Revani

aminenur

Aktif Üye
Katılım
27 Ağustos 2008
Mesajlar
275
Tepki
73
Puan
28
Yaş
40
Konum
danimarka
REVANI
4yumurta
1su bardagi sivi yag
1su bardagi yogurt
1su bardagi seker
1su bardagi un
1,5 bardak irmik
1 tatli kasigi kabartma tozu
yarim tatli kasigi vanilya

serbeti: 2 bardak seker, 4 bardak su
once serbetimizikaynatip sogumaya birakiyoruz,diger tarfta sekerle yumurtalari iyice cirpiyoruz.Sonra diger malzemeleride tek tek katip cirpiyoruz, orta buyuklukteki bir tepsiye døkuyoruz. ønceden isitilmis 200dereceli firinda kizarincaya kadar pisiriyoruz. Firindan cikan sicak revaniye soguk serbeti dokuyoruz.uzerini hindistancevizi ve camfistigitozuyla susleyebilirsiniz.

Tarafimdan herzaman yapilmakta olan tatlimiz kaymakla pek bi lezzetli olmaktadir arkadaslar:eek:
 
G

guzelcem

Misafir
Ben dün akşam yapdım güzel oldu komşularıma verdim çok beğendiler... emeğinize sağlık.
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Benimde annem yapar, paylasim icin tesekkürler. :gulegule:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst