Rekor Kırmaya Varmısınız?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
İlknur saçların lüle lüle haydin sana güle güle :teytey:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Ne rekoru demeyin,hemen yazıyorum:findik:

Bugüne kadar dünyanın en uzun forumu 8215 sayfa ve 164160 mesajdan oluşmaktadır.
Konunun başlığı ise ; Ben sıkıldım, hadi dünyanın en uzun forumunu yapalımdı.... Böle başlamışlar ve Guinnes rekorlar kitabına adlarını yazdırmışlar!!!!!
Hanımefendi.com olarak bizde bu rekoru kıralım:cokkomik:.İstediğiniz şeyden bahsedebilirsiniz:cak:.Sıkıntılarınız,resimler,fıkralar hatta sadece selam verip veya selam almak bile olabilir.Havadan sudan muhabbet olabilir,ama lütfen saçma sapan yazılar olmasın.:kupa:
Tüm herkes davetlidir:kupa::kupa:

:kahve::kahve::kahve::kahve::kahve:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
Senin adına çok sevindim birtanem..
Bol bol gez dolaş
Hatta güzel resimler çekil:huri:sonrada buraya bizlere özel ekle heee:panter:
hıc sorma sahım oyle bı bol bol gezıyorumkı yorgunluktan oluyorum:ates:ama tatlı yorgunluk bunlar sızlerede fırsat buldukca hemen ucuyorum buraya:eek:
Gurbet kız İzmirdemisin :bayil: Neresindesin bakaım sennnn. Bizim Sılayla buluşmada yalan oldu sayemde :aglayan:

kız arısım heee ızmırdeyım canım bugun nerdesın dersen heryerdeyım:huri:butun ızmırı altust edıyorum gezmekten bugun kemer altındaydık yarında karsıyakadayım sen neresındeydın ızmırın kım bılır karsılasabılırızz hadı yaaa sılayla daha bulusamadınızmı :soknasıp canım yaaa hersey

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar