Sarımsak Jülyen Sebzeler-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
1157_9e44864a5c97c74b14692fe4753997b4_480x360.jpg




15 Dakika

Porsiyon basina 215 Kilo kalori

4 Kişiliktir
MALZEMELER
350 gram ayıklanmış jülyen sebzeler (havuç, turuncu California biberi ve rezene)
80 gram tereyağı
3 adet ançüez fileto
3 diş sarımsak
Maydanoz
HAZIRLANIŞI
Havuç, turuncu California biberi ve rezeneyi yıkayıp ayıklayın. Tüm sebzeleri jülyen kesin. Tereyağını tavada eritirken yağın yanmamasına dikkat edin.
Erittiğiniz tereyağı ile 3 diş sarımsak, derisi çıkartılmış ve doğranmış 3 adet ançüez filetoyu tavada soteleyin. Aynı tavaya sebzeleri de ekleyip birkaç dakika çevirin.
İnce doğranmış maydanoz ile tatlandırıp sebzeleri kendi harcı ile servis yapın.

ALINTI
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst