Rekor Kırmaya Varmısınız?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
:ates:ramazan pidesi yapılıyo ya onun büyüklerini yapmak yasakmış bu sene herkes sadece ikili yapabiliyomuşş denetlemeye geldiler burda var tabi büyük sonra patronu aradım oğluyla beraber geldiler patron dedi sizi ilgilendirmez ben çıkartırım onlar dedi çıkartamazsın ceza keseriz yarım saat bağırıştılar az daha yumruk yumruğa gireceklerdi korktum valla...:ates:

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
sağ olasın kayroş tşk ederim burdasın belli belli .. evet sıcakta zor oluyor da Rabbim takatini veriyor

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
:ates:ramazan pidesi yapılıyo ya onun büyüklerini yapmak yasakmış bu sene herkes sadece ikili yapabiliyomuşş denetlemeye geldiler burda var tabi büyük sonra patronu aradım oğluyla beraber geldiler patron dedi sizi ilgilendirmez ben çıkartırım onlar dedi çıkartamazsın ceza keseriz yarım saat bağırıştılar az daha yumruk yumruğa gireceklerdi korktum valla...:ates:

:ates: :ates::ates:

Sizin patronda inatlaşmış ama :D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ama haklı bence alt tarafı pide ya bunun yasağı mı olur gramajına uyduktan sonra biri büyük biri küçük olmadıktan sonra...:eller:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
günaydın benim gibi cumartesi de çalışanlara da bugünün bi an önce geçmesini dilerimmmmm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya anlamıyorum keşke çocuk olsam da gece gündüz uyusam ekmek elden su gölden ne dertleri varsa:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar