Samanyolu -atv

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
529348825000.jpg

DİZİ KADROSU
Oyuncular Özcan Deniz (Nejat), Vildan Atasever (Zülal), Hülya Darcan (Feride), Hatice Aslan (Belkıs), Kenan Ece (Namık), Nesrin Cevadzade (Melek), Ayça Bingöl (Evsed), Rıza Akın (Halil), Melike Emiroğlu (Nükhet), Zeynep Özder (Eda), Nusret Çetiner (Namık Baba), Fatoş Sılan (Jale)
Yapım AY Yapım / Kerem Çatay
Yönetmen Andaç Haznedaroğlu
Senaryo Ece Yörenç, Melek Gençoğlu
Müzik Toygar Işıklı
Kerime Nadir’in aynı adlı eserinden uyarlanan Samanyolu, Türk izleyicisini yine ekran başına kilitleyecek. Bugüne kadar birçok başarılı TV dizisine imza atan Ay Yapım yine ünlü senaristler Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu ile Samanyolu için bir araya geliyor. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yaptığı dizi, Nejat ile Zülal'in imkansız aşklarını konu alıyor. Samanyolu’ nun başrollerini Özcan Deniz (Nejat), Vildan Atasever (Zülal), Hülya Darcan (Feride), Hatice Aslan (Belkıs) ve Nesrin Cevadzade (Melek) paylaşıyor. İzleyenleri derinden sarsacak 'Samanyolu' güçlü kadrosu ile aşkın gücünü gözler önüne serecek.

1. BÖLÜM ÖZETİ
İki teyze çocuğu, Zülal ve Nejat… Yıllarca, aynı konakta kardeş gibi büyüyen iki kuzen… Bir gece kalplerinde azap içinde sakladıkları aşkla tanışan iki genç… Aşkın neden olduğu uzun bir ayrılık…
Aşkın ve vicdan azabının rüzgarı Nejat'ı, Zülal'den uzakta bir hayata sürükler, Nejat, yurtdışında yaşamakta ve aşkını ülke ülke dolaşıp, yaşadıklarını yazıya dökerek unutmaya çalışmaktadır. Ancak yıllar süren bu kaçış, Nejat'ın babasının çok ağır hasta olduğunu öğrenmesiyle son bulur.

Birkaç günlüğüne de olsa, İstanbul'a geri döner.

Bu geri dönüş, başta Zülal olmak üzere, herkeste farklı duyguları ve tepkileri beraberinde getirir. Kırık dökük, ukde ve öfke dolu çocukluk anıları, Nejat'ın baba evine ziyaretiyle de gizlendiği köşeden çıkar.

Nejat için çocukken sığındığı teyzesi Feride'nin konağı, İstanbul'a geldiğinde güvenle ve özlemle gideceği tek yerdir. Geçmişte bırakıldığı düşünülen özlem ve aşksa, geçen yıllara rağmen Nejat ile Zülal için hala tazedir.

Umutsuz bir aşkın iki uzak kıyısı… Nejat ve Zülal… Kalbin en derin köşesinde korunan büyük bir aşk…

Hüzünlü sırlarla dolu konakta, itiraf edilen bir sırla gerçeklerin çehresi değişir..
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
İlk bölümü ile bu dizi beni bağladı.Ben çok beğendim özellikle Özcan Deniz'in oyunculuğuna hayran kaldım diyebilirim.
Bakalım ileriki dönemlerde neler olucak:hhhhhh:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Arada günlerini şaşırıp unutsam da, tekrarlarla kaçırmamaya çalışıyorum. Gerçekten güzel bir dizi.-hmm
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2009-12-29 TV : ATV Saat: 22:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbm52a_samanyolu-5-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Yeni kararlar alan Nejat, karşısında Belkıs’ı bulur! Zülal ve Namık’ın yakınlaşmasına Nejat nasıl bir tepki verecek?
Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu”
(Yeni Bölüm)
5.Bölüm Özeti:Nejat’ın işlerin başına geçme kararı, Belkıs’ı öfkeden deliye döndürür. Nejat’ın bu hamlesiyle sarsılan Belkıs, onu şirketten ve mirastan uzaklaştırmak için yeni planlar, tuzaklar düşünmeye başlar. Bu arada Belkıs’ın üstünü örtmeye çalıştığı gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıkması da, onu çok zor durumlara düşürür.
Nejat, ailesi ve geleceği için çok zor bir mücadeleye başlamıştır. Çok uzağında olduğu iş dünyasına alışmak için tüm gücünü harcarken, şirketteki işlere de dört elle sarılır. Nejat’ın işlerin başına geçmesi Feride Hanımlar tarafından sevinçle karşılanır. Aynı gün, İsviçre’den gelen bir haberle, sevinçleri katlanır. Melek, burslu olarak İsviçre’deki bir üniversiteye kabul edilmiştir.
Nejat ile Zülal arasında Namık yüzünden başlayan gerginlik sürmektedir.
Nejat için Zülal’e olan aşkını saklamak her geçen gün daha da zor bir hale gelirken, ortak olduğu sırrın ağırlığını da gittikçe daha derinden hissetmektedir. Melek eğitimi için önüne çıkan büyük fırsatı değerlendirme konusunda kararsızdır.
Onun da bu fırsatı geri çevirmek için çok önemli bir sebebi olduğunu öğrenen Zülal, hayatlarında yepyeni bir dönemin başladığının hayretle fakına varır…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-12 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]xbr9qi_samanyolu-7bolum-fragmany-12-ocak_shortfilms[/DM]

Nejat ve Zülal yakınlaşmaya başlıyor! Konağa gelen ziyaretçi, Evsed’in yeni bir sırrını mı ortaya çıkarıyor?
Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu”
(Yeni Bölüm)
Samanyolu merakla beklenen yedinci bölümü ile 12 Ocak Salı saat 22:20’de ATV’de!..
7.Bölüm Özeti:
Evsed, unutmak istediği geçmişinden sıyrılıp gelen Ömer’i karşısında görünce şoke olur. Bir sırrı daha açığa çıkmak üzere olan Evsed, paniğe kapılmasına rağmen bunu kimseyle paylaşmamaya kararlıdır. Ömer ise kendisinden çalınan yılların acısıyla kaybettiklerinin peşindedir.
Zülal ile Melek arasındaki kırgınlık devam ederken, Nejat küskünlüğün nedenini merak etmektedir. Melek, Nejat’a olan duygularının anlaşılmaması için Zülal’le barışmayı kabul etse de aralarındaki gerginlik tam anlamıyla bitmez.
Andaç Ailesi’nin davetinde Zülal ve Nejat’ın yakınlığı gözlerden kaçmaz. Eda bu görüntüden her ne kadar huzursuz olsa da Zülal’i bir tehlike olarak görmemektedir. Namık’ın Zülal’e olan yakınlığı da Nejat’ı tedirgin etmektedir. Namık’ın anne ve babasının da Zülâl’le ilgilenmesi Nejat için yeni bir huzursuzluk kaynağıdır. Gecenin bir sürprizi de Belkıs ve Ali’dir. Onları da orada gören Nejat’ın keyfi kaçar. Bu arada evde beklenmedik gelişmeler yaşanmaktadır. Gece gizlice bahçede dolaşan gölge güvenlik kameralarına takılınca, Halil soluğu karakolda alır.
Olayların kontrolden çıkacağını anlayan Evsed, Feride hanımdan yardım istemek zorunda kalır.
Belkıs da Feride’nin telaşının arkasındakileri araştırmak için harekete geçer.
Zülal ve Nejat olanlardan habersiz, birbirlerinin gözlerinde geçmişe çıktıkları yolculukta, aşklarını inkar etmekten başka çareleri olmadığını bir kez daha anlarlar.
Konakta yaşanan hareketli dakikalar herkesin hayatını değiştirecek dönülmez bir yola girildiğinin habercisidir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-19 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]xbwfxl_samanyolu-8bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Evsed’in hayatındaki sır perdesi aralanıyor!
Melek, gizli kapılar ardında kalan gerçekleri öğrenebilecek mi? Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu”
(Yeni Bölüm)
Samanyolu merakla beklenen sekizinci bölümü ile 19 Ocak Salı saat 22:20’de ATV’de!..
8.Bölüm Özeti:
Evsed’in hayatındaki sır perdesinin aralanmasıyla Feride hanım büyük tedirginlik yaşamaya başlar. Bundan sonra yaşanacak gelişmelerin korkusunu Nejat’la paylaşır. Nejat da hayatlarını tümden değiştirebilecek bu gelişmeyle huzursuzdur. Şüphelerin peşine düşen Melek ise ayrı bir tedirginlik sebebi olur. Melek konakta gizli kapılar ardında kalan gerçekleri öğrenmeye kararlıdır.
Olayların bir başka takipçisi de Belkıs’tır. Ali aracılığıyla karakoldan bilgilere ulaşan Belkıs, Ömer’i tanır ve bu araştırmanın sonunda değerli bilgilere ulaşacağından emin olur. Karakoldan bu konunun başkaları tarafından araştırıldığının öğrenilmesi, Feride Hanımları rahatsız eder.
Namık, Nejat’ın ona sırtını tamamen dönmesini sağlayabilecek bir gece yaşar. Bu gece, hem Nejat’tan, hem de Zülal’den saklaması gereken bir sırdır artık. Evsed Ömer’i hayatlarından uzak tutmak için Ömer’le konuşmaya evine gider. Ömer Melek’in kızı olup olmadığını Evsed’e açıkça sorar. Evsed’in bu soruyu kesin bir dille reddetmesi Ömer’i büyük bir hayal kırıklığına uğratır. Ancak aklındaki soruların cevaplarını almaya kararlıdır.
Melek ısrarlı tutumunun karşılığını görür, Evsed ona geçmişle ilgili sırlarının bir kısmını anlatmak zorunda kalır.
Birlikte geçirdikleri tatil gününde Zülal Nejat’ı Eda’dan kıskanırken, Nejat da Namık’ın Zülal’e yakınlaşma çabalarını öfkeyle izlemektedir.
Günün sonunda yaşanan sürpriz, gerçeklerin saklanmasını daha güç bir hale getirir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-02 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]xc2d2c_samanyolu-10bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Konakta gerginlik! Ortaya çıkan sırlar yeni başlangıçlara sebep oluyor! Feride Hanım, Zülal’ı korumak için yeni önlemler alıyor!



Eda ve Nejat arasındaki ilişkiyi kıskanan Zülal, bu durumda ne yapacak?

Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu” (Yeni Bölüm)
10.Bölüm Özeti: Zülal’i Ömer’in yanında gören Nejat, panikle Zülal’i oradan hemen uzaklaştırır. Nejat’ın paniği, Ömer’in aklındaki sorulara ışık tutarken, Ömer cevabı doğru yerde aradığından emin olur.
Nejat ile Zülal arasında Ömer yüzünden başlayan gerginlik tırmanır ve bütün konağa yayılır. Zülal’in Melek’e tepkisiyse olayların tamamen kontrolden çıkmasına neden olur. Nejat, Zülal’i Ömer’den uzak tutmak için Evsed’in geçmişinin bir kısmını ona anlatmak zorunda kalır. Konakta yaşanan gerginlik, Feride Hanım’ın tedirginliğini artırır ve onu büyük bir kararın eşiğine getirir.
Belkıs, Nükhet’in üzüntüsünün altında yatan gerçek nedeni öğrenir. Belkıs, Nükhet’i Namık konusunda cesaretlendirirken, öğrendiği bilgilerle Namık’ı köşeye sıkıştıran hamlelerine başlar. Nejat, Namık’ı Zülal’den uzak durması konusunda bir kez daha uyarır. Ancak Namık’ın
Zülal hakkındaki düşünceleri Nejat’ın huzursuzluğuna bir yenisini ekler. Ömer hakkındaki araştırmasından önemli bir sonuç elde eden Belkıs, artık Ömer’e nasıl yaklaşacağını bilmektedir. Evsed ve Feride Hanım’ın Ömer hakkında öğrendikleri yeni gerçek ise endişelerini artırır. Zülal’in bir süre çiftlikte kalma teklifini kabul etmekten başka çareleri kalmaz.
Zülal, Eda ile Nejat arasındaki ilişkiyi kıskanırken, Nejat da artık Namık’ın Zülal konusunda ciddi bir tehlike olduğundan emindir. Zülal ile Nejat arasındaki çekişmeyse Melek’in canını acıtmaya devam eder. Duygularını daha fazla saklayamayan Melek, Nejat’a aşkını itiraf eder. Namık ve Eda’nın da çiftliğe gelmeleriyle olaylar yeni bir boyut kazanır. Namık’ın Zülal’e doğru attığı adım bütün dengeleri alt üst edecektir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-02 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xccglo_samanyolu-13-bölüm-fragmanı-2-mart_shortfilms[/DM]


ZÜLAL’LE EVLENEN NAMIK KÖŞEYE SIKIŞIYOR! NEJAT ŞİMDİ NE YAPACAK? ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ ÖMER’İN SÜRPRİZ ZİYARETÇİSİ KİM?
Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu” (Yeni Bölüm)

“Samanyolu”, merakla beklenen yeni bölümü ile 02 Mart Salı günü saat 22:20’de ATV ekranlarında!..
13. Bölüm Özeti: Namık ve Zülal’in evlendiğini öğrenen Belkıs, adeta aklını kaçırır. Gözü dönmüş bir halde en akla gelmeyecek kişiye en son söylenecekleri söyler.
Namık hakkındaki gerçekleri öğrenen Nejat, Namık’ı çok kötü köşeye sıkıştıracaktır.
Bütün bunlar sırasında balayında olan Namık ve Zülal, gecenin bir yarısı Namık’a gelen bir telefonla İstanbul’a dönmek zorunda kalırlar. Namık’ın yaptıklarının ortaya çıkması, holdingi de bir uçurumun eşiğine getirir.
Zülal’in evden gitmesi ile birlikte Nejat’a karşı umudu büyüyen Melek, adım adım Nejat’a yaklaşmaya çalışır. Fakat olaylar hiç de umduğu gibi gelişmez.
Ömer için o son gün yaklaşmaktadır. Sevim ve Berdan’a son arzusunu yerine getirmek düşer. Ölüm döşeğinde Evsed’le yüzleşecek olan Ömer, tamamen plan dışı bir ziyaretle kendini asıl yüzleşmek istediği kişiyle karşı karşıya bulur.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-12 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xchbxl_samanyolu-14-bölüm-fragmanı-12-mart_shortfilms[/DM]


ZÜLAL GERÇEKLERİ ÖĞRENEBİLECEK Mİ?

Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu” (Yeni Bölüm)
14. Bölüm Özeti: Zülal kim olduğuna kimin kızı olduğuna dair büyük bir kaosa girmiştir. Ömer’in ölümünden sonra Evsed’ in ağzını bıçak açmaz. Ancak Nejat bütün gerçekleri Zülal‘e söylemeyi Feride’ye bırakır. Belkıs, Namık’tan intikam almak için yeni ve güçlü kozlar edinir. Mithat’ın Namık’ la olan ortaklığını bitirmesi holdinge yeni ortak olacak sürpriz bir isim doğurur.
Zülal kendisi Feride, Evsed ve Nejat için gerçeğin ne olduğunu bulur.
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Zülal en sonunda herşeyi öğrendi:sok
Zülal'in gerçek annesi olduğunu da:bayil:
Ay bundan sonra ne olacak aceba?
Kuzenim oluyor diye red eddiği Nejat aslında kuzeni değil ve gitti kiminle evlendi deli-kizgin
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-19 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xck0vq_samanyolu-15-bolum-fragmany-19-mart_shortfilms[/DM]

