Ramiz Dayı 'Suskunlar'da

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
ramiz-sus_640.jpg

'Ramiz Dayı' karakteriyle fenomen haline gelen Tuncel Kurtiz, 'Suskunlar'ın kadrosuna dahil oluyor.

Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Tugay Mercan ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı Show TV dizisi 'Suskunlar' yayına girer girmez kendi seyircisini oluşturmayı başardı.

Çocukluklarında yaşadıkları travmanın intikamını almaya çalışan karakterlerin etrafında dönen hikayeye, şimdi de önemli bir isim dahil olacak. Bu, 'Ezel' dizisindeki eski kabadayı 'Ramiz Dayı' tiplemesiyle hafızalara kazınan usta aktör Tuncel Kurtiz'den başkası değil. Kurtiz, önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümlerde seyirciyle buluşacak.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bence çok güzel olmuş Ramiz Dayı nın diziye dshil olması Ayrıca dizi yeni başlamasına rağmen izleyici kitlesi oldukca yüksek ben Fatmagül ile aynı saatte izlenmez diyordum ama ben bile Fatmagül varken Suskunları izlemekden kendimi alamıyorum çok güzel bir dizi olmuş çünkü

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Emoşum mahkumdu diye biliyorum sanki Ezelde ben Ramiz Dayıyı ama yanlışım olabilir.

Okadar çok izleyicisi varki suskunların sana tamamen katılıyorum Sılacım ... Meraktan internette bütün bölümlerini izledim :sila:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.053
Ben ezelide izlemedim suskunlarıda ama eminim çok iyi bir iş çıkartacaktır :eek:

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Tuncel Kurtiz "Suskunlar"da Rol Almayacak!
Usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in "Suskunlar"da rol alacağı haberine dizinin yapımcı firması TIMS Production'dan yalanlama geldi.

281120111512242290790_2.jpg

'Ezel' dizisindeki eski kabadayı ‘Ramiz Dayı’ tiplemesiyle hafızalara kazınan usta aktör Tuncel Kurtiz 'Suskunlar' dizisinin kadrosuna dahil olduğu, Kurtiz'in önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümlerde seyirciyle buluşacağı iddia edilmişti.

Haberlerin ardından TIMS Productions yazılı bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

İşte o açıklama...

Tuncel Kurtiz’in “Suskunlar” dizisinde rol alacağına dair çıkan haber asılsızdır. “Suskunlar” dizisinin yapım şirketi Tims Productions'ın çekimlerine yeni başlanan sinema filmi projesinde Kurtiz’in rol alması sebebiyle yanlış bir anlaşılma olduğunu düşündüğümüzü ve eksik bilgilerle yapılan haberin doğruluk payı taşımadığını bilgilerinize sunarız.
TIMS PRODUCTIONS

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
şekerpare iyice karışmış bizim diyalog:cokkomik:(ben ezel dizisinden bahsetmiyom) neyse balım bizene yaw:cokkomik:Bak şimdi uydurmacamı çıktı şimdi olsun öylede izlerim böylede izlerim ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar