Ağaçlı çok güzel sıkıldıkça gidilir
Dış mekanda güzel olmuşda digerleri ne gözüm kanadı
Her şeyin fazlası zarar diye boşuna dememişlerDış mekanda güzel olmuşda digerleri ne gözüm kanadı![]()
Ayyy evet bunlar aşırı olmuş bide barbili bi kız var instada herşey bembe evi arabası saçı ıyh yaniHer şeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler
Umarım akışıma düşmezAyyy evet bunlar aşırı olmuş bide barbili bi kız var instada herşey bembe evi arabası saçı ıyh yani
Konustuk kesin gelirUmarım akışıma düşmez
Bide o modelin yaşlı moruğu vardıUmarım akışıma düşmez
O kadın hala varÇok yaşlı bir kadın vardı elbiseleri dahil evindeki çöp bile yeşildi hatırladın mı? Tv'de göstermişlerdi. Ben böyle durumlarda kişinin psikolojisini sorgularım ya normal bir durum değil çünkü illa altından bir travma bir şey çıkar o işin
Sosyal medyada çok var böyle renk takıntılı olanlarÇok yaşlı bir kadın vardı elbiseleri dahil evindeki çöp bile yeşildi hatırladın mı? Tv'de göstermişlerdi. Ben böyle durumlarda kişinin psikolojisini sorgularım ya normal bir durum değil çünkü illa altından bir travma bir şey çıkar o işin
Maşallah kadına da köpeği görünce kaç kuzum bu kadın senin tüylerini de boyar demedim değilO kadın hala var