Gerçekleri öğrenen Zülal şokta!
Tüm bildiği doğruların yalan olduğunu öğrenen Zülal, ailesi ve Nejat’la yüzleşecek mi?
Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu” (Yeni Bölüm)
“Samanyolu”, merakla beklenen yeni bölümü ile 19 Mart Cuma günü saat 20:00’de ATV ekranlarında!..
15. Bölüm Özeti: Zülal, artık gerçek annesinin Evsed olduğunu öğrenmiştir. Bu şokla birlikte Nejat’ın, Melek’in ve Feride’nin kendi hayatında nerede durduğunu yeniden sorgulamaya başlar.
Hiçbirini görmek istemez. Bugüne kadar kendini aldatılmış hissettiği için Namık’a sığınır.
Ancak Namık, bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte kendi ailesine dair bazı önlemler almak ister. Bu kararı Zülal’i şaşırtır.
Melek, Feride’ye karşı hırçınlaşmıştır. Onu Zülal’i Evsed’in elinden almakla suçlar.
Eda, Nejat ve Zülal’in kuzen olmadıklarını öğrendiği için Nejat’a dair büyük bir korkuya kapılır. Zülal ile olan diyalogu değişir. Birbirlerine karşı aşırı bir huzursuzluk içine girerler.
Zülal’in evden ve aileden uzaklaşması Evsed ve Feride’yi derinden üzer.
Feride haber alamadığı Zülal’i ziyarete gider. Ancak Zülal’in sözlerini kaldıramaz ve kalp krizi geçirir. Bu ani olay, kardeş olarak yüzleşmeleri gereken Melek ve Zülal’i hastanede bir araya getirir. Aynı gece Zülal ve Nejat da artık geçmişte konuşamadıklarını konuşmaya hazırdır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-09 TV : ATV Saat: 22:40Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xct7kl_samanyolu-dizisi-18-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Namık ve Nejat’ın beklenen büyük yüzleşmesi gerçekleşiyor! Nükhet’in Namık’tan hamile kaldığını öğrenen Zülal
evi terk ediyor! Namık nasıl bir trajedi yaratacak?
Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu” (Yeni Bölüm)
“Samanyolu”, merakla beklenen yeni bölümü ile 09 Nisan Cuma günü saat 22:40’da ATV ekranlarında!..
18. Bölüm Özeti: Namık ve Nejat için yüzleşme vakti gelmiştir. Namık bu kez Zülal’den gerçekleri saklayamaz. Nükhet’in Namık’tan hamile olduğunu öğrenen Zülal, Namık’ı terk eder.
Melek, Halil’i ziyaret eder. Yaşadığı yeri görünce şok olur. Evsed, Halil’in dönüp dönmeyeceğini merak etmektedir. Zülal’in eve dönmesi ile birlikte Feride Hanım ve Evsed Zülal’in geleceğine dair büyük bir kararsızlığa düşerler.
Zülal’i kaybetmesine ve Nejat’ın haklı çıkmasına neden olduğu için Nükhet’e ve Belkıs’a öfkelenen Namık onları ziyaret eder. Bu ziyareti korkunç bir trajediye sebep olur.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-16 TV : ATV Saat: 22:40Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcw6i2_samanyolu-19-bolum-fragmany-16-nisa_shortfilms[/DM]

Zülal’i kaybeden Namık yeni planlar peşinde!
Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu” (Yeni Bölüm)
“Samanyolu”, merakla beklenen yeni bölümü ile 16 Nisan Cuma günü saat 22:40’da ATV ekranlarında!..
19. Bölüm Özeti: Namık Zülal konusunda her şeyi göze almaya hazırdır. Zülal’in eve geri dönmesi için Nejat, Melek ve Feride hariç herkes el ele verir. Nükhet bebeğini kaybettiği için çok üzgündür. Kendini hiçbir şeye yaramayan biri gibi hisseder. Nejat ona yepyeni bir kapı açarak bu durumundan kurtulması için yardım eli uzatır. Bundan sonra Nejat, Nükhet ve Belkıs aynı çatı altında olacaklardır. Evsed gizliden gizliye bütün şansını zorlasa bile Halil’in geri döneceğine dair tek bir umudu yoktur.
Melek’in yeni beraberliği Melek’i bambaşka bir insana dönüştürür. Ancak bu aşkın gerçekleşmemesi için elinden geleni yapacak biri vardır...
Nejat bir sabah uyandığında Zülal’den kalan bir mektup bulur. Zülal artık o evde değildir…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-23 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcz7eg_samanyolu-20-bolum-fragmany-23-nisa_shortfilms[/DM]


ZÜLAL, NAMIK’A GERİ DÖNÜYOR!
NEJAT’IN ALDIĞI YENİ KARAR NE OLACAK?
NAMIK’IN BEKLENMEYEN KÖTÜ SÜRPRİZİ NE?
Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu” (Yeni Bölüm)

“Samanyolu”, merakla beklenen yeni bölümü ile 23 Nisan Cuma günü saat 23:00 ATV ekranlarında!..
20. Bölüm Özeti: Zülal’in eve geri dönüşü her şeyi değiştirir. Namık kendini bir zafer kazanmış gibi hissederken, Nejat da hayatında yeni bir düzen kurma kararı verir. Halil, çalıştığı yeri görmek ve patronunu tanımak için Melek’e ani bir ziyarette bulunur. Ali’den hoşlanmaz ve tepkisini çok net ortaya koyar. Erken zafer sarhoşluğuna kapılan Namık, Fırat’tan beklenmedik bir veto yer. O gün holdingten bir hiç olarak çıkar. İçine girdiği ruhsal bunalımla Zülal’i raydan çıkaracak anlamsız konuşmalar yapar. Evine yeni dönen Zülal’i, Namık’la ilgili çok kötü bir haber bekler. Bir restoranda tek başına bırakarak eve döndüğü Namık, herkese beklenmedik acı bir sürpriz hazırlar.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-30 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd3uzp_samanyolu-21-bolum-fragmany-www-diz_shortfilms[/DM]

NEJAT VE EDA YAKINLAŞMAYA BAŞLIYOR!. NEJAT’I SONSUZ BİR AŞKLA SEVEN ZÜLAL ŞİMDİ NE YAPACAK?
NAMIK’IN HAYATINI KURTARAN SÜRPRİZ İSİM KİM? BELKIS HAPİSHANEYE Mİ GİRECEK?
Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu”
(Yeni Bölüm)
“Samanyolu”, merakla beklenen yeni bölümü ile 30 Nisan Cuma günü saat 23.00’da ATV ekranlarında!..
21. Bölüm Özeti:Namık ciddi bir iç kanama geçirmektedir. Gereken kan için yeterli ünite bulunamaz. Ona sürpriz bir isim hayat verir. Namık’ın kazayı tek başına geçirmiş olması ailede herkesin aklını bulandırır. Zülal, Eda ve Nejat arasında bir şeyler başladığını anlar. İçine gömülür. Ali Yağız, Melek’e hayatının en zor sorusunu sorar.
Halil’i eve getirmek için, en sonunda Nejat kolları sıvar. Halil’e karşı tüm aileyi birleştirir.
Nejat, Belkıs’ı adalete teslim etmek ve Nükhet’i annesiz bırakmak arasında kararsız kalır.
Hatice’nin Belkıs’ın aleyhine ifade vermesi Belkıs için büyük bir felaket olur.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
[DM]video/xd5pjg_samanyolu-22-bolum-fragmany-yzle_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-05-07 TV : ATV Saat: 22:10Tür:Yerli Dizi


Namık, Nükhet ile görüşmeye başlıyor!

Zülal’in evliliğindeki sorunların devam ettiğini öğrenen Nejat,
Namık ile yüzleşiyor!

Hapisten çıkan Belkıs artık çok tehlikelidir!

Ömür boyu sürecek bir aşk hikayesi...
“Samanyolu” (Yeni Bölüm)
“Samanyolu”, merakla beklenen yeni bölümü ile 07 Mayıs Cuma günü saat 22:10’da ATV ekranlarında!..
22. Bölüm Özeti:
Belkıs nezarethanede çok zor durumda kalır. Eve geri dönen Halil, Zülal’e nasıl davranacağını bilememektedir. Namık hastaneden erken ayrılır. Ancak eve dönüşü, Zülal’le aralarındaki sorunları çözmez. Melek, Ali ile aldığı önemli kararları Halil ve Evsed’le nasıl paylaşacağını düşünmektedir. Ali’yi bir gece eve davet eder. Fakat bu yemek hiç umduğu gibi geçmez. Melek, Zülal’i arar. Onun bir mutluluk oyunu oynadığını ama işin aslının öyle olmadığını anlamaya başlar. Bu arada Namık ve Nükhet görüşmeye başlar. Belkıs delil yetersizliği yüzünden salınır ve Nejat’ın karşısına tehditlerle
çıkar. Melek, Zülal’e dair endişelerini Nejat’la paylaşır. Nejat, Zülal’i arar. Zülal’in ona da her şey yolundaymış gibi davranması Nejat’ı ikna etmez. Nejat soluğu Namık’ın evinde alır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-21 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdb580_samanyolu-24-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

NAMIK VE NÜKHET YENİDEN BERABERLER! HERŞEYDEN HABERSİZ OLAN ZÜLAL ÇIKMAZDA!
Ömür boyu sürecek bir aşk hikâyesi...
“Samanyolu”
(Yeni Bölüm)
“Samanyolu”, merakla beklenen yeni bölümü ile 21 Mayıs Cuma günü saat 23.00’de ATV ekranlarında!..
24. Bölüm Özeti:
Nükhet ve Namık yeniden ilişkiye girmişlerdir. Namık bu kez Belkıs’ın öne sürdüğü tüm şartları kabul etmeye hazırdır. Halil, Melek ve Ali ilişkisine ambargo koyar. Melek, Ali ile olan beraberliğini bitirmeden eve dönemeyecektir. Melek geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir.
Eda, Nejat’la ciddi bir konuşma yapar. Artık bu ilişkide önünü görmek istemektedir.
Eda, Feride Hanım’lara yemeğe gider. Namık’ın Nükhet’le birlikte olduğunu bilmeyen fakat Namık’la ciddi sorunlar yaşayan Zülal, Namık’a onu sevmediğini söyler. Bu büyük kavganın sonunda sorunlarını ne Nejat ne de ailesine açamayacak durumdadır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-06-04 TV : ATV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdidbh_samanyolu-dizisi-26-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

NAMIK VE NÜKHET BERABERLİĞİNİ ZÜLAL ÖĞRENECEK Mİ?ZÜLAL, NEJAT VE EDA’NIN İLİŞKİSİNE ALIŞMAYA ÇALIŞIYOR!
Ömür boyu sürecek bir aşk hikâyesi...
“Samanyolu”(Yeni Bölüm)
“Samanyolu” merakla beklenen yeni bölümü ile 4 Haziran Cuma günü saat 23.00’de ATV’de!..
26. Bölüm Özeti:
Eda’nın Zülal’in odasında kalmaya başlaması Zülal’in içine oturur. Eda ve Nejat’ın bir ilişki yaşadıklarına ikna olan Zülal, Namık’la mutluymuş gibi davranarak gardını alır. O sırada Nükhet ve Namık çiftlik evinde baş başa bir gece geçirmektedirler. Namık giderek Nükhet’e kapılmaktadır.
Ali, Arzu’dan etkilenmeye başlamıştır. Baro lokalinde tesadüfen karşılaşırlar. Birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulurlar. Arzu, Belkıs’ın gerçekten kocasının katilli olup olmadığını sorar. Belkıs, Ali’nin hareketlerinden şüphelenmeye başlar.
Melek ve Ali nikah tarihi alırlar. Gizlice evleneceklerini sadece bir kişi ile paylaşırlar.
Zülal, doğacak çocuğunun cinsiyetini öğrenir. Bu, aile için büyük bir sevinç olur. Namık ve Zülal tartışırken beklenmedik bir şey olur. Zülal’in gördüğü bir şey yüzünden, içine Namık ve Nükhet’e dair büyük bir kuşku girer.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst