Rengarenk Dekorasyon Önerileri

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.091
Radyosu mu vardı ne güzel
Sitenin radyosu vardı biz de sırayla yayın yapıyorduk. Online mesaj bölümü var ya oradan da istek yapanlara istedikleri şarkıyı çalıyorduk falan çok güzeldi. Hatta bir üye vardı bayağı profesyonel radyocu gibi yayın yapmıştı

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
111.033
Sitenin radyosu vardı biz de sırayla yayın yapıyorduk. Online mesaj bölümü var ya oradan da istek yapanlara istedikleri şarkıyı çalıyorduk falan çok güzeldi. Hatta bir üye vardı bayağı profesyonel radyocu gibi yayın yapmıştı
Yaaa ne güzel
Sonra kapandı mı üyeler azalınca

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.091
Yaaa ne güzel
Sonra kapandı mı üyeler azalınca
Kalabalıktık hatta soranlar oluyordu bir daha açılmayacak mı diye ama sanki teknik anlamda bir sorun olmuştu artık sitenin versiyonuna mı uyum sağlayamamıştı yoksa başka bir şey miydi hatırlamıyorum @bitter_im hatırlar belki

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.038
Kalabalıktık hatta soranlar oluyordu bir daha açılmayacak mı diye ama sanki teknik anlamda bir sorun olmuştu artık sitenin versiyonuna mı uyum sağlayamamıştı yoksa başka bir şey miydi hatırlamıyorum @bitter_im hatırlar belki

Ayy bende o kısmı hatırlamıyorum winamp miydi neydi müzik çalar vardı sanırım sitenin versiyonuyla radyo kodlama yapılamamisti yayın için ondan olmamıştı sanırsam bilmiyorum ama site yeterince aktif olsaydı yine rica ederdik admin beye bişey uydururdu belki :D bende laptop yok yaa telefondan kısıtlanıyorum :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar