Rekor Kırmaya Varmısınız?

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
İlknurum öyle tabi ama cidden hiç bişey yapmak içimden gelmiyorki......

ksocum annem kanser hastası canım, ve bayağı ilerlemiş, kurtulma şansı yok ve şuan son zamanları gibi bişey dediler doktorlar...... :aglayan::aglayan:

ne denirki sana içindeki acıyı hafifletsin ama şunu diyebilirim 2005 ve 2006 yıllarını hayatımda en zor yıllar diye rafa koydum çünkü annemede o sinsi hastalık teşhisi konmuştu ve uzun yorucu yıkıcı günler peşpeşe ameliyatlar yaşadık ALLAH yardımcısı olsun anneninde sizinde zor zorunda ötesinde şimdi ne desem derken dilim dolanıyor gözlerim doluyor ama annene sıkıca sarıl sevginle içindeki acıyı hafifletmeye çalış benim içinde ellerinden öp canım

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
Allah razı olsun canım... Aynen canım bizde 2,5 yıldır çekiyoruz, çok zor dönemler geçirdik, annemin ameliyattan sonra kalbi durmuştu, elektro şokla kendine getirdiler.. çok şükür yaşadı... inşallah bir mucize olurda hastalığı iyileşir.... Ümidimizi kaybetmedik, ama heran herşey olabileceğini bilmek insanı üzüyor...

Senin annen iyileştimi peki canım...

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
Allah razı olsun canım... Aynen canım bizde 2,5 yıldır çekiyoruz, çok zor dönemler geçirdik, annemin ameliyattan sonra kalbi durmuştu, elektro şokla kendine getirdiler.. çok şükür yaşadı... inşallah bir mucize olurda hastalığı iyileşir.... Ümidimizi kaybetmedik, ama heran herşey olabileceğini bilmek insanı üzüyor...

Senin annen iyileştimi peki canım...

canım annem o günlere göre iyi senede 2 kere kontrolü var bu seneden sonra 1 kere kontrol olur artık dedi doktorumuz bazen biryerleri agrıdını söyleyince korkuyorum ne diyim şaşırıyorum 2-3 kere aynı yerden şikayet edince doktora gidiyoruz dayanamayıp basit diyor doktor basit bir migren agrısı ama bendeki panik korkunç oluyor ALLAH kimselere vermesin verirsede devasız bırakmasın canım

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
amin canım...
annenin neydi peki tam olarak... benimki kolon kanseriydi, ordan karaciğere ve akciğere sıçramış.... senin annende neredeydi???

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
amin canım...
annenin neydi peki tam olarak... benimki kolon kanseriydi, ordan karaciğere ve akciğere sıçramış.... senin annende neredeydi???

benim anneminki rahim kanseriydi ama bagırsaklara ve böbrek üst bezlerine sıçramıştı ilk ameliyatta tüm rahmi aldılar daha sonra doku denendi böbrek üstü bezler için olumlu olunca ikinci ameliyat bagırsak ve bu bölgeler temizlendi 2 seneye yakın kemoterapi sonra 2 ayda bir kontroller filimler tahliller çok gece hastanede kaldı annem kemoterapilerde bende kapıda çok agladım o acı çekerken benim için güldükçe benim içim acıdı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
o da doğru bahçende yetiştireceksin tohumunu bile kendin üreteceksin ama ben yapamam kaynanam yapıyo sağolsun

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
benim anneminki rahim kanseriydi ama bagırsaklara ve böbrek üst bezlerine sıçramıştı ilk ameliyatta tüm rahmi aldılar daha sonra doku denendi böbrek üstü bezler için olumlu olunca ikinci ameliyat bagırsak ve bu bölgeler temizlendi 2 seneye yakın kemoterapi sonra 2 ayda bir kontroller filimler tahliller çok gece hastanede kaldı annem kemoterapilerde bende kapıda çok agladım o acı çekerken benim için güldükçe benim içim acıdı

çok şükür canım, annen atlatmış sayılır.... aynen benim annemde 2 yıldır kemoterapi görüyor.... bir haftadırda hastanede yatıyordu bugün çıkartılar ama serumları evde takılacakmış....

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
okmeydanı ama ilk ameliyatımız şişli osmanoğlunda yapıldı çok acildi bizde özelde yaptırdık bilirsin degil ay günlerin önemli oldugu bir hastalık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar