Saçlarınızı Joico ile Nemlendirin

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Saçlarınız kuru çalılara dönmüşse

Saçlarınızı sarı yaparak Femme fatale veya sebepsiz yere asi bir görüntü verebilirsiniz. Yeni moda olan sapsarı saçları etrafımızda heryerde doğal saçlara karşı savaşırken görüyoruz. Kuaför salonunda siyah saç kökleri sarı olmak için adeta yalvarıyor gibiler.Fakat sararan saç ve saç kökleri nem için adeta çığlıklar atıyor.Yandaki resimde görebilirsiniz.


Sarışınsanız 3 ayda bir saçlarınızı mutlaka kestirmelisiniz. Zarar gören yanmış saç uçları, kupkuru ve ışıltısız saçlardan bu şekilde kurtulabilirsiniz.

Eğer saç kuruluğunuza önem vermezseniz, bir süre sonra saç uçlarınızda çatallaşmalar oluşacaktır. Bu çatallaşmalar fön, kuruluk ve saç rengini fazla açmaktan oluşabilir.Joico ürünleri yardımınıza yetişecektir.


Nemlendirme

Eğer çok fazla sarı röfleleriniz yoksa, diğer renklerden de saçlarınızda bulunuyorsa, bir tane nemlendiricili şampuan kullanmanız gerekir. Joico ‘dan Moisturizer, K-Pac Daily Conditioner veya Sebastian potion 9 ‘u tavsiye ederiz. Joico ürünlerini eczanelerde bulabilirsiniz.

Eğer saçlarınız sapsarı ise en son saçlarınızı ne zaman koyu gördüğünüzü hatırlamıyorsanız ciddi bir neme ihtiyacınız var demektir. İçerisinde bal içeren herhangi bir ürünü tavsiye ederiz. Joico K-pack ürünü işe yarayabilir. Bu ürün 2001 Yılında düzenlenen ve Amerika'da 40.000 kuaförün juriliğini yaptığı Las Vegas BBSI ödül töreninde Joico'nun "K-Pak Yeniden Yapılandırıcı Saç Bakım Maskesi","En iyi derinlemesine bakım yapan ve yeniden yapılandıran besleyici" seçilmiştir.

Eğer saçlarınız aşırı yıpranmış ise mutlaka yıkamadan önce besleyici bir ürün uygulayın ve saçlarınız sıcak havluya sararak bekletin. Saçlarınızı saç tipinize uygun besleyici bir şampuan ile saçlarınızı yıkadıktan sonra ise saç kremi kullanın. Durulama gerektirmeyen bir saç kremini tavsiye ederiz, bu ürünler saçlarınızı bir sonraki yıkamaya kadar dış etkenlerden koruyacaktır.

Haftada bir gün saçlarınız için nemlendirici maskelerden kullanın. Saçlarınızı asla çok sıcak fön ile kurutmayın. Güneşleniyorsanız mutlaka şapka veya bandana ile saçlarınızı güneş ışınlarından koruyun. Güneşe çıkmadan önce saç koruma ürünlerinden sürün.

Saç uçlarınızı düzenli olarak kestirin. Saçlarınız fırçalarken sert davranmayın, kuru saçlar kırılmaya ve kopmaya meyillidir. Saç fırçalamadan önce yatıştırıcı ürünlerden kullanın. Saç diplerinde daha fazla sebum salgısı bulunur. Saçlarınızı dipten uca doğru sık sık fırçalarsanız bu salgı her tarafa yayılır ve kuruluğu azaltır.

Saçlarınızda ekstra parlaklık istiyorsanız, Joico Spray Glaze, Shine-Enhancer kullanın.Hoş bir kokusu olan bu ürün ile güzel bir parlaklık elde edebilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst