Sauna şampiyonunun trajik sonu

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sauna-olum.jpg

Sauna şampiyonunun trajik sonu

Dünya Sauna Şampiyonası'nda finale kalan iki yarışmacı hastaneye kaldırıldı. Rus yarışmacı vücudundaki büyük oranda yanık nedeniyle öldü.

Hastaneye böyle kaldırıldı
Finlandiya’nın başkenti Helsinki’ye 138 kilometre uzaklıktaki Heinola kasabasında düzenlenen ‘Dünya Sauna Şampiyonası’nda finale kalan Rus vatandaşı Vladimir Ladyzhensky ile geçen yılın şampiyonu Finli rakibi Timo Kaukonen, yarışma sırasında beklenmedik bir şekilde rahatsızlandı.

Baygınlık geçiren iki yarışmacı derhal hastaneye kaldırıldı ancak, vucudunda büyük oranda yanık tespit edilen yarışmacılardan Rus vatandaşı Vladimir Ladyzhensky’nin yaşamını yitirdi.

sauna-olum1.jpg

Kurallara uydular

Organizatör Ossi Arvela, “Yarışma boyunca bütün kurallara uyduk. İlk yardım personeli de hazır bekliyordu. Bütün yarışmacıların doktor tarafından imzalanmış sağlık sertifika bulunuyor... Yarışma sırasında her şey başlangıçta normal görünüyordu. Sonra iki yarışmacı rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Rus yarışmacının daha sonra öldüğünü öğrendim ve çok üzüldüm. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı” dedi.

110 santigrat sıcaklığa dayanmaları gerekiyor

1999 yılından bu yana devan eden yarışmada, 110 santigrat sıcaklığın bulunduğu odada en uzun kalan yarışmacı birinci oluyor.(DHA)

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
aman Allahım bunlar delimi yaaa.... Allah akıl fikir versin canları uğrana böyle bir yarışmaya girilirmi yaa...:alsana::alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
berbat b,işey şok bi durum yani ya akılları kalmamış mı bunların böyle aptalca bişey olamaz......:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar