Saatler Boyu Süren Çekicilik

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Fa Glamour Collection serisi , yaklaşan bahar ve yaz mevsimlerini etkileyici koku ve kalıcı etkiye sahip iki yeni deodorant ile karşılıyor. Büyüleyici kokuları kadar göz alıcı ambalaj tasarımları ile de dikkat çeken Fa Blue Romance ve Fa Mystic Moments, daha fazla çekicilik arayanların beklentilerini karşılayacak özellikler taşıyor.

fa-rollon.jpg


Parfüm cazibesi, Fa Glamour Collection serisi ile şimdi daha ulaşılabilir

Fa Blue Romance ve Fa Mystic Moments’in feminenliği vurgulayan ve fark yaratan özel kokuları uzun süre kalıcı etkiye sahip. Her iki deodorant da terleme ve ter kokusuna karşı 24 saat koruma sunuyor. Daha az maliyetle parfüm cazibesini her an yaşamak isteyenler için ideal bir seçim olma özelliği taşıyor. Fa Blue Romance ve Fa Mystic Moments aynı zamanda cilde dost özel formülleri sayesinde cildi koruyor, rahatlık ve ferahlık sağlıyor.

Fa Glamour Collection serisi Blue Romance ve Mystic Moments ile tamamlanıyor

Fa’nın yenilikçi özelliğini bir kez daha ortaya çıkaran Glamour Collection serisi, iddialı zevklere sahip olanların ilk tercihi haline geldi . Kalıcı kokusuyla terlemeye ve ter kokusuna karşı 24 saat etkili koruma konforu sunan Glamour Collection feminen, büyüleyici ve çekici koku seçenekleriyle her ortam için en ideal seçenekler barındırıyor. Seri Blue Romance, Mystic Moments, Golden Star ve Pink Passion olmak üzere dört üründen oluşuyor.


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst