Rekor Kırmaya Varmısınız?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Kızlar günaydın
Dün değil önceki gün kızım canı sıkıldı,camdan bakıyodu üst kattaki ev sahibimizin torunu var onla oynamak istedi

Neyse o da gel demiş

Gönderdim,aradan 15 dakika geçmedi ağlayarak eve geldi..

Bir yaşında çocuk kızımı ısırmış,üstünde kalın kazak vardı..Altında penye yani nasıl oluyor anlamıyorum..

Çıkardım üstündekielri bir baktım diş izleri..

Neyse çamaşır asıyodum dün balkonda gördüm bunu lafı vurdum dedim ki,.. teyze dün torununuz kızımı ısırmış,nası lısırdı anlayamadım,üstünde kalın kazakta vardı ama hayır oynuyolardı diyo,kızıma soruyorum yalnızdık diyor odada..Az aşağıyı ısırsa memesine denk gelicek biliyosunuz orası en hassas bölgemiz..Çok kızdım ya nasıl yalnız bırakırlar odada,nasıl ihmal ederler biri 4 yaşında diğeri 1..Ama suç bende ne diye yalnız gönderirisin bir daha asla yalnız bi yere bırakmam..

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
Kızlar günaydın
Dün değil önceki gün kızım canı sıkıldı,camdan bakıyodu üst kattaki ev sahibimizin torunu var onla oynamak istedi

Neyse o da gel demiş

Gönderdim,aradan 15 dakika geçmedi ağlayarak eve geldi..

Bir yaşında çocuk kızımı ısırmış,üstünde kalın kazak vardı..Altında penye yani nasıl oluyor anlamıyorum..

Çıkardım üstündekielri bir baktım diş izleri..

Neyse çamaşır asıyodum dün balkonda gördüm bunu lafı vurdum dedim ki,.. teyze dün torununuz kızımı ısırmış,nası lısırdı anlayamadım,üstünde kalın kazakta vardı ama hayır oynuyolardı diyo,kızıma soruyorum yalnızdık diyor odada..Az aşağıyı ısırsa memesine denk gelicek biliyosunuz orası en hassas bölgemiz..Çok kızdım ya nasıl yalnız bırakırlar odada,nasıl ihmal ederler biri 4 yaşında diğeri 1..Ama suç bende ne diye yalnız gönderirisin bir daha asla yalnız bi yere bırakmam..
geçmiş olsun canım
fındığım kızını yalnız başına kimsenin evine gönderme canım boşver illa gidecekse sen de git
aynen canısı ilknura katılıyorum ben yalnız göndermem
dışarı bıraksam dahi ya mutfak penceresinden bakarım yada apartman kapısında otururum

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Kızlar çok düzgün insanlar eşim 7 yıldır ben 5 yıldır burdayım

kızımıda çok seviyolardı güya,nasıl oldu ben de merak ediyorum doğrusu-kizgin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya sevmek farklı da iş bakmaya gelince....sonuçta çocuk 1 yaşında seninki 4 yaşında daha bişey yaptıklarında zarar verip vermeyeceğini anlayacak yaşta değiller ki..Allah korusun o ısırırken senin kız da ona vursaydı filan al sana aile kavgası:kptmya:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
Kızlar çok düzgün insanlar eşim 7 yıldır ben 5 yıldır burdayım

kızımıda çok seviyolardı güya,nasıl oldu ben de merak ediyorum doğrusu-kizgin

çocuk bunlar ne yapacakları belli olmuyor canım
b.eltimin torunu var 2 yaşında
gecen akşam onlara çıktık yukarıya çok sever benim k.oğlanı
sevgisinden ısırmaya kalktı gözümün önünde yani
işte ne yapacakları belli olmuyor yinede dikkat etmek lazım

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
ya sevmek farklı da iş bakmaya gelince....sonuçta çocuk 1 yaşında seninki 4 yaşında daha bişey yaptıklarında zarar verip vermeyeceğini anlayacak yaşta değiller ki..Allah korusun o ısırırken senin kız da ona vursaydı filan al sana aile kavgası:kptmya:

Görümcemin kızına bu sene memlekete gittik ya sürekli yapıştırıyordu,ona vurmamış ilginç:kptmya:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
çocuklarda oluyo bu vurma huyu eltimin oğlu var o da senin kızın yaşlarda eve çocuklar gelsin hepsini dayaktan geçiriyo:kptmya: aslında misafiri de çok sever ama çocuk işte

ay ay benimde bu konuda hiç şansım yok
b.oğlan küçükken ortancı eltinin oğlu benim oğlanı sıkıştırıp sıkıştırıp döverdi
şimdide b.eltimin b.torunu küçüğüme aynısını yapıyor bir şey dediğimde de hem binda kötü kadın s.....l oluyorum :kptmya::kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar