Ariş fenasın var ya gözünden de bişey kaçmıyo
Ceymısın bond halt yemiş yanında
Yoruldum çok geçmiş olsun bitanem
geçmiş olsun canımKızlar günaydın
Dün değil önceki gün kızım canı sıkıldı,camdan bakıyodu üst kattaki ev sahibimizin torunu var onla oynamak istedi
Neyse o da gel demiş
Gönderdim,aradan 15 dakika geçmedi ağlayarak eve geldi..
Bir yaşında çocuk kızımı ısırmış,üstünde kalın kazak vardı..Altında penye yani nasıl oluyor anlamıyorum..
Çıkardım üstündekielri bir baktım diş izleri..
Neyse çamaşır asıyodum dün balkonda gördüm bunu lafı vurdum dedim ki,.. teyze dün torununuz kızımı ısırmış,nası lısırdı anlayamadım,üstünde kalın kazakta vardı ama hayır oynuyolardı diyo,kızıma soruyorum yalnızdık diyor odada..Az aşağıyı ısırsa memesine denk gelicek biliyosunuz orası en hassas bölgemiz..Çok kızdım ya nasıl yalnız bırakırlar odada,nasıl ihmal ederler biri 4 yaşında diğeri 1..Ama suç bende ne diye yalnız gönderirisin bir daha asla yalnız bi yere bırakmam..
aynen canısı ilknura katılıyorum ben yalnız göndermemfındığım kızını yalnız başına kimsenin evine gönderme canım boşver illa gidecekse sen de git
Kızlar çok düzgün insanlar eşim 7 yıldır ben 5 yıldır burdayım
kızımıda çok seviyolardı güya,nasıl oldu ben de merak ediyorum doğrusu-kizgin
ya sevmek farklı da iş bakmaya gelince....sonuçta çocuk 1 yaşında seninki 4 yaşında daha bişey yaptıklarında zarar verip vermeyeceğini anlayacak yaşta değiller ki..Allah korusun o ısırırken senin kız da ona vursaydı filan al sana aile kavgası
Görümcemin kızına bu sene memlekete gittik ya sürekli yapıştırıyordu,ona vurmamış ilginç
Ariş fenasın var ya gözünden de bişey kaçmıyo
Ceymısın bond halt yemiş yanında
Yoruldum çok geçmiş olsun bitanem
çocuklarda oluyo bu vurma huyu eltimin oğlu var o da senin kızın yaşlarda eve çocuklar gelsin hepsini dayaktan geçiriyoaslında misafiri de çok sever ama çocuk işte
selam ahali nabersiniz
fındık gönderme kuzu ya:dertli: