Ayy ben öğreteyimAman beeee ben öğrenirim hih
Ayy ben öğreteyimAman beeee ben öğrenirim hih
O degilde bir sürü üye de varmış o dikkatimi çekti aAyy ben öğreteyimaslında konuda resimli anlatımıda vardı

Nerde kızO degilde bir sürü üye de varmış o dikkatimi çekti a
Eskiden beNerde kız
Naynnnn olmassssAman beeee ben öğrenirim hih
Ohh maşallah bu çok güzel olmuş canım eline saglık
Yavaş yavaş elim alışıyorOhh maşallah bu çok güzel olmuş canım eline saglık
Çemberimde gül oya gülmedim doyaaa doyaaa a

Çemberimde gül oya gülmedim doyaaa doyaaa a
Ben hemide ben aGısgançççç

İşleri varmış canım biraz uğrar bitirince
Tamm canımİşleri varmış canım biraz uğrar bitirince
Ben niye yapamadım şunu ya
Bir şey diyeyim mi çok güzel toka ve taç süsü de yapılır. Silikonla yapıştırılıyor ya öyleBunlar gibi
Nerede? Güncel at sayfa sayfa baktırma üşendimAyy ben öğreteyimaslında konuda resimli anlatımıda vardı

Geldim
İlk gün Bnde debelendim kursta hiç yapamadım zar zor yaptığımı bi görsenBen niye yapamadım şunu yayine deneyeceğim sökülme falan olmadı dimi
Bir şey diyeyim mi çok güzel toka ve taç süsü de yapılır. Silikonla yapıştırılıyor ya öyle
Nerede? Güncel at sayfa sayfa baktırma üşendim
Geldimçok iyi hemen elin alışmış

haHocanın önerdiği bunlardı ipçilerde Punch için olanlarda varİlk gün Bnde debelendim kursta hiç yapamadım zar zor yaptığımı bi görsen
Evde elim alıştı
Yok sökülme olmuyor
Püf noktası ip kasmıyacak yoksa sökülüyor rahat rahat iğneye gelecek
İp biraz kassın gelmesin hemen geri atıyor
Evet evet herşey yapılıyor bugün bi tane bardak altlığına başlıcam
Zar zor ilk yaptığım bakta sonra sileyim çok belli Ekli dosyayı görüntüle 52122 etmim becerimiha
Birde ipte önemli Ekli dosyayı görüntüle 52125Ekli dosyayı görüntüle 52126Ekli dosyayı görüntüle 52127
Kız bunlar örgü ipi aa deişik ben simli ip kullanıyordumİlk gün Bnde debelendim kursta hiç yapamadım zar zor yaptığımı bi görsen
Evde elim alıştı
Yok sökülme olmuyor
Zar zor ilk yaptığım bakta sonra sileyim çok belli Ekli dosyayı görüntüle 52122 etmim becerimiha
Birde ipte önemli Ekli dosyayı görüntüle 52125Ekli dosyayı görüntüle 52126Ekli dosyayı görüntüle 52127
2. Sayfada var bacımda video anlatmak gerek, ama bişe sölicem ben malzemeler nerde ondan bile haberim yokBen niye yapamadım şunu yayine deneyeceğim sökülme falan olmadı dimi
Bir şey diyeyim mi çok güzel toka ve taç süsü de yapılır. Silikonla yapıştırılıyor ya öyle
Nerede? Güncel at sayfa sayfa baktırma üşendim
Geldimçok iyi hemen elin alışmış

Ay çok alemsin ya onu bile yapamayanlar var bakınız benİlk gün Bnde debelendim kursta hiç yapamadım zar zor yaptığımı bi görsen
Evde elim alıştı
Yok sökülme olmuyor