REVANI
4yumurta
1su bardagi sivi yag
1su bardagi yogurt
1su bardagi seker
1su bardagi un
1,5 bardak irmik
1 tatli kasigi kabartma tozu
yarim tatli kasigi vanilya
serbeti: 2 bardak seker, 4 bardak su
once serbetimizikaynatip sogumaya birakiyoruz,diger tarfta sekerle yumurtalari iyice cirpiyoruz.Sonra diger malzemeleride tek tek katip cirpiyoruz, orta buyuklukteki bir tepsiye døkuyoruz. ønceden isitilmis 200dereceli firinda kizarincaya kadar pisiriyoruz. Firindan cikan sicak revaniye soguk serbeti dokuyoruz.uzerini hindistancevizi ve camfistigitozuyla susleyebilirsiniz.
Tarafimdan herzaman yapilmakta olan tatlimiz kaymakla pek bi lezzetli olmaktadir arkadaslar
4yumurta
1su bardagi sivi yag
1su bardagi yogurt
1su bardagi seker
1su bardagi un
1,5 bardak irmik
1 tatli kasigi kabartma tozu
yarim tatli kasigi vanilya
serbeti: 2 bardak seker, 4 bardak su
once serbetimizikaynatip sogumaya birakiyoruz,diger tarfta sekerle yumurtalari iyice cirpiyoruz.Sonra diger malzemeleride tek tek katip cirpiyoruz, orta buyuklukteki bir tepsiye døkuyoruz. ønceden isitilmis 200dereceli firinda kizarincaya kadar pisiriyoruz. Firindan cikan sicak revaniye soguk serbeti dokuyoruz.uzerini hindistancevizi ve camfistigitozuyla susleyebilirsiniz.
Tarafimdan herzaman yapilmakta olan tatlimiz kaymakla pek bi lezzetli olmaktadir arkadaslar