yoruldum71
Daimi Üye
Kızlar yaa valla cok bıtkın dustum.Bıde gunduz Marana sıkayet ettıydım rekor mekor olmaz gece kımse burayı ıplemıyo dıye.Ama ucurduk valla bu gece.Kahkahalar doldu sitede
biz öyleyiz yavru kuşummmmm
Kızlar yaa valla cok bıtkın dustum.Bıde gunduz Marana sıkayet ettıydım rekor mekor olmaz gece kımse burayı ıplemıyo dıye.Ama ucurduk valla bu gece.Kahkahalar doldu sitede
ara ara aranızda olacam
bak bi de bize mesaj yazmış ara ara aranızda olucam diye,niye aceba:sigara:
maraz aliyle bi ilgisi olmasın sakın
Nesrınım al o zaman sana olgun bı yakısıklı...
Nesrınım al o zaman sana olgun bı yakısıklı...
varya bi alemsiniz heeeeee....gülüyorum benim adam tip tip bakıyo:kizdim::kizdim:
ay bu adamcaz beni ne yapsın kız onun gencecik hatunu var...
varya bi alemsiniz heeeeee....gülüyorum benim adam tip tip bakıyo:kizdim::kizdim:
senin goncan uyumadımı gızzzzzzzz
Aaaaaa deme ole bı ısarete bakar hemen getırttırırık.Hatta soyledım hazır bıle bak.Yarın senı yemeee goturecek.Sınek kaydı tras bıle oldu.
senin goncan uyumadımı gızzzzzzzz
Aaaaaa deme ole bı ısarete bakar hemen getırttırırık.Hatta soyledım hazır bıle bak.Yarın senı yemeee goturecek.Sınek kaydı tras bıle oldu.
nesrinim sevmez keltoş adamları
nesrinim sevmez keltoş adamları
yok uyumadı hayvanlar alemini seyrediyo:kizdim:
vala adam karizma şu poza endama bak ablammm çıtıy çıtıy ayyyyyyyyy:utandim::utandim:
bende sevmem denerden bildin bitanem kelleri sevmem
Adamda sac var kızım artık Nesrının bakıp buytecek sevkat verecek uzatacak :gul:
senin gibi hatun yanındaykenmi seyrediyo ablammmm :kizdim::kizdim: