Rowenta Sublime ile ışıltılı ve dümdüz saçlara kavuşabilirsiniz

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rowenta, kullanıcılarına kolaylık ve zaman tasarrufu sağlayacak yeni bir ürün daha sundu. Rowenta Sublime saç düzleştirici; sürekli buhar üfleyen gelişmiş teknolojisi ile saçınızı yumuşatarak yıpranmasını engelliyor ve kusursuz düzleştiriyor.

sublime_g__rsel.jpg


Rowenta Sublime saç düzleştiricisi “Ultrashine Nano” seramik kaplama plaka özelliği ile saçları düzleştirirken göz kamaştırıcı bir parlaklık kazandırıyor. Kolay kullanımlı Rowenta Sublime ile saça verilen şekil uzun süre kalıcılığını koruyor.

Rowenta Sublime saç düzleştirici, sürekli buhar üfleyen gelişmiş teknolojisi ile şaçınızı yumuşatarak yıpranmasını engelleyerek kusursuz düzleştiriyor. Sadece 30 saniyede ısınan Rowenta Sublime saç düzleştirici geliştirilmiş iyonik teknolojisi ile saçınızın elektriklenmesi önlüyor. LCD ekran dijital göstergesi ve ısıyı sabitleme fonksiyonu sayesinde düzleştirme sırasında ısıyı daha iyi kontrol etme olanağı sağlıyor.

Kusursuz düzleştirilmiş ve sağlıkla parlayan saçlara kavuşmanızı sağlayacak Rowenta Sublime saç düzleştiriciyi yetkili Rowenta satış noktalarında bulabiliyorsunuz.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst