Rowenta elektrik süpürgesi

Tepki
36
Kızlar eski süpürgem bozuldu.Bugün yenisini aldım.Rowentanın sessiz çalışan toz torbalı süpürgesi.Kullanan arkadaşlar varmı?Memnunmusunuz?
Satıcı 350 watt emiş gücüne sahip dedi ama ben ne kullanma kılavuzunda nede internette emiş gücüyle alakalı bir sonuç bulamadım.Eğer 350 watt değilse iade etmek istiyorum.Ama aynı süpürgeyi kullanan arkadaşlar varsa emiş gücü hakkında bir bilginiz varmı?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.298
Canım ben kullanamdım ama süpürgenin üzerinde yada kullanma kılavuzunda yazmalı diye biliyorum kaç watt emiş gücü olduğu..Zannetmiyorum sizi kandırıcaklarını..Kaça aldın canım bu arada..Güle güle kullan.Aslında her eve lazım..Gece gündüz istediğin saatte temizlik yapabilirsin n egüzel ohh sessiz sesssiz:teytey:

OP
Beyonce
Tepki
36
Canım ben kullanamdım ama süpürgenin üzerinde yada kullanma kılavuzunda yazmalı diye biliyorum kaç watt emiş gücü olduğu..Zannetmiyorum sizi kandırıcaklarını..Kaça aldın canım bu arada..Güle güle kullan.Aslında her eve lazım..Gece gündüz istediğin saatte temizlik yapabilirsin n egüzel ohh sessiz sesssiz:teytey:

Canım tşk ederim öncelikle..Cihaz minimumda çok az ses çıkarıyor ama maksimumda ses çıkıyor tabi.Diğer makineler kadar ses çıkarmıyor tabi ama yinede ses var.Kullanma kılavuzunda emiş gücü hakkında bir bilgi yok hatta başka bayileri aradım bugün onlarda bulamazsınız dedi.Ama aradığım bir bayi 350 watt emiş gücüne sahip dedi içim rahatladı ohh..Yoksa git iade et bir saat açıklama yap sinir oluyorum.Şimdilik iyi bakalım süpürge.İnş ilerdede aynı memnuniyeti yaşarım..Bu arada 299 TL 'ye aldım.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.440
daha önceki rowenta idi çok memnundum komşum bozdu.yeni süpürgem başka marka hiç memnun değilim.en kısa zamanda yine Rowenta alacağım.:ates:

OP
Beyonce
Tepki
36
daha önceki rowenta idi çok memnundum komşum bozdu.yeni süpürgem başka marka hiç memnun değilim.en kısa zamanda yine Rowenta alacağım.:ates:

Canım içimi rahatlattın çok sağol.Ben daha önce hiç rowenta kullanmamıştım.Verdiğim paraya değsin istiyorum.İnş. pişman olmam.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.298
Canım tşk ederim öncelikle..Cihaz minimumda çok az ses çıkarıyor ama maksimumda ses çıkıyor tabi.Diğer makineler kadar ses çıkarmıyor tabi ama yinede ses var.Kullanma kılavuzunda emiş gücü hakkında bir bilgi yok hatta başka bayileri aradım bugün onlarda bulamazsınız dedi.Ama aradığım bir bayi 350 watt emiş gücüne sahip dedi içim rahatladı ohh..Yoksa git iade et bir saat açıklama yap sinir oluyorum.Şimdilik iyi bakalım süpürge.İnş ilerdede aynı memnuniyeti yaşarım..Bu arada 299 TL 'ye aldım.

Fiyatı iyiymiş yine canım ..Bana da lazım aslında benimki çok küçük evlenirken hediye alınmıştı öyle kaldı..beko 1400 wat en küçük modeli..

OP
Beyonce
Tepki
36

Fiyatı iyiymiş yine canım ..Bana da lazım aslında benimki çok küçük evlenirken hediye alınmıştı öyle kaldı..beko 1400 wat en küçük modeli..

Evet canım fiyat olarak iyi.Emiş gücüde güzel halıyı kaldırıyor.Yanlız süpürge ucu üçgen şeklinde benim eski süpürgemin ucu dikdörtgen şeklindeydi çoğu süpürge gibi.Üçgen uçlu olduğu için elim alışmadı henüz zamanla onada alışırım sanırım.Süpürgen iyi çekiyorsa değiştirme derim..
saglikla kullan canim

Sağol canım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar