Rekor Kırmaya Varmısınız?

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:sok:sok:sokhamam böceklerimi bastı amanın iyikide yokmuşum diyesim geldi bianda çok tırrrrrrrsarım böcekneyinlerden bennnn

hadi ya demek kiminle dans ettiğimi görmedin bende dedim belkim de antonyo banderasla falan dans ediyorumdurr:dil::dil::dil:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
tavuktan çıkan her yumurtadan tavuk çıkmadığına göre yumurta tavuktan çıkar bildimmi balımmm-hmm-hmm-hmm

sen çağırısında ben gelmemmi balımmmmm:eek::eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Dersini çalışıp gelen öğrencide bir bambaşka olayyo beeeee:kupa:
Eferin sana kız sıla:utandim::dil:

ayyy teşekkürler balım:eek::eek::eek: ben bu soruya baya bi kafaya takmıştım araştırdım buldumm oyüzden hemen cevaplıyıverdim balım bitterim de site silinmeden önceki konuk olduğumda sormuştu bana ozaman ne cavap vericeğimi bilemedim araştırdım buldumm sonrada dedim delüü hiçmi aklına gelmediii gayet basitmiş cevabı oysa değilmi-hmm-hmm

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Hoşgeldin:eek:
E ben sınıfta mı kaldım nan :cirla:
Evet sınıf tekrarı:sigara:
ayyy teşekkürler balım:eek::eek::eek: ben bu soruya baya bi kafaya takmıştım araştırdım buldumm oyüzden hemen cevaplıyıverdim balım bitterim de site silinmeden önceki konuk olduğumda sormuştu bana ozaman ne cavap vericeğimi bilemedim araştırdım buldumm sonrada dedim delüü hiçmi aklına gelmediii gayet basitmiş cevabı oysa değilmi-hmm-hmm
Evet şeker-ayse

S

suna

Misafir
:nesrin:tavuktan cıkan yumurtayı yerseniz tavukta yumurtadan cıkmaz güllerim bnde çiçekleri sulayım geliyom oyuna

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
1,2 saat yokum şekerlerim..
Ofisteki işlerimi bitirir bitirmez gelirim yine:uc:
Boş bırakmayın bu rekor kırılacak:kupa:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
1,2 saat yokum şekerlerim..
Ofisteki işlerimi bitirir bitirmez gelirim yine:uc:
Boş bırakmayın bu rekor kırılacak:kupa:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
tamam balım sen işlerine bak biz burayı boş bırakmayız :eek::eek:kolay gelsin sana kendini fazla yorma balımmm:eek::eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar