Şarlot Tarifi

maviboncuk

Daimi Üye
Katılım
3 Ağustos 2010
Mesajlar
25.638
Tepki
16.859
Puan
113
Yaş
34
Konum
bitanemin kalbinden
Malzemeler;
1 paket kakaolu petibör bisküvi
1 paket sade petibör bisküvi
2 adet elma
2 paket sade krem şanti
4,5 su bardağı süt
1 paket çikolata sosu

Hazırlanışı;
2 su bardağı süt ile krem şantiyi hazırlayın. 2,5 su bardağı süt ile çikolata sosunu hazırlayın. Bisküvileri kırın, içine kabuğu soyulmuş elmaları küçük küçük doğrayın (rendelemeyin sulanır) Elmaları ve kırılmış bisküvileri karıştırın ve 2 yemek kaşığı süt ilave edip tekrar harmanlayın. Krem şantinin yarısını bisküvilere karıştırıp tepsiye dökün ve üzerini düzleyin. Kalan krem şantiyide üzerine dökün. En üstüne de çikolata sosunu döküp buzdolabında en az 3 saat beklettikten sonra soğuk servis yapın. alıntı


sarlot1.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst