Sen baya uzun bi zaman gelemedin ya İlknur ondan oldu
yoksa seni sollamak nirdeeee:cicikadin:
evet baya bi uzak kaldım
Sen baya uzun bi zaman gelemedin ya İlknur ondan oldu
yoksa seni sollamak nirdeeee:cicikadin:
cnm bende bu sıteye geldıgmde aynı bunları yasaıdm sakın guzel ınsana deger veren bır sıte daha geleı 8 ay oldu ama daha bırakmam bu sıteyı-hmm
cnm ozman senınle emırgan korosunda bulusak orda tevacuz
super olur tenha menhasonra sen hamıs esıttır sıgara no
nıye kıcızamkı kızzEssem takıldım kzımadın dimi nan
ben de istiyommmmmm snei ellemek))
oo orda dur cnm tum burdakı hurıler benım dır ben hepınızın
tek hurılıyle sadece bı kac saat gecırırm bunu burdakı tum hurıler bılır kuralları kabul eder
fındık cabuk anla t bakım yenı hurıme yenı gozdeme kuraları :biyik:
nıye kıcızamkı kızz
elle anam elle :d esım bu mesajları gorse once bı guzel eeller yanı fecı dover benı sonra sızın ırkek olup olmadıgınızı arastırır
mesaja bak bende ellemek ıstıyorum ayy
Ya ben de öyle kafa dengi oldu mu hep arar durur gözlerim.Mesaj sayım o kadar değil ama ben kendimi pistlerde göreceğim Mayk, es-se senin de anahtarını alacağım.( Sonra veririrm odamızda Çaktırma.)
Mesaj sayısı bahane,sohbet şahane canım
yani nekadar takıldığımı anla diye söylemiştim:cicikadin:
ben bulurum ellıcek bı yerEssem tenhalarda menhalarda belli olmaz bakarsın bi gün elleşiiz senle
ama neremi ellicen gız,kilo da yok bende:cicikadin:
al canım benım al odada ben senden nasılsa sadece onu almıcam :biyik:Ya ben de öyle kafa dengi oldu mu hep arar durur gözlerim.Mesaj sayım o kadar değil ama ben kendimi pistlerde göreceğim Mayk, es-se senin de anahtarını alacağım.( Sonra veririrm odamızda Çaktırma.)
hamıleık garantılı tevauz edılıorAyyhh bayılazzammm çok güldüm ağlamam inşallah.Sonra sen hamiş eşittir sigara no
Hamilelik garantisi vermezsen saçımın telini elletmem ha:hihh:-kizgin
bak sen bayagı baskın cıktın aksam gorusurz detayları sımdfı benım nurıyı evden sutlamam lazımBen kıskanırım.:hihh:
Tamam onlara 2 saat bana 3 saat + masaj yaparım
Kızlar ben nuri bey oglumu arıyorumm evsiz barksızım beni yanına yardımcı alırmı diycektim onun yokluğunda size bakarım mamalık ayy pardon analık yapardım ne dersiniz