Malzemeler;
1.
5 adet haşlanıp rendelenmiş patates,
ince doğranmış marul,
taze soğan,
maydanoz,
karabiber,
limon,
zeytinyağı,
tuz,
2.
yoğurt,
mayonez ve tuz,
3.
iri rendelenmiş 3 adet havuç,
limon ve tuz,
4.
ince kıyılmış ve elma sirkesiyle,tuzla ovulup bekletilmş mor lahana,
yapılışı;
1 numaradaki,
zeytinyağı,limon,tuz,karabiber karıştırılır,
hazırlanan sosla, haşlanıp rendelenen patatesler iyice karıştırılır ,içine doğranmış marul,taze soğan ve maydanoz katılıp ,harmanlanınca tepsiye yayılır,
2 numaradaki,
malzeme pasta kreması gibi salatanın üzerine sürülür,
3 numaradaki,
malzeme karıştırılır ve iyice suyu sıkılıp, yoğurtlanan salatanın üzerine serpilir,
son olarak ,
sirke ve tuzla ovulmuş mor lahanayla süslenir...
afiyetler olsun:gulegule:
[/URL][/IMG]
1.
5 adet haşlanıp rendelenmiş patates,
ince doğranmış marul,
taze soğan,
maydanoz,
karabiber,
limon,
zeytinyağı,
tuz,
2.
yoğurt,
mayonez ve tuz,
3.
iri rendelenmiş 3 adet havuç,
limon ve tuz,
4.
ince kıyılmış ve elma sirkesiyle,tuzla ovulup bekletilmş mor lahana,
yapılışı;
1 numaradaki,
zeytinyağı,limon,tuz,karabiber karıştırılır,
hazırlanan sosla, haşlanıp rendelenen patatesler iyice karıştırılır ,içine doğranmış marul,taze soğan ve maydanoz katılıp ,harmanlanınca tepsiye yayılır,
2 numaradaki,
malzeme pasta kreması gibi salatanın üzerine sürülür,
3 numaradaki,
malzeme karıştırılır ve iyice suyu sıkılıp, yoğurtlanan salatanın üzerine serpilir,
son olarak ,
sirke ve tuzla ovulmuş mor lahanayla süslenir...
afiyetler olsun:gulegule: