Rus bale grubu Bursa Festivali'nde

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
641109_detay.jpg


Rus bale grubu Bursa Festivali'nde

HABERTÜRK’ün medya sponsoru olduğu festivalde, dünyaca ünlü isimler sahne alacak...

Türkiye’nin en eski festivallerinden biri olan ve 17 Haziran’da Güher ve Süher Pekinel kardeşlerin konseri ve “Bursa’nın ufak tefek taşları” sergisiyle başlayan 50. Uluslararası Bursa Festivali, Buika, Ricky Martin, Gipsy Kings, Haris Alexiou gibi dünyaca ünlü isimleri Bursalılarla buluşturacak.

HABERTÜRK’ün medya sponsoru olduğu festivalde bugün Imperial Rus Balesi “Şehrazat”, “Bolero” ve “Poloveç Dansları”ndan oluşan bir seçkiyle seyirci ile buluşacak. Yeni albümü
“Musica+Alma+Sexo”nun adını taşıyan dünya turnesinin Avrupa ayağını Türkiye’den başlatan Ricky Martin ise İstanbul konserinin ardından, 20 Haziran’da Bursa’da sahneye çıkacak. 21 Haziran’da Ajda Pekkan konseriyle sürecek festivalde dünyaca ünlü isimler Buika 23 Haziran’da, Haris Alexiou 30 Haziran’da, Gipsy Kings ise 3 Temmuz’da sahneye çıkacak.

Festivale Türkiye’den Zara, Kubat, İlhan Şeşen, Ayşegül Aldinç, Zuhal Olcay, Neco, Şebnem Ferah, Ahmet Özhan, Melihat Gülses gibi isimler katılacak. Festivalin son konseri ise 4 Temmuz’da Ferid Odman & Stefano Di Battista tarafından verilecek.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst