Sakarya Fırat - TRT

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
sakarya_firat.jpg


Yapımcı
Yönetmen

Senaryo
Görüntü Yönetmeni
Kurgu
Müzik
Sanat Yönetmeni
: Osman Sınav
: Osman Sınav Tevfik Şenol
Aybars Bora Kahyaoğlu
: Süleyman Çobanoğlu
: Engin Saygılı
: Murat Önal
: Aytuğ Yargıç - Etni-ka
: Soner Caner

Oyuncular:
Tayanç Ayaydın
Ceren Hindistan
Gerçek Sağlar
Sönmez Atasoy
Zerrin Sümer
Özay Fecht
Gökhan Soylu
Kürşat Alnıaçık
Sait Genay
İdil Yener
Şener Kökkaya
Erkan Avcı
Selim Gürata
İsmail Hakkı
Caner Özçavuş
Erkan Kolçak Köstendil
Çağdaş Onur Öztürk
Bora Koçak
Süleyman Karaahmet
Bahadır Muhtar
Kamil Adıgüzel
Muhammed Cangören




“İsimsiz kahramanlar için 71 dakikalık saygı duruşu”... : SAKARYA FIRAT

TRT 1’den gözyaşı ve gururla seyredilecek bir dizi...
Dizi, 25 yıldır devam eden acı dolu sürecin hikâyesidir. Türkiye’yi kuşatan terör ve terörün söndürdüğü, yerinden ettiği hayatların hikâyesi. Ve bütün saldırılara, bütün imkânsızlıklara canını ortaya koyarak göğüs geren Mehmetçik’e, binlerce şehit ve gaziye, isimsiz kahramanlara saygı duruşu niteliğinde bir yapım... Aynı topraklardan doğan, aynı topraklarda akan iki nehrin, ayrılığa ve bölünmeye karşı savaşı: Sakarya Fırat.

Sakarya Fırat; Uzman Çavuş Osman Kanat ve bir avuç arkadaşının yaşadıklarını ekrana getiriyor. Bu yapımda, Çeliktepe Sınır Karakolu’nda yaşananlarla birlikte, asker analarının, evladı dağa çıkan babaların, kulağı seste, yüreği kıpır kıpır asker yavuklularının, yaşama mücadelesi veren bölge insanının ve diken üstündeki Türkiye’nin hikâyesini izleyeceksiniz.

SAKARYA FIRAT, TRT 1’DE…
 

yoruldum71

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
3.213
Tepki
3.368
Puan
113
Konum
ev hanımı
Türk televizyonları yeni bir efsaneyle tanışıyor: Sakarya Fırat.

Dizininin sloganı da: “İsimsiz kahramanlar için 71 dakikalık saygı duruşu”...

Ünlü yapımcı-yönetmen Osman Sınav’ın son “bomba”sı Sakarya Fırat’ın çekimleri, Toros Dağları’nın 1600 mt rakımlı bir noktasındaki platoda başladı.

Bu, Uzman Çavuş Osman Kanat ve bir avuç arkadaşının hikâyesidir.

Çeliktepe sınır karakolunda yaşananlarla birlikte, asker analarının, evladı dağa çıkan babaların, kulağı seste, yüreği kıpır kıpır asker yavuklularının, yaşama mücadelesi veren bölge insanının ve diken üstündeki Türkiye’nin hikâyesidir.

Gözyaşı ve gururla seyredilecek bir dizi... Her yayını, isimsiz kahramanlar için bir saygı duruşuna dönüşecek yeni bir televizyon olayı...

2 yıldır senaryo çalışması devam ederken 3 ay da cast çalışması ve 2 ay mekân araştırmasını bitiren Sakarya Fırat ekibi artık dizi çekimlerine start veriyor.

Toros dağlarında inşa edilen karakol bire bir diğer karakollarla aynı olmakla birlikte birde dizi için konak yapılıyor. Yüksek bütçelerin harcandığı “Sakarya Fırat” dizisi Son zamanların en iddialı ve kalplerinizi sızlatacak aynı zamanda unutmamamız gereken birçok duyguyu da taze tutacak bir dizi olacak.

Ciddi bir cast araştırmasının sonucunda yapımcı Osman sınav’ın titiz çalışmalarıyla bir araya gelen oyuncu ekibini de zor zamanlar bekliyor. Hava şartlarının çetin geçeceği bilinen, Isparta da soğuk -30 varıyor.
SAKARYA FIRAT, çok yakında TRT 1’de.
 

yoruldum71

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
3.213
Tepki
3.368
Puan
113
Konum
ev hanımı
"Sakarya Fırat" Başladı...
Eklenme Zamanı :17-12-09, 02:31 | Bu Haber 991 kez okundu.

Hemde öyle bir zamanda başladı ki... İnsanların izlemeyi tercih edip etmeyeceğini kestirebilmek zor.

Diziyi izlememeye karar veren ben, dün merakıma yenik düştüm ve izlediğim bir şeyin olmamasının verdiği can sıkıntısıyla oturdum televizyonumun karşısına.

Diziyi neden izlememe kararı aldın diyebilirsiniz... Elbette sebeplerim var...Aynen "Nefes" filmini izlememeyi tercih ettiğim zamandaki gibi...

Zaten ülkenin içinde bulunduğu şu durumda can sıkıcı, iç acıtıcı istemediğimiz kadar olay oluyor. İçimiz yanıyor...

Birde bunu kullanarak, maddi çıkar gözeterek, insanların duygularını sömürerek yapanlara tahammül edemiyorum. İnsanların duygularını sömürerek maddi çıkar sağlayan yapımlara karşı önyargılıyım kısacası.

Yalnızca ilk bölümünü izleyerek diziyi asamam... Önyargımı yenip yenemeyeceğimi ilerleyen bölümler gösterecek.

Olayların nedenlerine inen, sorgulayıcı bir dizi olacaksa eğer, önyargılarımın tamamını bir kenara atıp izleyebilirim diziyi. Ama tam tersi yukarda da bahsettiğim gibi, yalnızca duyguları sömüren bir dizi olur ise 2. bölüm itibariyle ben izin isterim.

Gelelim gayet önyargılı bir şekilde izlemeye başladığım dizinin ilk bölümüyle ilgili olan düşüncelerime...

Dizide beğenmediğim kısım; çatışma sahnesiydi. Çok amatörceydi... Bir asker vızır vızır geçen kurşunların hedefi oluyor ve vuruluyor. Diğer arkadaşı onun yanına geldiğinde ne hikmetse kurşunlar tamamen başka noktalara atılıyor ve pek tabi ki o askere hiçbir şey olmuyor.

Bunun gibi detaylar sahnenin etkileyiciliğini ve inandırıcılığıı azaltıyor ne yazık ki.

Dizideki beğendiğim kısım ise, hiç eksiksiz olarak oyuncuların tamamıydı.

Diziden aklımda kalan ise; bir askerin, örgüt üyesiyle yaptığı şu konuşmaydı:

Örgüt üyesi: Dönen dolaplardan yoruldum. Artık bende senin tarafındayım.
Asker: Ben hep bu taraftaydım. Senin bu tarafta ne kadar kalacağını yaşayıp göreceğiz.
 

yoruldum71

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
3.213
Tepki
3.368
Puan
113
Konum
ev hanımı
çok ağladım dün akşam tekrarını seyrettiğimde
o kadar lanet yağdırdım ki ppk'a ya
o an orada olmak ve birkaç kurşunda ben sıkmak istedim :aglayan:
 
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
Bu, 25 yıl süren acı dolu bir sürecin hikayesidir. Türkiye’yi kuşatan terör ve terörün söndürdüğü, yerinden ettiği hayatların hikayesi. Ve bütün saldırılara, bütün imkansızlıklara canını ortaya koyarak göğüs geren Mehmetçik’e, binlerce şehit ve gaziye, isimsiz kahramanlara bir saygı duruşu… Aynı topraklardan doğan, aynı topraklarda akan iki nehrin, ayrılığa, bölünmeye karşı savaşı: Sakarya Fırat.

Uzman Çavuş Osman Kanat, gönüllü seçtiği askerlik mesleğinin parlak mensuplarından. Usta bir nişancı, gözü kara bir savaşçı. Güneydoğu’da, hararetin en yüksek olduğu noktalarda sayısız göreve katılan, kritik zamanlarda daima kendini göstermiş, üstlerinin dikkatini çekmiş genç bir asker. Bir avuç arkadaşıyla birlikte, sınırdaki Çeliktepe Karakolu’nda görev yapan Osman Kanat, bir çatışma sonrası sığındığı Mürsel Ağa’nın evinde, hayatının akışını değiştrecek bir genç kızla karşılaşır; Nihan. Mürsel Ağa’nın küçük kızı Nihan, hukuk fakültesini henüz bitirmiştir; etkileyici, güzel ve akıllı. Osman ve Nihan arasında başlayan yakınlaşma, zaten bir türlü durulmayan aileyi dalgalandırır.

Bu olayın hemen akabinde yaşayan karakol baskını ise, işleri iyice karıştıracaktır. Çeliktepe’nin üç şehit verdiği ve kahramanca püskürttüğü çatışmayı planlayan ve yöneten ise, Mürsel Ağa’nın büyük kızı Necla, meşhur ismi ile Küpeli Necla’dır. Osman ve Necla arasında giderek bireysel bir kedi fare oyununa dönen bu ölümcül mücadele içinde Nihan, ideallerinin ve aşkının peşinde tutunmaya çalışmaktadır.

Bir yanda Osman’ın ve arkadaşlarının diken üstündeki aileleri, diğer yanda türlü zorlukla mücadele eden bölge insanı… Ve kaderlerin kesiştiği noktada, kan ve ateşin, barut ve dumanın içinde yeşermeye çatışan bir aşk…

Sakarya Fırat, Çeliktepe’deki kahramanların hikayesidir. Minnet borçlu olduğumuz, bilmediğimiz, unuttuğumuz; al bayrağa kanını veren yiğitlerin hikayesi… Sakarya Fırat, Türkiye’nin hikayesi…

İsimsiz kahramanlar için 71 dakikalık saygı duruşu.
SAKARYA FIRAT
 
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
OSMAN KANAT / TAYANÇ AYAYDIN

27 – 30 yaş, uzman çavuş, bekâr, gönüllü asker. Sınava ailesinden habersiz girerek kazanıp isteyerek asker olmuş. Keskin nişancı. Ordunun, özellikle Albay Hüsamettin’in gözbebeklerinden. Hem karakolda, hem de özel operasyonlarda kendini göstermiş. Neşeli, eğlenceli, dost canlısı… Gülüm Mahmut’a merhametle karışık bir sevgisi var. Annesi, O’nu memleketindeki Zeliha ile başgöz etmek istiyor ama Osman pek oralı değil…

NİHAN TEKİNTAŞ / CEREN HİNDİSTAN

23 yaşlarında. Mürsel Ağa’nın en küçük çocuğu. Hukuk Fakültesini bitirmek üzere. Ufku, ailesinin sıkıştığı feodal düzeni aşmış, sevmiyor bu işleri. Zihniyet olarak dağa da, karakola da eşit mesafede.



FATMA KANAT / ZERRİN SÜMER

Osman’ın annesi… 55 yaşlarında. Ege ağzıyla konuşuyor, neşeli, eğlenceli, hayat dolu bir kadın. Pratik zekalı, akıllı, lafını esirgemeyen, dobra biri. Tek evladı Osman’ın üstüne titriyor. Tüm o tip kadınlar gibi Osman’ın hayatını uzaktan da olsa yönetmeye çalışıyor. Anaç bir sezgisi, okumadan sahip olunmuş bir irfanı var. Oğlunu niçin gönderdiğini de, oğlunun ne ile savaştığını da içgüdüsel olarak bilip kabullenen Anadolu analarından biri.

TESLİME TEKİNTAŞ / ÖZAY FECHT

Mürsel Ağa’nın karısı. 55-58 yaş civarı. Ağa karısı olmanın bilincinde ve bunun avantajlarını biliyor. Ama Necla’nın durumu, onun dengesini iyice bozmuş. Sürekli bir ağıt ve yas hali ve ifadesi içinde. Patladığı anda Kürtçe sayıp döküyor. Acılı Mezepotamyanın bilinçaltı. Nihan da olmasa, canlı canlı toprağa girmemesi için bir sebep yok.

İBRAHİM KANAT / SAİT GENAY

56–57 yaşlarda, temiz, iyi, işinde gücünde, iyi niyetli bir adam. Ekonomik durumu iyi; çift çubuk, bağ bahçe sahibi… Osman’la ilgili beklentisi bu işleri çekip çevirmesi iken, yine de oğlunun tercihine ses çıkarmıyor. Her şartta “vatan sağ olsun” diyebilen babalardan.

MÜRSEL AĞA / SÖNMEZ ATASOY

60 yaş civarında. Yedi göbek ağa. Bir yanda sarsılan ağalık kurumu, otorite kayması yaşayan köy halkı, ailesinin sorunları, öbür yanda da Mürsel ağa… Zorlanan, ama geleneksel insani değerlerini, içinde doğduğu sistemi yaşatmaya çalışan bir adam. Adalet Partili. Ailesine de, köyüne de büyük enerji sarf ederek sahip olabiliyor. Ama hala kudretli, zengin ve saygı duyulan bir adam.Onun trajedisi, evlatları.

ZELİHA GÜLER / İDİL YENER

22-23 yaşlarında… Fatma Kanat’ın oğlu Osman’a gelin almak istediği, saf, temiz bir kız… Dizinin masum beklentisi…





KÜPELİ NECLA / GERÇEK SAĞLAR

30 yaşlarında, Mürsel Ağa’nın kızı, Nihan’ın ablası. Güneydoğu’da, özellikle asker arasında nam salmış azılı bir terörist. Çok gençken, aşık olduğu bir oğlan askerlerce öldürülmüş, Necla karnındaki bebeği doğurur doğurmaz, sevgilisinin göğsünden çıkan mermi çekirdeğini kulağına takmış, dağa çıkmıştır. Necla’nın yapısı da gerilla olmaya uygundur: ruh hali içe kapalı ve kıyıcı, vücudu yapılı ve muntazam, tam bir psikopat. Coşkuyla öldürüyor. Usta ve sinsi bir savaşçı. Tim komutanı. Bakır’ın sevgilisi. Bakır ona tutkulu aşık fakat onun Bakır’a karşı aynı duyguları taşıdığı söylenemez.

KÂHYA KALAFAT / ŞENER KÖKKAYA

50–55 yaşlarında, Mürsel’in sadakatli adamı. İyi niyetli, babacan olumlu bir karakter… Gerektiğinde devreye girip, ailede sükûneti sağlayan emektar.



BAKIR / KÜRŞAT ALNIAÇIK

38–40 yaşlarında, Necla’ya marazi, takıntılı bir şekilde aşık. Yılanın başı. Bir yandan teröre organik anlamda destek veriyor, diğer yandan İstanbul’daki belli mahfillerle çok sıkı fıkı. Belediye ihalelerinden mazot kaçakçılığına, her halta bakıyor. Ama asıl iştigal sahası uyuşturucu. Bir dava adamı devrimci, bir düzene saygılı siyasi maskesi takıyor. Ama her halde kıyıcı, zalim, ruhsuz ve psikopat bir adam. Hayatta sevdiği tek şey Necla.

ETHEM TEKİNTAŞ / ERKAN AVCI

Mürsel Ağa’nın en büyük çocuğu…34–35 yaşlarında. Bir baltaya sap olamamış; serseri, ayyaş, hayırsız bir evlat. Bakır’ın etrafındaki adamlardan biri. Mürsel Ağa’nın hayal kırıklığı…



KIDEMLİ ALBAY HÜSAMETTİN YAVUZER / SELİM GÜRATA

48–55 yaşlarında. Sadece silahlar üzerinde değil, terörün kökenleri üzerinde de düşünen, sıkça kuralları yıkan, ordunun önemli adamlarından biri. Babacan, akıllı, umur görmüş bir adam. Osman’ı pek sever. Başarılı operasyonlara imza atıyor. Asker babası, zor zamanlarda hep onların yanında tatlı-sert bir üslubu var.

ASTEĞMEN HAKAN KÜÇÜKARSLAN / GÖKHAN SOYLU

25–26 yaşlarında. Sivilde edebiyat öğretmeni, temiz yüzlü, tertipli düzenli bir genç. Karakol’un muvakkat komutanı.





ASTSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ DURALİ TAHTAKILIÇ / İSMAİL HAKKI

Astsubay başçavuş 45 yaşlarında… Trabzonlu… Eğlenceli biri. Gülen yüzümüz. Karadenizli. Gocunmaz, yüksünmez. Emekliliğine günler kala, hala dağdadır. Arada patlar, arada ağlar. Coşkulu, saf, ama samimi bir adam. Üç kız çocuğu ve karısı onu bekliyor. Emekliliğinde bıyık bırakıp bırakmama ikilemi ve kendi kendine attığı tiradlarla meşhur. Askeri tecrübesi oldukça iyi.. Yıllardan beri şarkta terörle savaşıyor.

ÇAVUŞ TANER ÖZTAN (TURİST) / CANER ÖZÇAVUŞ

İstanbullu. 22 yaşında. Komando çavuş. Sivilde turist rehberi.. Sultanahmet fırlaması. Aynı zamanda görev adamı. Karakolun direği, arkadaşlarını çekip çevirir.



ER MAHMUT KARAKUM (GÜLÜM MAHMUT) / ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL

22 yaşında, Diyarbakırlı. Terörden yana o da dertli, herkesle iyi ilişkiler kurmuş, sevilen; iyi niyetli bir er. Gülüm Mahmut, bir bakıma birliği oluşturan çocuklar için bir kardeşlik sınavı, kökeni itibariyle.

ER HASAN TURNA (SARI HOCA) / ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK

21 yaşında. Aksekili. Sarışın, zayıf, saz benizli. Timin filozofu. Namazını geçirmez, mütedeyyin. Çok az konuşur, ama konuşunca da ağır ve özlüdür.



ONBAŞI MUHARREM PEKTAŞ / BORA KOÇAK

21 yaşında, Kırşehirli. Abdal. Mucizevî bir şekilde onbaşı olmuş; esmer zayıf yapılı, hareketli bir tip. Yerinde duramaz. En büyük tutkusu, türkü çalıp söylemek. Tabii ki, Neşet Baba’dan.

SAİT AYHAN (DADAŞ) / SÜLEYMAN KARAAHMET

Erzurumlu er. 22 yaşında. Kaya gibi sert, yapılı. Tam bir görev adamı. Her soruya aynı cevabı verir: “Ben bilmem, büyüklerimiz bilir.” Az konuşur, çok çalışır, sır vermez, dayanıklı, tam bir komando.

KAMİL ARITAN (TON BALIĞI) / BAHADIR MUHTAR

21 yaşında. Çanakkaleli, biraz iri yarı... Akıllı bir er. Sadece anne ve kız kardeşi var bu memlekette. Eceabatta gemi atölyesinde tamirat yapıyor. Onun belalısı da Durali başçavuş.

EŞREF KANAT / KAMİL ADIGÜZEL

Osman’ın dedesi. 80 yaş civarında. Vakit bulduğu an Ertokuş türbesinde alır soluğu. Görmüş geçirmiş, gönül sahibi, tertemiz bir adam. Makedonya için de dua edip endişelenir, Kaşgar için de. Tarih ve millet bilinci yüksek, tasavvufi bir terbiyeye sahip
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
sakarya_firattrtt154.jpg

trans.gif

Sakarya Fırat

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 06.04.2011 22:05

trans.gif

Sakarya Fırat, nefes nefese izleyeceğiniz bir bölümle daha ekranda! Osman, hem Ethem’e ulaşmak, hem de Bakır’ın ortalığı kana bulayacak tuzağını engellemek için zamana karşı bir yarışa giriyor. Mürsel Ağa ve Nihan, Ethem’den gelecek sağlık haberini beklemekte… Çeliktepe Karakolu ise, İstanbul’dan Taner’e doğru koşan tuhaf bir misafiri ağırlıyor.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
sakarya_firattrtt154.jpg

trans.gif

Sakarya Fırat

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 26.10.2011 19:55

trans.gif

İsimsiz kahramanlar için 71 dakikalık saygı duruşu”... : SAKARYA FIRAT Dizi, 25 yıldır devam eden acı dolu sürecin hikâyesidir. Türkiye’yi kuşatan terör ve terörün söndürdüğü, yerinden ettiği hayatların hikâyesi. Ve bütün saldırılara, bütün imkânsızlıklara canını ortaya koyarak göğüs geren Mehmetçik’e, binlerce şehit ve gaziye, isimsiz kahramanlara saygı duruşu niteliğinde bir yapım... Aynı topraklardan doğan, aynı topraklarda akan iki nehrin, ayrılığa ve bölünmeye karşı savaşı: Sakarya Fırat. Oyuncular Tayanç Ayaydın, Deniz Arna, Yurdaer Okur, Gerçek Sağlar, Sönmez Atasoy, Zerrin Sümer, Gökhan Soylu, Kürşat Alnıaçık, Sait Genay, İdil Yener, Yeşim Dalgıçer, Şener Kökkaya, Erkan Avcı, Selim Gürata, İsmail Hakkı, Caner Özçavuş, Erkan Kolçak Köstendil, Bora Koçak, Süleyman Karaahmet, Bahadır Muhtar, Muhammed Cangören.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
sakarya_firattrtt154.jpg

trans.gif

Sakarya Fırat

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 11.01.2012 19:55

trans.gif

İsimsiz kahramanlar için 71 dakikalık saygı duruşu”... : SAKARYA FIRAT Dizi, 25 yıldır devam eden acı dolu sürecin hikâyesidir. Türkiye’yi kuşatan terör ve terörün söndürdüğü, yerinden ettiği hayatların hikâyesi. Ve bütün saldırılara, bütün imkânsızlıklara canını ortaya koyarak göğüs geren Mehmetçik’e, binlerce şehit ve gaziye, isimsiz kahramanlara saygı duruşu niteliğinde bir yapım... Aynı topraklardan doğan, aynı topraklarda akan iki nehrin, ayrılığa ve bölünmeye karşı savaşı: Sakarya Fırat.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
sakaryaa154_2559_154.jpg

trans.gif

Sakarya Fırat

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 25.04.2012 19:50
trans.gif

Sakarya Fırat’ta heyecan fırtınası devam ediyor. Osman ve Poyraz Timi dağda kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerliyor. Hedefteki Necla ve Miro ise kamptan ayrılmak ve Kerküklü’nün istihbarat aldığı mevkiden geçmek için hazırlıklar yapıyor. Seyfi’nin ihanetini öğrenen Bakır ise Seyfi’nin hesabını kesiyor. Ama Necla’ya ulaşmak için çok geç kalmış olabilir. Osman, Mahmut’un intikamı için hiçbir engel tanımıyor. Dualarla çıkılan yolda Osman ve Poyraz Timi, dağda soluk soluğa bir mücadeleye girişiyor. Sakarya Fırat(107.Bölüm), 25 Nisan Çarşamba TRT 1’de...
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
sakaryaa154_2559_154.jpg


Tarih:21.11.2012
Saat :19:50
Türü :Yerli Dizi



Oyuncular Tayanç Ayaydın, Deniz Arna, Yurdaer Okur, Gerçek Sağlar, Sönmez Atasoy, Zerrin Sümer, Gökhan Soylu, Kürşat Alnıaçık, Sait Genay, İdil Yener, Yeşim Dalgıçer, Şener Kökkaya, Erkan Avcı, Selim Gürata, İsmail Hakkı, Caner Özçavuş, Erkan Kolçak Köstendil, Bora Koçak, Süleyman Karaahmet, Bahadır Muhtar, Muhammed Cangören,Oktay Kaynarca Yönetmen Emre Kabakuşak
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
sakaryaa154_2559_154.jpg


Tarih:19.12.2012
Saat :19:50
Türü :Yerli Dizi



Oyuncular Tayanç Ayaydın, Deniz Arna, Yurdaer Okur, Gerçek Sağlar, Sönmez Atasoy, Zerrin Sümer, Gökhan Soylu, Kürşat Alnıaçık, Sait Genay, İdil Yener, Yeşim Dalgıçer, Şener Kökkaya, Erkan Avcı, Selim Gürata, İsmail Hakkı, Caner Özçavuş, Erkan Kolçak Köstendil, Bora Koçak, Süleyman Karaahmet, Bahadır Muhtar, Muhammed Cangören,Oktay Kaynarca Yönetmen Emre Kabakuşak
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
321962.jpg

15_.png

19:50
Sakarya Fırat

Saat: 19:50 - 22:40 (170 dakika)
Tür: Dizi (Dram)





Osman cesetlerin bulunduğu mağaradayken Jiyan ve adamlarının gelmesiyle köşeye sıkışmıştır. Vadinin diğer tarafında endişeyle bekleyen Uğur ve Taner, Osman'a yardım için harekete geçtiklerinde beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar. Diğer taraftan karakola gelen ihbarla harekete geçen Poyraz Timi ve Durali Başçavuş, Teo'nun adamlarının peşine düşer. Halil Bey ise kızı Melike'nin silahla ne yaptığını öğrenmek için kızıyla birlikte karakola doğru yola çıkar. Ama ellerindeki silaha ulaşmak isteyen başkaları da vardır ve büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadırlar.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
321962.jpg

15_.png


Sakarya Fırat

Saat: 20:35 - 22:40 (125 dakika)
Tür: Dizi (Dram)





Osman'ın yaşadığını öğrenen Barut Yüzbaşı ve Poyraz Timi aldıkları istihbarat doğrultusunda hemen operasyona çıkarlar. Miro'nun Osman'la ilgili özel planları vardır ve Teo da bu planın bir parçası olmak için onların yanına gider. Osman için zaman daralmaktadır. Ama Barut Yüzbaşı ve emrindeki Poyraz Timi Jiyan'ı ele geçirir. Şimdi tek hedef Jiyan'ı konuşturmak ve Osman'ın nerede olduğunu öğrenmektir.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
321962.jpg

15_.png

19:50
Sakarya Fırat

Saat: 19:50 - 22:40 (170 dakika)
Tür: Dizi (Dram)


Family_.png


Osman'ı kurtarmak için sınır ötesine geçen, Barut Yüzbaşı, Uğur, Durali ve Halis kararlı bir şekilde hedefe ilerlemektedir. Miro, Osman'ı canlı bomba olması için hazırlamaya devam eder. Ama Miro, kendilerine doğru gelen Barut Yüzbaşı'nın yaptığı planla paniğe kapılır. Dağda büyük bir hesaplaşma başlamıştır. Diğer taraftan karakolda, Albay Hüsamettin ve Poyraz Timinin gergin bekleyişi sürer. İlçede Nilgün öğretmen evlilik söylentilerini duyar ve Halil'e tepki gösterir. Halil ne yapacağını bilemez. Teo ise Jiyan'la ilgili planlarını harekete geçirir. Jiyan hapishanede şişlenir.

 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli

321962.jpg

15_.png

19:50
Sakarya Fırat

Saat : 19:50 - 22:50 (180 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Tayanç Ayaydın, Deniz Arna, Yurdaer Okur, Zerrin Sümer
Yönetmen : Emre Kabakuşak


Family_.png



Teo ve Jiyan'ın ilçede yaptığı eylemin yankıları sürerken, Erkan hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Halil oğlunun başına gelenlerden sorumlu tuttuğu Bakır'dan hesap sormak için harekete geçer. Ama karşısında çok büyük bir engel vardır. Dağda ise Osman ve Poyraz Timi şehirdeki eylemi planlayanların yolunu kesmek için hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Ama Miro onlara tuzak kurmuştur ve Osmanlar bu tuzağa doğru gitmektedir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst