sen normalde fazla takılmıyosun sanırım nete ören bayan hergün bu neşeyle bekleriz seni)
bırsam la ben bır yıldır kg vermek ıcn cabalıyorduk bıgun buluslaım dedık
bulsutuk gıttık mescıde bırd e mescıdde ya
ıkımzıdı bırbımızı yokladık nekadar kgl var falanay unutmaıyorum
ogunu sımdı bu halımle bıde bırsamla bulsuym bakalım nereme dokuncak et kalmadıkı
bulustuugmz zaman secerız nereme ellıcegıne :gul:
sen de iyi sapık çıktın he) tam esseye göresin
Ya veli ya veli
Aaaa a a aaaa
Kız ben çok güzel mezdeke oynardım heTam hareme yakışır
tam benlık hurı cıktı
eskıden bend e co koynardım ablamla abana mezdeke 2 derlerdı
senı haremın bas danscısı yapıcam :sigara:
hanımefendıde degıldık bulustugumz zamanheee siz buluştunuzzzzzz(( ben de çok istiyorum herkesi görmek istiyorum ahh ah bu kadar uzaklarda olmasaydım
Essem bi de mescidde elleştiniz he,ayıp ayıp-kizgin-kizgin
ya biri görseydi-kizgin
Canım biz de snei çok sevdik tam kafa dengisin
zaten gördüğün gurup günlük giren arkadaşlar
Şah İlknur ben Ariş,Essem diğer arkadaşla da sağolsunlar günlük uğruyorla ama biz de orum yapan sohbet eden birilerini arıyoruz
çok sevindik aramızda olmana,her zaman bekelriz
bana baksana,girmeden duramıyorum
mesaj sayımı hiç görme:cicikadin:
ben de oynamayı hiç beceremem esnek değilim ama kafama göre takılmayı severim yıldız tilbeye rakip gösterir arkadaşlar beni)
hanımefendıde degıldık bulustugumz zaman
o bulusma sonrası esım cuzdanını caldırmıstı sonu kotu bıtmıstı
ama guzel bır bulusmaydı
mescıd doluydukı
cevahır alısverıs merkezındeydık
mescıdın onund e bayanların abdest alma yerı vardı
napım pardesumu dısarda soyamazdım orda ıkardım bırsam benı ben bırsamı elledıkkgyu kada r kafaya takıyoduk ya
hakkaten sen beni baya sollamışsın)
cnm bende bu sıteye geldıgmde aynı bunları yasaıdm sakın guzel ınsana deger veren bır sıte daha geleı 8 ay oldu ama daha bırakmam bu sıteyı-hmmHülya de canım Ören Bayan uzun..Yok aslında nete çok takılırım ama bu ara komşularla falan beraberdik hep..Gece giriyorum genelde rahat oluyo sakin ama o zaman da kimse olmuyor.N'apalım bakıp çıkıyorum..Ya siteyi sevdim normalde bu kadar yorum yazdığım görülmemiştir forumlarda 1 gün içinde Şahmaran iyi bilir beni..
Ama burası çok değişik..Kavgasız-gürültüsüz herkes hoşgörülü..Sakin bir yer istiyordum burası bana göre.Kimseye takılmadan yorum yapıyorum geliyorum bakıyorum herkes bir sürü cevap yazmış..İnsana değer veriliyor burda bunu hissettim..O yüzden çıkmak istemedim bugün mesela belki de hayatımda ilk defa bir sitede gün içinde bu kadar mesaj yazdım..
İnşaallah böyle devam eder ve ben de hergün girerim canım
Tövbe Ya Rabbi..biz camiye gideceğiz o vakit:cicikadin:
Allah'ım günah yazmasın
Parkta falan buluşsak duruma daha uygun olmaz mıydı? Çimlere yayılırdık?:cicikadin:
Canım biz de snei çok sevdik tam kafa dengisin
zaten gördüğün gurup günlük giren arkadaşlar
Şah İlknur ben Ariş,Essem diğer arkadaşla da sağolsunlar günlük uğruyorla ama biz de orum yapan sohbet eden birilerini arıyoruz
çok sevindik aramızda olmana,her zaman bekelriz
bana baksana,girmeden duramıyorum
mesaj sayımı hiç görme:cicikadin:
Bugün söz verip yarın caymak yok ama başka huri görünce:hihh:
Hee bir de turkuaz dansöz takımı isterim :sackurutma: