Rekor Kırmaya Varmısınız?

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
aboww sen benden beter durum :D
benım ust komsu tadılat ıcn uyardı bızı sıcakta camları kapadık
tum camlar battı kazımıs pencerelerı hep
sonrası yan komsuyla su olayı banyo tadılatı
sonrası pıre olayı
snrasıd acamasır makınası su sızdırıyordu tamır derken
artık temızlge baslamam lazım ama baslıyamıyorum 2 hafta daha beklıcem
yan bınaya su gıtmedııgne emın olmak ıcın
bugn ustten bı temızlık off kım yapıcak:(

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Bende ust komsu tam bı yerlessın dıye beklıyorum.Ama daha gelır gelmez kendılerınden soguttular artık her yaptıkları gozume batar.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
yaptıkları kotu bısey ama evıne su akması
benım ust komsu sagolsun gece 3 de bıle tadılat yapıyodu
ama evıme bızararı olmadı sadece ses ve camlarımın batması ıle kurtardım
kı ev komple kırıldı yapıldı sızın ust komsular demek komple evı duzenlese sızın eve ınıcek o ev-kizgin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
selam kızlar netim yoktu geldi Allah tan fındığım inan çok korktum he geçmişi okuyunca iyiki vazgeçmiş kadın eşin de seni üzgün görünce vın alalım dediğine göre bu sene neti iptal ettiremez tatlım inşallah anlar seni seni çok özlerim vall

kedim yolsaydın komşularını o neymiş öyle insanda bi saygı olur yani

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Çok sıcak canlarım...
Ofiste yapmam gereken bir çok iş var ve benim canım istemiyor:uzgun:
İşlerde yolunda gitmiyor zaten:uzgun:
Kendi derdimiz yokmuş gibi kaynım geldi ortağı ile papaz olmuşlar,orta yolu bulmak üzere eşim karşıya gitti.
Kendi işini attı bir kenara kardeşi için koşuşturuyor:cirla:ufff çıldırmaya ramak kaldı-zebani

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Esse zaten beklıedık bı ara cay ıcerken felan soyle pat dıye tavan acılacak da gelecekler bıze dıye-zebani

Yolamadım ılknur yaa yenıler ya daha ama sorarım bunların hesabını bı sekılde.:hihh:

S

suna

Misafir
Allah hepimize kolaylık ve önce sağlık versin bnmde dükkanın önüne park ediyorlar arabalarını cıldırıyorum ahhhhhh insanlar ah -kizgin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
karşıya bakkala gittim eski bi sınıf arkadaşımın annesi sen nerden çıktın kız dedi ben de karşıda çalışıyorum dedim ne dese beyenirsiniz sen madem çalışacaktın kocan sana bakamayacaktı neden evlendin-zebani-zebani ben de ne alakası var bakamadığından çalışmıyorum sonuçta ben evlenmeden öncede çalışıyodum babam bana bakamadığından mı çalışıyodum dedim mosmor oldu-zebani bu millet ne fena ya kendi kızının birini evlendirdi kaynana derdi çekiyo benle yaşıt olan da sözlü çalışmıyolarda ne oluyo...:hihh::hihh::hihh::hihh:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Cıkarılacak sonuc kocası bakamayan hatun calısır...Bumudur beee Allah akıl fıkır versın pehhhh-zebani

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
karşıya bakkala gittim eski bi sınıf arkadaşımın annesi sen nerden çıktın kız dedi ben de karşıda çalışıyorum dedim ne dese beyenirsiniz sen madem çalışacaktın kocan sana bakamayacaktı neden evlendin-zebani-zebani ben de ne alakası var bakamadığından çalışmıyorum sonuçta ben evlenmeden öncede çalışıyodum babam bana bakamadığından mı çalışıyodum dedim mosmor oldu-zebani bu millet ne fena ya kendi kızının birini evlendirdi kaynana derdi çekiyo benle yaşıt olan da sözlü çalışmıyolarda ne oluyo...:hihh::hihh::hihh::hihh:

böylelerine ne denir ya sacmalamis resmen:hihh:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Karnım acıktı ya. Geçen gün burada gördüğüm ton balıklı köfte yaptım; ama sanırım ekmek içini fazla kaçırdım :ilknur: Bir de ben yumurta koymuyorum, kızartmadan önce yumurtaya batırıp, sonra una batırsam nasıl olur ki:cicikadin:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
tum ıslerımı bıtırdım geldım ama sımdıde spor yapıcam bıcı bıcı olcam
aksama hurılerım ıcn hazılranıcam -hmm

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496

ne sacma ya hayatı beraber paylasmıyormuyuz
gerekırse nıye calısmayalım cok kızıdm dnegesız bırıymıs-kizgin

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
selam kızlar netim yoktu geldi Allah tan fındığım inan çok korktum he geçmişi okuyunca iyiki vazgeçmiş kadın eşin de seni üzgün görünce vın alalım dediğine göre bu sene neti iptal ettiremez tatlım inşallah anlar seni seni çok özlerim vall

kedim yolsaydın komşularını o neymiş öyle insanda bi saygı olur yani

Canım benim inan ben de sizsiz nasıl zaman geçerdi düşünemiyorum

ilk mesajini görünce cok üzüldüm canim burayi sensiz düsünemiyorum, neyseki sorun hallolmus cok sevindim bitanem.:ask:

İnan ben de çok sevindim canım,sizsiz hiç olmöazdı benim için

dün ne hale geldim hiç sormayın

İlknurcum helal sana iyi vurmuşsun ama lafı kadına

bazıları boş konuşmayı çok seviyor-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar