve içinde 32 gizli kameranın kayıt yaptığı eve giriyor. Böylece hayatının en eziyetli birkaç saatini yaşayacağı oyun da başlıyor. Çünkü aileyle yeni tanışacak olan partnerin bilmediği ufak ( ! ) bir detay var. Tanışılacak aile üyelerinin hepsi aslında profesyonel birer oyuncu. 2 saat dayanan, 10 bin TL ödül kazanıyor ! Çift, eve girdiği andan itibaren zaman işlemeye başlıyor. Oyundan habersiz olan taraf, bu anormal aileye tahammül edip, işkenceden (!) kurtulabilirse, 10 bin TL ödül kazanıyor. Yok eğer, evden uzaklaşır, gider ya da kaçmaya çalışırsa, ödülü kaybediyor. Partnerin, final ile yüzleştiği anda ise gerginlik de doruk noktasına ulaşıyor. Partner, kalacak ve ödülü kazanacak mı? Yoksa bu baskı, oyunun ve ilişkinin sonunu göremeden kaçmasına mı neden olacak? soruları ise program boyunca ve her an tansiyon yükselerek yanıt arıyor.
 
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.762
Tepki
84.386
Puan
113
Konum
İstanbul
%C5%9Eebeke-4154_4809_154.jpg

trans.gif

Şebeke
trans.gif


trans.gif

Türü: Eğlence
Tarih-Saat: 25.11.2012 23:15

trans.gif

Kanal D’nin, büyük beğeniyle izlenen komedi-reality programı “Şebeke”, bu hafta da kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Programın bu bölümünde; Emre ve Selin, arkadaşları tarafından, “Şebeke”ye kurban ediliyor. Şebeke’nin ilk yarışmacısı Hazal, arkadaşı Emre’yi şebekenin ağına düşürüyor. Paragöz bir ailenin kızı olan Hazal’ın, eski erkek arkadaşı 150.bin TL ile çıkıp gelince, Emre nasıl bir tepki verecek? Şebeke’nin ikinci şakasında Uğur, kız arkadaşı Selin’e şaka yapıyor. Evlilik sözleşmesi imzalatmaya çalışan Uğur’un ailesine, Selin ne kadar dayanabilecek?
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst