Rekor Kırmaya Varmısınız?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
S

suna

Misafir
ping411qo3sp2.gif

ii akşmlar bende geldüüüüüüüüm

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
bence açık unuttu burda gitti:dil:

evet biz yakalaruk öle işte gurbet kuşum gel hadi sendeeee

tuh yakalandim olur boyle vakalar paparazzi yakalar:kupa:yaaa kizlar bazen sohbete pek bi vakit olmayabiliyor napalim misafir olarak takilip cikiveriyoruz:cak:
sıladayım, Arina+, ekim, ilk_nur+, kedijik+, rüzgar gülü+
konuyu altı kişi okuyo canlarım

kızlar valla doğru bilmişşiniz:))

gurbet kuşu bizim zehir hafiyelerden bişey kaçmaz:))
canlarim zaten bilinen bisey dime yani modlarimiz vede yoneticilerimiz misafirlerin kimler oldugunu muhakkak bilirler kacmaz yane-ayse
kizlarrr nirdesinizzzz bakemmm bi sohbetin gecmisini okuyayim geliyorumm:)

cabuk cabuk okudum gecmisteki sohbeti emme bu gece pek kimsecikler yok burda:uzgun:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
kedijik gitmiiişşşşşşşşş:aglayan::aglayan:

selam gurbetkuşummmm:eek:-hmm

Yoh bıdenen burdayım.Fena yorgunum aksam uzerı kız kardesımın bebecıklerıyle oynadık.Canımı okudular:besik:

Evde de ütü vardı bırıkmıs ara ara bı buraya bı ütüye :kedim:

Nasıl da uykum var ama ütü bıttı kahvemı aldım geldım bakalım ne kadar dayanabılecegım daha uyanık kalmaya bu gece:uyku:

Gece goremedım kız ruyamda senı -hmm

Aslında ruya goremedım.Lakın o kadar dalarak uyumadım.Tıkır tıkır bı ses gelır kalk nerden gelıyo dıye ara.Ardından tam dalıyorum derken kız sagdan sola doner.Fırla ustunumu actı dıye konrtol et.

Zaten yattıgımda 5 olmusdu saat.ne ruya ne bısey tık yoh anlıyacagım bebegım :eek:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
Yoh bıdenen burdayım.Fena yorgunum aksam uzerı kız kardesımın bebecıklerıyle oynadık.Canımı okudular:besik:

Evde de ütü vardı bırıkmıs ara ara bı buraya bı ütüye :kedim:

Nasıl da uykum var ama ütü bıttı kahvemı aldım geldım bakalım ne kadar dayanabılecegım daha uyanık kalmaya bu gece:uyku:

Gece goremedım kız ruyamda senı -hmm

Aslında ruya goremedım.Lakın o kadar dalarak uyumadım.Tıkır tıkır bı ses gelır kalk nerden gelıyo dıye ara.Ardından tam dalıyorum derken kız sagdan sola doner.Fırla ustunumu actı dıye konrtol et.

Zaten yattıgımda 5 olmusdu saat.ne ruya ne bısey tık yoh anlıyacagım bebegım :eek:

ben de komalık ama tetikte yatıyorum...geçen bi uyumuşum kız işe geç kaldı servisini kaçırdı...göya saatini kuruyo bana güveniyo...:kizdim::kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar