H
Hera
Misafir
....................
Çok teşekkürederim Okypetem eline sağlık Kızlar daha resim var geri kalanlarıda daha sonra ekleyeceğiz
okypeteme de çok teşekkür ediyorum.Ellerin dert görmesin.Buarada sana kesinlikle katılıyorum manzara süperr ötesi.Tabi heracımda harika çıkmış :teselli:
Şuna bakınya süperr
rica ederim tatlışım. muhteşem bir resim gerçekten. kartpostal sanki.
İlk yorum galiba benden
Canım harika yerler görmüşsün yine.Yunan adaları hep aklımın bir köşesindedir benimde.Eşimle ikinci balayımızı orada mı geçirsek acaba diye düşünürken hamile kalıverdim
İnşallah nasip olur tatlım büyüsün az daha çocuğunuz gidersiniz çocukla gelen aileler de çoktu :sirin:
Hatta bu bayramda turlar düzenlendi oraya.İnan gitmeyi çok istedim ama uzak yerler bebeğimle olmazdı.ONu bıraksam gezdiğim yerlerden bişey anlamam aklım onda kalır :uzgun: artık büyümesini beklicez :sila: hep beraber balayı yaparız :kahkaha:
siz nasıl gittiniz oraya?Turlarlamı?
resimler muhteşem canım paylaştığın için teşekkürler
ayrıca sende harikasın
heracım merakla resimleri bekliyordum canım.sayende görmüş oluyoruzgerçekten çok güzel yerlermiş.manzaralar harika ve tabi sende yine çok hoş çıkmışsın resimlerde..
Bu güzellikleri paylaştığın için için teşekkürler Hera.:rose::rose::rose:-alkis-alkis
Sana bakmaktan manzarayı görmedim Hera
Çok sarışın bombasın
Harika bir yermiş gerçekten de , paylaştığın için teşekkür ederim.
İnşallah bizlerede nasip olur tatlım.1buçuk yıldır hadi hamileliğin son zamanlarını da koy.Son 2 yıldır eşimle gezip yeni yeni yerler gördüğüm hiçbir yer yok.Bıcırın herşeyi saatle bu saat şaştığı zaman sanki aç kalıyormuş gibi vicdan azabı çekiyorum.Oyüzden 3buçuk 4 yaşlarına gelmesi lazım.
Çocuksuz bugünlerin kıymetini bilin.Bizede hep öyle derlerdi çocuk olunca aman terlemesin aman üşümesin aman düşmesin aman yorulmasın göz kulak hep onda ama yinede her eve çocuk şart.Onun sevgisiyle yaşayamadıklarımızı unutuyoruz
resimler ,duruş ,fizik hepsi harika kıskananlar çatlasın gibi :dill:
paylaşımın için teşekkürler