PTT’de Sahte Para Alarmı!

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Posta hesabına gelen parayı çeken A.T. sahte para verildiğini ileri sürerek “ PTT’nin pek çok şubesinde para sayma makinesi bulunmadığı için çok kolay bir biçimde sahte para girişi yapılabiliyor” dedi.



İstanbul’dan A.T.’nin sikayetvar.com’a gönderdiği bir şikayet Posta Telgraf Teşkilatı’nda (PTT) sahte para mı veriliyor dedirttirdi. Şikayetçi, PTT’nin pek çok şubesinde para sayma makinesi bulunmadığı için sahte para girişi yapıldığını ve işlemlerin yoğun olduğu günlerde sahte para girişinin daha da arttığını kaydetti. Şikayetini şöyle dile getirdi:



“Sahte Para Verdiklerini Kabul Etmediler”



“Saat 16:30 civarında PTT’den hesabımıza gelen paramızı çektik ve acelemiz olduğu için kontrol edemedik. Postaneden çıkar çıkmaz işimizi halletmek istediğimizde paranın içinden 1 tane 100 TL’nin sahte olduğunu anladık. Geriye döndüğümüzde postane kapalıydı.Ertesi gün hemen postaneye gidip bu paranın buradan sahte verildiğini söyledik ve kabul etmediler. Paraların sizde seri numarası yada farklı bir sisteminiz yok mu bunu ispat etmek zorundasınız dediğimizde sadece kesinlikle bizden değil değip mesuliyet kabul etmediler. Hiç bir şekilde ispatını da sağlamadılar.”



Para Sayma Makinesi Yok!



Gün içerisinde defalarca elden para alınıp verildiğine dikkat çeken A.T. iddialarını “Çoğu zaman para sayma makinesi kullanılmamasına rağmen savunma olarak da bunu gösteriyorlar. PTT’nin pek çok şubesinde para sayma makinesi bulunmadığı için sahte para girişi yapılıyor, PTT’nin bilgisayar altyapısı yetersiz olduğu için işlemlerin yoğun olduğu günlerde vatandaşa işlem çıktısı dahi gecikmeli olarak veriliyor” şeklinde açıkladı.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst